Saç problemi olandan beri iyice dışarda durasım gelmiyor.Olup olmadık triplere giriyorum.Rahat hareket edemiyorum.İçime kapanık oldum resmen.Sanki dışarda kendimi kamufle etmeye çalışıyorum.Hemen işi gücü hallediyim gidiyim kafasındayım.İnsanlar görmesin, incelemesin derdindeyim.Diğer insanlar gibi özgürce dilediğim gibi davranamıyorum.Herşeyime dikkat ediyorum.Çünkü çirkin birinin yaptıkları daha fazla göze batıyor.Bende fark edilmek istemiyorum.Şapka takıyorum hala maske ile dolaşıyorum.Valla ben çok özledim eski zamanlarımı.Ne güzel çocukken kimse umursamazdı.Hayattan zevk alıyordum.Şimdi ise cehennemi yaşıyorum.Birde bende haset ve kıskançlıkta çok arttı.Bildiğin kin güdüyorum.Özelliklede saçlı yakışıklı insanlara karşı.Güzel kadınlarada garezleniyorum.Çünkü güzel kadınlar tarafından bu halde kabul edileceğimi düşünmüyorum.Allahı var ağzım iyi laf yapar, güzelde konuşurum, sempatik ve komiğimdir yani öyle düşünüyorum.Fakat bu tarz şeyler işte kültürlü olmam veya oturmuş iyi bir kişiliğin yetmiyceğini biliyorum.İlla ki tipte cortlıycam.Bu yüzden cinsiyetçilikte başladı.Hadi tüm bunları geçtim para başlı başına problem.Yetiyor çok şükürde yanımdan geçen onlarca 2022 model aracı birde kadın kullandığını görünce iyice morelim bozuluyor.Yanlış anlaşılmasın kadını küçümsemek için demiyorum.Fakat ben erkek halimle yapamıyorum onların yapması ayrı koyuyor.Çünkü erkeğin bence güçlü görünmesi lazım.Bende parada yok tipide kurtaramıyoruz.Para getirmeyen kariyerde bir boka yaramaz.
İtim ben it yalvarırım yardım edin.