Saç Ekimi Sonuçları
Genetik nasıl?
Revita yı nerden temin ettiniz
Seyrek gibi duruyor. Dökülme varsa zaten tepeden de açılacak demektir. Benim 16-17 yaşında tepeden ve çok hafif şakaklardan gitmeye başladı. O kadar da umursamıyordum ama 1 yıl sonra o kadar çok dökülmeye başlamıştı ki evde her yer saç doluyordu.
20 yaşınıza kaç ay kaldı ve sakallarınız çıkıyor mu? Bu arada fotoğraftaki saç 2 buçuk gündür yıkanmamıştı seyreklikte etkisi olabilir, %0.025 topical fin hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok soru sorduysam kusura bakmayın.
%0.005 topical fin bile etkili. Ama fin deriden kolay emilen bir bileşen. Hamilelere ver çocuklara zararlı. Çok zahmetli anlayacağın. Sakal mevzusuna gelirsek saçların daha önemli olduğuna karar verdim. Zaten sakalımda 30um da anca otururdu
Ben tepeden açılma hissettiğim için, Nw 5e giderim o yüzden 19, 20 gibi fin başlayıp tepeyi durdurmayı düşünüyorum çok kayıp olmadan. Xpecia iğneleme de işe yaramazsa düşük dozda topical fin deneyeceğim.
Ön taraftan saçın nasıl görünüyor paylaşabilirmisin.
Sana tavsiye şu anda 1.5 mm iğnelemeye başla. Xpecia kullanma bence. Finas kadar etkili çünkü.
dudasterid bu saçta büyük ihtimalle işe yarar ama yan etkileri malum.