Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum...  (Okunma sayısı 1024 defa)

osmandemir

• Yeni üye
  • *
Saç ektirmeyi düşünüyorum...
« : 02 Mayıs 2022, 23:35:37 »
hayırlı bayramlar iyi günler herkese. Yaklaşık 7-8 senedir saç dökülmem var 25 yaşındayım ve bu yaz saç ektirmeyi düşünüyorum. Uzun süredir forumu takip ediyorum Ankarada ikamet etiiğimden Şahin Çelikten saç ektirmeyi düşünüyorum. 15.000tl dediler fiyat benim için biraz fazla öğrenciyim ama şahin çeliğin ekimleride forumdaki en iyi ekimlerden. Resimlerimi de yüklüyorum sizce ekim için bi süre daha beklemeli miyim? Açıkçası bu senede yaptırıp bi kaç sene sonra da açıklığa göre tekrar ekim yaptırmak istiyorum. Emphaire prp aptırmaya gittiğim zamanlarda dönör bölgenin çok iyi olduğunu 3-4 ekim bile çıkabileceğini söylemişlerdi. Şahin çelik dışında önerdiğiniz bir ekim merkezi var mı?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum...
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2022, 23:48:24 »
Bence ne kadar fiyat indirdiklerini yazman iyi olmamış.
Şimdi gelen giden "Şahin bey şu arkadaşa şu fiyatı vermişsiniz bana da indirim yapın." diyecektir.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

osmandemir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2022, 23:58:03 »
Şimdi gelen giden "Şahin bey şu arkadaşa şu fiyatı vermişsiniz bana da indirim yapın." diyecektir.
evet doğru o kısmı yazıdan sildim verdikleri fiyatta zaten liste fiyatı ondan normal fiyatı silmedim
320 mg Saw Palmetto
214 mg Isırgan Ekstratı
15 mg çinko
1000 mg Kabak Çekirdeği Yağı
1000 mg Çörek Otu yağı

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2022, 00:36:52 »
Şimdi gelen giden "Şahin bey şu akadaşa şu fiyatı vermişsiniz bana da indirim yapın." diyecektir.
Abi zaten şahin hocada fiyat 15bin fix ben sordum.. 1 seansta en fazla 4 bin ekiyorlar.... Kişi 1000 de ektirse fiyat yine aynı bu seans ücreti denmişti.. Yani az ektik şu fiyat çok ektik şu fiyat politikası yok. Fix fiyat şuan .. Ha şunuda yazmayı unutmuşum.. Bakım paketi ve 1 defa  mahsus Prp fiyatın içinde denmişti 14 martta yazmıştım

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2022, 02:13:40 »
donör bölgenden 3,4 ekim çıkmaz bir defa onu sil kafandan dostum sana bunu diyen ekim merkezi bol keseden sallamış.

422422werker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2022, 22:37:47 »
Merhaba şahin çelik fue ile ekiyormuş sanirim DHI yok onda  diye biliyorum.   bende 26 yasindayim bende ektiricem ankaradayim bizim saclarimiz cok açik degil DHi yaptirmami lazim bnce

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2022, 23:41:12 »
Merhaba şahin çelik fue ile ekiyormuş sanirim DHI yok onda  diye biliyorum.   bende 26 yasindayim bende ektiricem ankaradayim bizim saclarimiz cok açik degil DHi yaptirmami lazim bnce

dhi de bazen sonuçlar daha kötü olabiliyor çokta güvenmeyin bence .
tek avantajı ekilenlerin belli kısmının çoğunlukla çıkması yanisi çok müthiş sonuç alan genelde pek olmuyor  ama aşırı kötü sonuç alanda yok.
genelde sonuçlar orta karar oluyor.
bu yüzden özellikle günlük olarak çok sayıda ekim yapan merkezler tarafından tercih ediliyor.

422422werker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2022, 08:47:23 »
dhi de bazen sonuçlar daha kötü olabiliyor çokta güvenmeyin bence .
tek avantajı ekilenlerin belli kısmının çoğunlukla çıkması yanisi çok müthiş sonuç alan genelde pek olmuyor  ama aşırı kötü sonuç alanda yok.
genelde sonuçlar orta karar oluyor.
bu yüzden özellikle günlük olarak çok sayıda ekim yapan merkezler tarafından tercih ediliyor.

Ben dhi disinda yaptirmayi dusunmem  fue nin bana verecegi tahribat ortada gidip fue yaptirmak akil kaari degil

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2022, 11:33:16 »
Ben dhi disinda yaptirmayi dusunmem  fue nin bana verecegi tahribat ortada gidip fue yaptirmak akil kaari degil

Ben de DHI istiyorum senin gibi

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2022, 12:05:25 »
Güzel bir ön ekimi acilen şart sana
Saçlarının hakkını vermen gerekir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2022, 19:23:03 »

Düzgün saç ekimi yapıldıktan sonra dhı ya da slit ne fark eder? Nereden çıkarıyorsunuz bu lafları?

Zaten ikiside fue önemli olan ekimi düzgün yapabilmek teknikler değil insanların başarısı önemli.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2022, 19:24:54 »
Ön bölgeye saç ektire bilirsin donör kaliten vr saç dökülme durumun saç ekimine uygun güzel de bir sonuç alırsın bu donör kalitesi ile güzel bir saç ekimi ile
Ankara için ise doğru kaliteli bir saç ekimi için şahin çelik iyi bir seçim güzel bir karar.
Fiyata gelince saç ekiminde 15 in altındaki merkezlere pek yaklaşmayın derim ucuz etin yahnisi yenmez
Global Moderator

422422werker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2022, 14:26:24 »
Düzgün saç ekimi yapıldıktan sonra dhı ya da slit ne fark eder? Nereden çıkarıyorsunuz bu lafları?

Zaten ikiside fue önemli olan ekimi düzgün yapabilmek teknikler değil insanların başarısı önemli.

nasıl ne fark eder hocam saçlara sıklaştırma yapacak biri dhi dışında diğer teknikleri yaparsa diğer saç kökleri ne hale gelir örneğin tepede ufak seyrelmeleri olan birisi fue ile ekebilir mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2022, 14:55:49 »
nasıl ne fark eder hocam saçlara sıklaştırma yapacak biri dhi dışında diğer teknikleri yaparsa diğer saç kökleri ne hale gelir örneğin tepede ufak seyrelmeleri olan birisi fue ile ekebilir mi

Halhalla :)

Dhı i deri altına greft mi ışınlıyor
Kanal açmıyor mu?
Slit kanal açmıyor mu?

Dostum dhı nin adı inplanter pendir
Digeri ise slitttir
Yani ikisine fue dir

İkisinde de kanal açılır
Tek fark biri kanal acar greft koyar
Biri kanal açar grefti sonra koyar

Şimdi bu durumda ne fark olabilir? :)

İki işlemde düzgün yapıldığı sürece başarılı olur bir üstünlükleri yok

Kim yapıyor bu işlemi önemli olan o

Sıklaştırma yapılacak alanda cansız incelmiş saçalar varsa dökülmen devam ediyorsa
Önlem almadan yani saçı güçlendirecek ürünler kullanmadan
Saç ekimi yaptırırsan ınplanter pen ya da slit fark etmez
Saçlar dökülür. O yüzden bilincsiz ce saç ektirmemek gerek
Dhı dediğin şeyi üstün görmek tamamen bir ticari söylemler
Ekimin kalitesi ekimi yapan kişi ile orantılıdır ve hangi tekniği en iyi şekilde kullanması ile alakalı

Şimdi dhı çok iyi ama merkez başarırız ne olacak? Dhı diye süper sonuç mu alacaksın?
Global Moderator

422422werker

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2022, 15:07:47 »
Halhalla :)

Dhı i deri altına greft mi ışınlıyor
Kanal açmıyor mu?
Slit kanal açmıyor mu?

Dostum dhı nin adı inplanter pendir
Digeri ise slitttir
Yani ikisine fue dir

İkisinde de kanal açılır
Tek fark biri kanal acar greft koyar
Biri kanal açar grefti sonra koyar

Şimdi bu durumda ne fark olabilir? :)

İki işlemde düzgün yapıldığı sürece başarılı olur bir üstünlükleri yok

Kim yapıyor bu işlemi önemli olan o

Sıklaştırma yapılacak alanda cansız incelmiş saçalar varsa dökülmen devam ediyorsa
Önlem almadan yani saçı güçlendirecek ürünler kullanmadan
Saç ekimi yaptırırsan ınplanter pen ya da slit fark etmez
Saçlar dökülür. O yüzden bilincsiz ce saç ektirmemek gerek
Dhı dediğin şeyi üstün görmek tamamen bir ticari söylemler
Ekimin kalitesi ekimi yapan kişi ile orantılıdır ve hangi tekniği en iyi şekilde kullanması ile alakalı

Şimdi dhı çok iyi ama merkez başarırız ne olacak? Dhı diye süper sonuç mu alacaksın?

hocam durum şu. benim şakaklar  geriye çekildiler ayrıca üst orta bölümlerde incelme var tepe bölgede ise incelme+seyrelme var yani kellik değilde deri gözüyor ama saç var . bu durumda ne  yapmalıyım ekim yapılırken  bu bölgelere neşteri vurdummu kendi saçım ölüp gidecek mi var olan saçlarım ölecek sadece ekilenler mi kalacak ? yoksa kel olmayımı beklemeliyim bilginiz varmıdır

Facebook Twitter Instagram