Gönderen Konu: Saç oluşumunu destekleyen şampuan  (Okunma sayısı 763 defa)

Thescript

• Hero Member
Saç oluşumunu destekleyen şampuan
« : 28 Nisan 2022, 14:54:48 »
Yvesin saç olumunu destekleyen şampuanı var yeşil kutulu kullanan varmı aramızda içeriğinde tuz sls parabrn içermiyor %98 bitkisel diyor almaya değermi? Veya önerdiğiniz bunu al dediğiniz siddetle tavsiye ettiğiniz şampuan varmı

Can13

• Hero Member
Ynt: Saç oluşumunu destekleyen şampuan
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2022, 17:01:55 »
Ben de merak ediyorum kullanırsan yorumlarını paylasirmisin

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2022, 17:05:25 »
Yvesin saç olumunu destekleyen şampuanı var yeşil kutulu kullanan varmı aramızda içeriğinde tuz sls parabrn içermiyor %98 bitkisel diyor almaya değermi? Veya önerdiğiniz bunu al dediğiniz siddetle tavsiye ettiğiniz şampuan varmı
Ben kullandım benim saçımı keçe gibi yaptı

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2022, 18:22:46 »
Kullandım.Kokusunu ve kıvamını beğenmedim.Saçıda güzel göstemiyordu.Şampuanlardan saç desteği beklemeyin.Zarar vermesin güzel göstersin yeter.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2022, 18:58:51 »
Kullandım.Kokusunu ve kıvamını beğenmedim.Saçıda güzel göstemiyordu.Şampuanlardan saç desteği beklemeyin.Zarar vermesin güzel göstersin yeter.
böyle etki veren bir şampuan varmı peki öneriniz varsa alalım

Bu arada Trendyol da şu sampuanin yorumlarına bakınca bebek saçlarım cikti diye okadar çok yorum varki

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2022, 19:04:50 »
böyle etki veren bir şampuan varmı peki öneriniz varsa alalım

Bu arada Trendyol da şu sampuanin yorumlarına bakınca bebek saçlarım cikti diye okadar çok yorum varki

Bioxcinler güzel gösteriyor fakat zamanla zayıflattığını düşünüyorum.Revigende güzel pek bilinmiyor.O da saçları güzel gösteriyor ama Türkiyede üretilmeye başlamış sanırım.Bu yüzden içeriği azaltılmış.Oysa ki çok iyidi.Fiyatı pahalanınca alamadım.Alacak kişilerde eczaneden alsın.Umarım piyasadan çekilmezler.Şuan EEOSE kullanıyorum pek beğenmedim.Yakında bırakırım.

O saçlarım çıktı diyenlere sakın inanma.Belki saçlara zarar vermiyorsa uygun ortam bulunca var olanlar çıkmıştır.Fakat bu düşük ihtimal.Yazanlar büyük ihtimal kadın.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2022, 16:38:54 »
Bioxcinler güzel gösteriyor fakat zamanla zayıflattığını düşünüyorum.Revigende güzel pek bilinmiyor.O da saçları güzel gösteriyor ama Türkiyede üretilmeye başlamış sanırım.Bu yüzden içeriği azaltılmış.Oysa ki çok iyidi.Fiyatı pahalanınca alamadım.Alacak kişilerde eczaneden alsın.Umarım piyasadan çekilmezler.Şuan EEOSE kullanıyorum pek beğenmedim.Yakında bırakırım.

O saçlarım çıktı diyenlere sakın inanma.Belki saçlara zarar vermiyorsa uygun ortam bulunca var olanlar çıkmıştır.Fakat bu düşük ihtimal.Yazanlar büyük ihtimal kadın.
haklısınız çoğu kadın muhtemelen dolgun gösteren ama zarar vermeyen saçı besleyen bir şampuan öneriniz varmı aklimda bitkisel kullanmak var ama eminde değilim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 30 Nisan 2022, 17:15:59 »
haklısınız çoğu kadın muhtemelen dolgun gösteren ama zarar vermeyen saçı besleyen bir şampuan öneriniz varmı aklimda bitkisel kullanmak var ama eminde değilim

Bitkisele çok takılmayın aslında çünkü bitkisel yazıyor ama içerisinde bir ton kimyasal bulunuyor.Ama illa içiniz rahat edicekse Bioxcin deneyebilirsiniz.Bence forte daha iyi ama sarımsaklı kullanıp memnun olanlarda çok fazla var.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 30 Nisan 2022, 17:17:33 »
Ywes ürünlerinde nette çok şikayet var alırken dikkatli olmak lazım.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 30 Nisan 2022, 18:00:56 »
Bitkisele çok takılmayın aslında çünkü bitkisel yazıyor ama içerisinde bir ton kimyasal bulunuyor.Ama illa içiniz rahat edicekse Bioxcin deneyebilirsiniz.Bence forte daha iyi ama sarımsaklı kullanıp memnun olanlarda çok fazla var.
bioxcin ama Forte derken anlamadım hocam yveste şikayet çok varsa bakmaya bile gerek yok prozinc kullandım ama oda çok katı ve temizlemiyor gibi hissettiriyor

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2022, 18:20:21 »
bioxcin ama Forte derken anlamadım hocam yveste şikayet çok varsa bakmaya bile gerek yok prozinc kullandım ama oda çok katı ve temizlemiyor gibi hissettiriyor

Bioxcin forte yani çeşitleri var ya.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2022, 18:37:32 »
Bioxcin forte yani çeşitleri var ya.
anladım hocam aslında aklımda loccatin var ama cok pahalı zamanında güzel etki almıştım dediğiniz şampuan markasını heryerse duydum ama kullanmadım

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2022, 20:08:00 »
anladım hocam aslında aklımda loccatin var ama cok pahalı zamanında güzel etki almıştım dediğiniz şampuan markasını heryerse duydum ama kullanmadım

Bence şampuanlara çok para vermek gereksiz.İyi geldiğini söyleyenlerde para verdiği için psikolojik olarak rahatlama sağlıyor diye düşünüyorum.Ama kepek felan içinse birşey diyemem.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 30 Nisan 2022, 20:35:26 »

EEOSE şampuanı neden beğenmedin?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Nisan 2022, 21:35:16 »
EEOSE şampuanı neden beğenmedin?

Dökülmeyi arttırdı sanki.Belkide alışma sürecidir.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram