Kavga etmeyelim lütfen arkadaşlar, finasterid kullandım fitnessten önce benim test sonucu 820 lerde çıktı testesteron sinir 850 zaten ben fitness yaptığım içinde aşırı bir dökülmeye girdi 3. Aydan sonra yani etki ediyordu sakalım dökülüyordu idrar kesen küçüldü hep lavobaya giderdim şimdi bu finasterid bende işe yarıyordu ama fitness ile birlikte benim testosteron seviyem çok yükseldiği için döküldüğünü var sayıyorum şuan bıraktım 1 hafta oldu daha iyi hissediyorum saçlarda daha az dökülüyor 1 haftada bu kadar iyileşmez diyen olabilir ama iyileşti abi, herneyse aklımda minox ile birlikte içine koyabilecegim bir madde lazım ama hangisi minox ile cakismadan çalışır hangisi az yan etki veriyorsa ona gitmem gerekiyor Diana, aldatcone veya dutasterid
Dostum kavga eden yok. Yukarıdaki arkadaş öyleydi galiba sen de biraz öylesin. Farklı bir mantığnız var. Onu anlayamıyorum.
Testonun yükselmesi düşündüğünüz kadar saç dökmez. Eğer öyle olsa spor salonundaki tüm elemanların saç dökülmelerinin ilerliyor olması gerekirdi. Ağır spor ile saç dökülmesi arasında bir iliişki yoktur. Gidin doktora danışın. Spor yapıyorum testom yükseldi saçım dökülüyor mantığı çok makul gelmiyor kulağa.
Finasterid kullanıyorsun, belli ki dht seviyeni düşürmüş, testonun bir nebze artması normal. Ki sende üst sınırı aşmamış da anladığmı kadarıyla. Haa aşabilir de kişiden kişe değşir bunlar. Herkesin durumu farklı. Bunu ilaç öncesi ve ilaç sonrası testler ile karşılaştırmanız gerekiyor. Gidip uzmana görünmeniz gerekiyor.
Benzer durumda, finas dutas kullanmaya başladığım dönemde ( dutasa geçeli ne kadar olmuştu hatırlamıyorum) kontrol için gittiğimde tahlilde serbest testonun ayın hastanedeki önceki ölçüme göre sınır veya biraZ ğstüne çıktığını hatırlıyorum. (Ki 6 yıl civarı spor geçmişi de var) Lakin doktor bir sorun yok, temiz drmişti. Mesanenin küçülmesi, sık sık idrara çıkma, idrar miktarınnı azalması bende de vardı, ki xaten bu ilaçların olayı bu. Ayrıca sakalda dökülme olmadı ama uzamada yavaşlama vücut kıllarında zayıflamayı farkettim. Hem vücudu bu duruma sokup, hem de testo baskılayacak şeyler denemek çok saçma gelmiyor mu kulağa?
Dht yok testo yok, ne yapacak bu vücut?
Şu, dht baskıladım spor yaptım testo arttı saç dökülmesi arttı o zaman ğstüne bir de spironolakton, siproteron asetat da dahil edeyim testoyu düşüreyim mantığı, ne bileyim çok saçma değil mi?
Tamam okuyun araştırın da, gidip bi de doktora görünün, burada keller sağırlar birbirini ağırlar durumu oluyor. Daha 20li yaşlarınızda adamlarsınız belli, tamam o saç önemli ama o vücut size 30larda da lazım olacak. Haaa saç bana şimdi lazım, 30 da napayım demeyin, gençlik 30:da da bitmiyor.