Anket

Bu saç sizde olsa hangi tedavi yöntemini seçerdiniz

İlaçlarla tedavi
Saç ekimi

Gönderen Konu: Finastride ve Minoxidil serüvenim  (Okunma sayısı 6265 defa)

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finastride ve Minoxidil serüvenim
« Yanıtla #30 : 05 Mayıs 2022, 02:35:22 »
Biotin o evet,pahalıdır da..ben zamanında (belki de gereksiz yere bilmiyorum) forumlarda bi doktorun önerisiyle günde 2 defa ondan atıyodum (proscar,minoxla tabi) kahve/kumral saçım kömür gibi kapkara oldu,kafamda tüy gibi duran saçlar kirpi gibi dimdik oldu 😃neyin etkisiydi bilmiorum sonra biotini bıraktım bi daha öyle olmadı saç,ben hep biotine bağladım onu..DHT konusunda bildiklerimiz forumlarda araştıran arkadaşlardan duyduklarımızdan ibaret ben net bişey diyemem ki etki-yanetki değişiyor herkeste malum.

Hocam siparişini verdim cuma günü gelecek sanırım, tedaviye biotinide ekleyeceğim. Umarım hepimiz en mükemmel saçlara en kısa sürede sahip Oluruz.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 05 Mayıs 2022, 02:45:20 »
Netten aldığın ürünlere dikkat sahtesi olur diyorlar bilmiyorum o minox için mi yoksa biotin de mi öyle,neyse kullan 1,2 ay sonra 'saçlarını mı boyattın?' diyosa birileri sahte değildir,ben o solgarı
2 3 ay ne zaman kullansam öyle derlerdi,bilmiyorum belki bana özgü bişey olmuştur,ha şimdi ona o kadar para vermem o ayrı tabi
  • Yaşınız 31

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Mayıs 2022, 02:51:21 »
Netten aldığın ürünlere dikkat sahtesi olur diyorlar bilmiyorum o minox için mi yoksa biotin de mi öyle,neyse kullan 1,2 ay sonra 'saçlarını mı boyattın?' diyosa birileri sahte değildir,ben o solgarı
2 3 ay ne zaman kullansam öyle derlerdi,bilmiyorum belki bana özgü bişey olmuştur,ha şimdi ona o kadar para vermem o ayrı tabi
Hocam 50 kapsül var içinde bakalım, her gün bi tane atacağım, normalde aspirin bile kullanmayan ben şu saç belasına bir sürü şeye giriştim😅😅, umarım bu dertten muzdarip olan herkes bir an önce derman bulur.

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 06 Mayıs 2022, 15:31:51 »
Arkadaşlar solgar biotin 5000mg aldım ama kapsül çok büyük, ben bunu yutamam, kapsülü açıp suya döksem, o şekilde içsem olur mu?

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 06 Mayıs 2022, 15:35:12 »
uçlarına preslersen biraz küçülür. :) :D
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 06 Mayıs 2022, 16:26:49 »
uçlarına preslersen biraz küçülür. :) :D

Hahahaha tavsiyeniz için sağolun hocam😅😂😂

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 06 Mayıs 2022, 16:30:26 »
Arkadaşlar yaklaşık bir hafta oldu tedaviye başlayalı
Gün aşırı finastride
Akşamları 5 6 fıs minoxidil
Ek olarak solgar 5000 mg biotin e başlayacağım bugün ve ilerleyen süreçte dermoreller da yapayım diyorum, yan etki için kısa bi süre daha ama dün akşam hafif baş dönmesi oldu, ama ilaçlardan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum, tuzlu ayran içince kendime geldim ama😅😂 şu an için kayda değer bi yan etki yok, ara sıra güncelleyeceğim arkadaşlar burayı.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 06 Mayıs 2022, 17:13:45 »
Biraz kararma başlamış gibi geldi belki ışık etkisi 1 hafta için erken,hatta min 2,3 ay...baş ağrısı minoxun etkisi kardeşim %99 bende de oldu başta,geçti ama şimdi olmuyor,dermayı ekle derim mutlaka ama baş ağrısı artabilir dikkat dermanın çok etkili olduğunu söylüyorlar bölgenin kan dolaşımı için.
  • Yaşınız 31

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 06 Mayıs 2022, 17:16:36 »
Biraz kararma başlamış gibi geldi belki ışık etkisi 1 hafta için erken,hatta min 2,3 ay...baş ağrısı minoxun etkisi kardeşim %99 bende de oldu başta,geçti ama şimdi olmuyor,dermayı ekle derim mutlaka ama baş ağrısı artabilir dikkat dermanın çok etkili olduğunu söylüyorlar bölgenin kan dolaşımı için.

Abi dermayı kaç mm lik almak uygun olur elimde 0.5 lik var ama daha açmadım bir arkadaş hediye etmişti, iş görür mü sizce? Bir de biotin kapsülü açıp içindeki tozu suya döksem o şekilde içsem faydası olur mu?

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 06 Mayıs 2022, 17:23:15 »
Derma ben cilt sorunlarım sebebiyle kullanamıyorum kardeşim,bilmiyorum detaylı..biotin de bilmiyorum nasıl olur,bol suyla götürmeye çalış 2 3 bardak ben öyle yapıyordum önceden.bşlen varsa yazar ama derma çok problem olcanı sanmıyorum 0,5 başlayabilirsin çoğu kişi öyle yapıyo yani aşırı parmak etmez mantık kafayı kanlandırmak,dolaşımı arttırmak,minox emilimi arttırmak 0,5 1 çok extra fark olmaz bence
  • Yaşınız 31

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 06 Mayıs 2022, 18:06:51 »
Derma ben cilt sorunlarım sebebiyle kullanamıyorum kardeşim,bilmiyorum detaylı..biotin de bilmiyorum nasıl olur,bol suyla götürmeye çalış 2 3 bardak ben öyle yapıyordum önceden.bşlen varsa yazar ama derma çok problem olcanı sanmıyorum 0,5 başlayabilirsin çoğu kişi öyle yapıyo yani aşırı parmak etmez mantık kafayı kanlandırmak,dolaşımı arttırmak,minox emilimi arttırmak 0,5 1 çok extra fark olmaz bence

Anladım abi sağolasın, bir de dermoyı her kullanımdan sonra temizlemek gerekiyor mu, arkadaşın biri her kullanımdan sonra alkoolğ suyla temizlemen gerekiyordu dedi, siz dermanın temizliğini nasıl yaptınız?

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 06 Mayıs 2022, 18:07:33 »
Abi kusura bakmayın dermayı kullanmadığınızı yeni gördüm 😅😅

SiyahMezar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 11 Mayıs 2022, 15:12:00 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta oldu,
Pazartesi çarşamba ve cuma günleri 1 er gram finastride
Gece uyumadan önce 5 6 fıs minoxidil, 5 6 gündür de solgar biotin 5000mg kullanıyorum.
Süreç ilerledikçe buradan foto paylaşacağım arkadaşlar. Yorumlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 11 Mayıs 2022, 15:51:51 »
Hocam fotoğrafları aynı ışık altında ve aynı açıdan çekerseniz karşılaştırma daha sağlıklı olur. Güzel gidiyor.  Happy growing !
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 11 Mayıs 2022, 17:15:25 »
 finasteridi gunluk alsan daha iyi.minoxu uyumadan once yerine  1 saat once sur basını dondurmuş olabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram