Herkese merhaba
Öncelikle bu formu kuran, bilgi paylaşan başta hintel olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bu forumda okuduğum ve edindiğim bilgiler doğrultusunda 2019 ağustosta ilk ekimimi ön bölgeye Serkan Aygin klinikte gerçekleştirdim. O dönemde de hoca 2 ekim planlanmıştı. 2. Ekimimi 27.04.2022 tarihinde 4500 greft olarak gerçekleştirdim. 2 ekimi de Cüneyt bey ve ekibi gerçekleştirdi. Ekibe de gösterdiği ilgi ve yardım içinde teşekkür ediyorum. Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.
1. Öncelikli olarak her gün kliniğin verdiği losyonu sürerek 1 saat bekletiyorum. Ardından yine klinigin verdiği şampuan ile 2-3 dakika bekleterek soğuğa yakın bir su ile duruluyorum. Klinigin verdiği şampuan bittiğinde sebamede geçeceğim bir sorun olmayacağını düşünerek
2. En önemli kısım alacağım takviye olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden proscar 1/5 ve minoxil kullanmayı düşünüyorum. Bunun dışında başka bir takviye almayacağım. Minoxil kullanımını günde 1 sefer akşam 1ml olarak düşünüyorum. Sabah akşam düzenli süremeyeceğim için.Bunların dışında vertex ekimi yapan ve bu süreçte faydalı bulduğu takviyeleri öneren olursa mutlu olurum.