Gönderen Konu: Yalvarırım kurtarın beni havhav (DavyJones)  (Okunma sayısı 1320 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Saç dökülmesi saç durumun hakkında yorumlar
« Yanıtla #15 : 05 Mayıs 2022, 17:43:00 »
Tepe şuan normal gözüküyor ama ön çizginiz incelmeye başlamış. Bu erken yaşta başlayan olgunluk çizgisi de olabilir, genetik dökülmeden kaynaklı saç dökülmesi de olabilir. Genel olarak saçlarınız sağlıklı ve iyi görünüyor. Döküldüğünü düşündüğünüz bölgeleri inceleyin saçlarınızda minyatürleşme var mı? Mesela ön çizginizde attığınız fotoğraflar da bir bölümde incelmeler var gibi gözüküyor. Ama dediğim gibi bu direkt olarak hızlıca nw5 kelleşmesi olacağı anlamını taşımıyor. Bazı insanlarda ön çizgi erken açılıyor bende öyle oldu mesela daha sonra dökülme durabiliyor. Ufak bir incelme için zaten bu yaşta hormonlarınızla oynamayın. Eğer çok rahatsız ediyorsa ve endişe ediyorsanız o bölge için minoxili araştırabiliirsiniz. Zaten Xpecia'da kullanıyormuşsunuz. Kendiniz önlem almışsınız zaten.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2022, 19:51:19 Gönderen: Hintell »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
Ynt: Saç dökülmesi saç durumun hakkında yorumlar
« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2022, 21:59:43 »
Tepe şuan normal gözüküyor ama ön çizginiz incelmeye başlamış. Bu erken yaşta başlayan olgunluk çizgisi de olabilir, genetik dökülmeden kaynaklı saç dökülmesi de olabilir. Genel olarak saçlarınız sağlıklı ve iyi görünüyor. Döküldüğünü düşündüğünüz bölgeleri inceleyin saçlarınızda minyatürleşme var mı? Mesela ön çizginizde attığınız fotoğraflar da bir bölümde incelmeler var gibi gözüküyor. Ama dediğim gibi bu direkt olarak hızlıca nw5 kelleşmesi olacağı anlamını taşımıyor. Bazı insanlarda ön çizgi erken açılıyor bende öyle oldu mesela daha sonra dökülme durabiliyor. Ufak bir incelme için zaten bu yaşta hormonlarınızla oynamayın. Eğer çok rahatsız ediyorsa ve endişe ediyorsanız o bölge için minoxili araştırabiliirsiniz. Zaten Xpecia'da kullanıyormuşsunuz. Kendiniz önlem almışsınız zaten.
Teşekkür ederim yanıtınız için, önlerde incelme var ama yeterki tepe açılmasın ondan korkuyorum. Ön çizgiyi 6 ayda 1 kontrol edeceğim tepeyle beraber yaptıklarım işe yarıyor mu diye.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan
[Norwood : 1,5]

emekli kel

• Hero Member
Ynt: İtim ben it kızlar bakmıyor havhav (DavyJones)
« Yanıtla #17 : 05 Mayıs 2022, 22:06:08 »
 yarım saat saç masajı fazla değilmi.saçların incelmiş genetik incelmesi dısında biraz zorlanmış sanki.fazla boğarsın kararında yap masajı değerlere falan baktınmı gerci xpeciada içion güçsüz gibi duruyor saçlar paradox
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2022, 22:11:23 »
yarım saat saç masajı fazla değilmi.saçların incelmiş genetik incelmesi dısında biraz zorlanmış sanki.fazla boğarsın kararında yap masajı değerlere falan baktınmı gerci xpeciada içion güçsüz gibi duruyor saçlar paradox
Xpeciaya yeni başladım etki ederse 4 5 aya belli eder zaten, saç masajını azaltabilirim
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2022, 23:07:17 »
 çok gencsin finasteridden ayn etki gormeyip bundan gorduğunu soleyenler var içeriği tartışılıyor aman dikkat et yan etki olursa hemen bırak
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2022, 09:04:46 »
çok gencsin finasteridden ayn etki gormeyip bundan gorduğunu soleyenler var içeriği tartışılıyor aman dikkat et yan etki olursa hemen bırak
Teşekkür ederim uyardığın için, yan etki görürsem direkt bırakacağım zaten inşallah etki eder. Bu dermastampı nasıl sterilize edeceğim mikrop kapmaması için bilgin var mı?
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yalvarırım kurtarın beni havhav (DavyJones)
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2022, 10:13:42 »
 ben dermolleri tuzlu suda bekletiom

Ankaralı

• Sr. Member
Ynt: Yalvarırım bana yardım edin (DavyJones)
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2022, 21:05:32 »
Yurtdışındaki kuzenimden istedim bayrama geldiğinde getirdi.
Kaç euro satılıyor ki orda.

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #23 : 07 Mayıs 2022, 09:11:17 »
Kaç euro satılıyor ki orda.
Parasını sormadım aldı direkt.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Vivaga

• Full Member
Ynt: Yalvarırım kurtarın beni havhav (DavyJones)
« Yanıtla #24 : 04 Aralık 2022, 17:55:29 »
Saçlarım düz olduğu için mi böyle gözüküyor yoksa Nw 5 açılması mı bu?
tepe norm görünüyor

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Aralık 2022, 21:03:14 »
20 yaşınıza kaç ay kaldı ve sakallarınız çıkıyor mu? Bu arada fotoğraftaki saç 2 buçuk gündür yıkanmamıştı seyreklikte etkisi olabilir, %0.025 topical fin hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok soru sorduysam kusura bakmayın.
Sakal ile saçın alakası nedir hocam çıkıp çıkmaması ne anlama gelir?

Facebook Twitter Instagram