Anket

Bu saç sizde olsa hangi tedavi yöntemini seçerdiniz

İlaçlarla tedavi
Saç ekimi

Gönderen Konu: Finastride ve Minoxidil serüvenim  (Okunma sayısı 6261 defa)

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finastride ve Minoxidil serüvenim
« Yanıtla #76 : 11 Ocak 2023, 18:40:16 »
Arkadaşlar, saçların yıkamadan önceki yağlı hali bu şekilde, akşamları 5 fıs minoxidil ve sabah akşam biotin kullanmaya devam ediyorum. Bir süre daha böyle devam edip saç ekimi düşünüyorum ama saçlar baya bi ince saç ekimi için uygunmuyum emin değilim. Bu arada yaş 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 11 Ocak 2023, 20:12:23 »
 yağlı çok farklı gozukur.ekimden belli sure once minoxu bıraktırırlar 10 gunluğune falan ekimden  2 hafta sonra devam et derler.eklemeler yapabilirsin.ev yapımı spiro olabilir dhtyi saçlı deriden kovar.finasterid minoxidilden sonra onay almamış ama 3. urun kabul edilen spiro losyon var.eczaneden aldactone haı alıp taşıyıcı bir kremin içine atıp elde edebilirsin kokmasın diye biraz nane yağıda koyarsın.minoxtan 2 saat sonra veya once surebilirsin.masaj dermoller ekleyebilirsin biotin olabilir.mesaj aletini alıp kafaya yapıp saçları kalınlaştıran var.minyatirazyonda biraz tersine olumlu donus yasamışsın ama genetik dısında saçnda incelikte var gibime geldi.eklemeli tedavimi daha mantıklı olur ekimmi bunu dusunmek gerek.saçın tedavi ile gelişiyor bence.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 11 Ocak 2023, 20:44:21 »
yağlı çok farklı gozukur.ekimden belli sure once minoxu bıraktırırlar 10 gunluğune falan ekimden  2 hafta sonra devam et derler.eklemeler yapabilirsin.ev yapımı spiro olabilir dhtyi saçlı deriden kovar.finasterid minoxidilden sonra onay almamış ama 3. urun kabul edilen spiro losyon var.eczaneden aldactone haı alıp taşıyıcı bir kremin içine atıp elde edebilirsin kokmasın diye biraz nane yağıda koyarsın.minoxtan 2 saat sonra veya once surebilirsin.masaj dermoller ekleyebilirsin biotin olabilir.mesaj aletini alıp kafaya yapıp saçları kalınlaştıran var.minyatirazyonda biraz tersine olumlu donus yasamışsın ama genetik dısında saçnda incelikte var gibime geldi.eklemeli tedavimi daha mantıklı olur ekimmi bunu dusunmek gerek.saçın tedavi ile gelişiyor bence.

Spiro yu ilk kez duydum, ama bi araştırayım, biotin kullanıyorum, dermoreller ın temizlemesi biraz zor olur dediler açıkcası yanlış bir şey de yapmak istemediğim için, bulaşmadım.

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 11 Ocak 2023, 20:45:27 »
Ense kısmı bu şekilde sizce Ekim için donör bölge nasıl?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 11 Ocak 2023, 20:49:05 »
 dermolleri tuzlu suda beklet su kirlendikçe değiştir basit temizliği.tepenin arkaya doğru olan kısmıda ilerde basına iş açabilir.gunluk masaj saçını bence daha iyi hale getircek.parmak uçlarınla oval hareketlerle.genel saçın ince donorde saç sayın iyi ama genel saç ince olduğu için donorde ince duruyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 11 Ocak 2023, 21:58:08 »
dermolleri tuzlu suda beklet su kirlendikçe değiştir basit temizliği.tepenin arkaya doğru olan kısmıda ilerde basına iş açabilir.gunluk masaj saçını bence daha iyi hale getircek.parmak uçlarınla oval hareketlerle.genel saçın ince donorde saç sayın iyi ama genel saç ince olduğu için donorde ince duruyor.

Anladım hocam teşekkür ederim, saç masajına başlayayım, dermoreller da bakayım bu hafta, dermoreller ı haftada bir kez mi yapmak lazım, bilginiz var mı?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 11 Ocak 2023, 22:32:13 »
 sana kalmış kimi haftada  1 yapar kimi 2 kimi 3.genelde çok bastırırlarsa hastada bir yapıyorlar galiba

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 30 Ocak 2023, 18:59:32 »
genelde haftada bir 1.5mm ile yapilir. dermaroller minox etkisini katlamaya yarayabilir. senin yerinde olsam finasteride i kesmem, gerekirse iki gunde bir 0.5 mg alirim, yat etki gorursem bu dozda da ancak o zaman keserim.

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 03 Mart 2023, 14:45:29 »
Arkadaşlar üstten ve önden, pencere kenarında bir çekim yaptım, şu anda sabahları 5 fıs minoxidil, sabah akşam da biotin alıyorum, ayrıca saçları sadece kafeinli şampuan ile yıkıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 03 Mart 2023, 23:38:18 »
 minox performansı zigzaglıdır saçlar bir iyi bir kotu olur .masajda yap saçına.

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 19 Nisan 2023, 16:22:48 »
Arkadaşlar yaklaşık 11 ay olmuş, geceleri yatmadan önce 5 fıs minoxidil ve sabah akşam birer tane biotin almaya devam ediyorum, genel olarak gelişim kesinlikle olmak ile beraber finatride kullanmadığım için saçlarım çok güçlü değil, duruma göre 1 sene doldurunca belki tekrardan finastride kullanmaya başlayabilirim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 19 Nisan 2023, 17:15:04 »
 2 biotine gerek yok gunde 1 yeterli devamlı kullanmak minoxidilin emilimini etkiler diyorlar.araıklarla kullan 1 ay kullan 1 ay bırak vs... masaj dermoller ekle finateridde eklersen dahada gelişir saçın

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 19 Nisan 2023, 17:30:10 »
Yorumunuz için teşekkür ederim, finastride gelecek ay duruma göre tekrardan başlamayı planlıyorum, masaj yapıyorum saçıma ama, dermorellerı kullanmak biraz çetrefilli geliyor bana, biraz daha araştırıp onuda kullanabilirim, sağolun yorumunuz için tekrardan.

Facebook Twitter Instagram