Gönderen Konu: Sakala lazer  (Okunma sayısı 775 defa)

Ozannn

• Full Member
Sakala lazer
« : 02 Mayıs 2022, 14:11:51 »
Sakallarım inanılmaz derecede sık ve sert. Aynı zamanda kıvırcık... Her gün tras olmam gerekiyor ama olamıyorum acıdan ve tahristen...Uzarken ise kaşıntıdan duramıyorum  :) Yüzüne lazer yaptıran var mi Veya bildiğiniz birisi? Sonuçlar nasıl oluyor, ücreti ne ortalama ve Ankarada iyi bir önerebilir mısınız?

Wild Cowboy

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sakala lazer
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2022, 14:21:44 »
Kız arkadaşım yaptiriyo gayet memnun

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2022, 14:42:08 »
Doğru düzgün konuş la şerefsiz herif, yüzyüze söyleyemeyecegin şeyleri burada essahtan erkekmiş gibi söyleme, kizarkadasina seni de üst-üste koyup Severim

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2022, 15:41:15 »
Doğru düzgün konuş la şerefsiz herif, yüzyüze söyleyemeyecegin şeyleri burada essahtan erkekmiş gibi söyleme, kizarkadasina seni de üst-üste koyup Severim
Kanka kötü bir şey dememiş ki. Belki de harbiden kız arkadaşı yaptırıyordur.

Yerinde olsam sakaldan alir direkt kafaya ekitirirdim  ;D gerçi senin saçlar sıktı galiba.
Seyrek yerler varsa sakaldan gönder gelsin.

Olsun cephane işte kötü mü :)
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Mayıs 2022, 15:52:35 »
Ben de sakala lazer yaptıracağım da belki donör lazım olur ileride diye kıyamıyorum.

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #5 : 02 Mayıs 2022, 16:16:19 »
Kanka kötü bir şey dememiş ki. Belki de harbiden kız arkadaşı yaptırıyordur.

Yerinde olsam sakaldan alir direkt kafaya ekitirirdim  ;D gerçi senin saçlar sıktı galiba.
Seyrek yerler varsa sakaldan gönder gelsin.

Olsun cephane işte kötü mü :)

Vallaha dostum ben de cephane diye düşünüyordum ama yani çekilecek çile değil, zaten saçlar zenci saçı boşluk falan yok, sakal hiç uzatmadim hayatında,liseden beri acı çeke çeke kesiyorum  ;D

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 02 Mayıs 2022, 16:28:14 »

Vallaha dostum ben de cephane diye düşünüyordum ama yani çekilecek çile değil, zaten saçlar zenci saçı boşluk falan yok, sakal hiç uzatmadim hayatında,liseden beri acı çeke çeke kesiyorum  ;D

Merak ettim saçınızın durumu böyleyse eğer bu foruma neden üye oldunuz?

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2022, 16:34:34 »
Ekim saçlarım çünkü   :) bu site sayesinde ektirdim, konumda var hatta. Lana1900 nicki ile açmıştım, Serdar Gokrem de ektirdim.

Mk7

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2022, 17:53:03 »
Ekim saçlarım çünkü   :) bu site sayesinde ektirdim, konumda var hatta. Lana1900 nicki ile açmıştım, Serdar Gokrem de ektirdim.
Dostum yanlış anlamada dünyanın en iyi ekiminide yaptırsan hiçbir zaman zenci saçı gibi sık saçların olmaz , ayrıca ekim yaptirdigina göre saçların kısmen dökülmüştür ve dökülmeye devam etmeyeceğinin garantisi de yok

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2022, 17:54:28 »
Dostum yanlış anlamada dünyanın en iyi ekiminide yaptırsan hiçbir zaman zenci saçı gibi sık saçların olmaz , ayrıca ekim yaptirdigina göre saçların kısmen dökülmüştür ve dökülmeye devam etmeyeceğinin garantisi de yok

Ben bu yüzden ekimden sonra da Fin'i bırakmayı düşünmüyorum. Dökülme devam edebilir

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2022, 18:40:44 »
Saçları hala fotodaki gibiyse zenci saçı gibi sayılır bence.

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2022, 18:58:30 »

Resim burada dostum... 2 yıldır ekimden sonra fine devam ediyorum.

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2022, 18:59:15 »

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2022, 19:00:23 »
Saçları hala fotodaki gibiyse zenci saçı gibi sayılır bence.

Ondan da daha iyi durumda su an, yaş 29.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2022, 19:01:38 »

Benim de sakalım senin gibi sert. Böyle temiz  tıraş olmayı nasıl beceriyorsun? Bende elbet gri kalıyor, çok sinir.

Facebook Twitter Instagram