Gönderen Konu: Gazlı bezin üstüne konan greftler ölmüyor mu? Çok sağlıksız görünüyor.  (Okunma sayısı 1308 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Biz paranoyagiz ve her zaman bir konu bulacagiz. .....
Bence bu noktalara dikkat çekerek en azından ülkemizdeki kliniklere faydamız olabilir.

Bir şeye eleştiri gelmez ise o şekil devam eder.

Belki bu eleştiri ilerde büyüyecek, tüm klinikler yavaş yavaş kendini bir tık daha geliştirecek.

Kim bilir.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

murattarum

• Hero Member
Mudur sacim ciksin bir dakka durmam forumda yada uzun sure ara veririm paranoyak olduk her ileti mesajini okumaktan sabah kalkar foruma girer olduk.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
Içimden bir ses ihmalin çok olduğunu söylüyor.

"Zaten aldığım greftleri hemen ekeceğim için peçeteye yerleştiriyorum." ifadesi bile akla yatkın değil ki başkan.

Yani bu arabayı sağa çekip dörtlüleri yakıp bir yerden bir şey alıp geri devam etmeye benzemez ki. Kişinin estetik görüntüsü söz konusu.

Bu kadar önemli bir operasyonu bu şekilde şansa bırakmak, peçeteye koymak aklıma hiç yatmadı.

Sonuç ne kadar başarılı olursa olsun, bu bir eksikliktir bence.

baskan ben elinin ustunde tutan biliom alıp el ustunde tutup ama hemen içeri atıyor.
 ya yuzdesi yuksek bir merkeze gidicen dusunmicen ne zaman alıp ne zaman ekiyor nerede tutuyor falan.dr gür kalp ameliyatlarında kullanılan kapta tutardın eskdien gökhan gür.bugun alır yarın ekerdi.
Komik görünüyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
Biz paranoyagiz ve her zaman bir konu bulacagiz. .....
saçlar çıkmadan birçok insan bu paronoyaklığı yasıyor biraz kafan dolmaya baslasın rahatlarsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Elinin üstünde tutan da mı var? Fenalık geçireceğim :D

Abi olmadı tüketilmiş cipsin poşetine koysunlar hepimiz rahat edelim :D
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
 :)tabi bunlar eskide kaldı halen greftleri saklama konusunda hata yapıyorlarsa asrın gerizekalı ödülüne layıktırlar

Can13

• Hero Member
Çünkü çok onemsemiyolar nasıl olsa müşteri bol yurtdışı olsun yurtiçi olsun kendini gelistirme gereği duymuyolar  taleb eden kısım dikkat etse bak nasıl düzeliyor hepsi

Can13

• Hero Member
Çünkü çok onemsemiyolar nasıl olsa müşteri bol yurtdışı olsun yurtiçi olsun kendini gelistirme gereği duymuyolar  taleb eden kısım dikkat etse bak nasıl düzeliyor hepsi

Yardımsever

• Sr. Member
Şeyi merak ettim başka insandaki bir kökü başka kel olan birine aktarmak saç cikarmi acaba biraz iğrenç bir durum sonuçta başka kişiden alınan uzun birşeyin kafada bir boşluğa girmrsi ama merak ettim 😅
Saç ekimi bir doku naklidir sen nasıl kendi kan grubundan olmayan insanlardan kan alamıyorsan başka insanlardan da doku alamazsın vücut antikor üretir savaş açar
Organ naklinde de doku benzerliği olan anne baba kardeşten organ nakledilir

Virtüöz

• Hero Member
Greftlerin yaşamsal süresi sanıldığı kadar kısa olmadığı için söylediğiniz şeyde grefler ölmüyordur.Ekimin tutup tutmaması alım şekli ve yerleştirmeyle alakalı.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Greftlerin yaşamsal süresi sanıldığı kadar kısa olmadığı için söylediğiniz şeyde grefler ölmüyordur.Ekimin tutup tutmaması alım şekli ve yerleştirmeyle alakalı.
Yok direkt ölmez zaten. Ama demek istediğim hijyenik ve etik değil bence.

Mesela bir tohumu uygun şartlarda muhafaza etmezsek nasıl ki ürün de etkilenir. Aynı mevzu.

Virtüöz

• Hero Member
Yok direkt ölmez zaten. Ama demek istediğim hijyenik ve etik değil bence.

Mesela bir tohumu uygun şartlarda muhafaza etmezsek nasıl ki ürün de etkilenir. Aynı mevzu.

Gerekli titizliği kimse babasının hayrına göstermez ki anca çok yakınları önemser.Bunlar ticareleşmiş firmalar sadece paraya bakarlar.Her gün sürümden kazanır gibi saç ekiyorlar.Sen koray erdoğana bas bakim parayı nasıl muamele görüyorsun.Ya da teknisyenlerin hemşirelerin cebine üç beş yerleştir nasıl özen gösteriyorlar.Birileri söylemeden paranın ucunu görmeden kimse kılını kıpardartmıyor.Bununla mı uğraşcam parama bakarım tutarsa ne ala tutmazsa topu şahısa atarım düşüncesindeler.Dikkat etmiyorlar çünkü kendi saçları değil.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

murattarum

• Hero Member
Koray erdogana daha ne kadar para basican usta zaten 70 80 milyar keza.muttalip keser 3.5 euro daha ne para basilicak.zaten insanlar oralara gitme.sebebi ince eleyip sık dokumalari .inanmazsin floridadan adamin biri gelmisti 4 aktarma yapmis daha ne yapsin adam.7
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
Gerekli titizliği kimse babasının hayrına göstermez ki anca çok yakınları önemser.Bunlar ticareleşmiş firmalar sadece paraya bakarlar.Her gün sürümden kazanır gibi saç ekiyorlar.Sen koray erdoğana bas bakim parayı nasıl muamele görüyorsun.Ya da teknisyenlerin hemşirelerin cebine üç beş yerleştir nasıl özen gösteriyorlar.Birileri söylemeden paranın ucunu görmeden kimse kılını kıpardartmıyor.Bununla mı uğraşcam parama bakarım tutarsa ne ala tutmazsa topu şahısa atarım düşüncesindeler.Dikkat etmiyorlar çünkü kendi saçları değil.
Doğrusun. Halbuki az para da verilmiyor. Nereden baksan bugün bir asgari ücretli 3-4 ay çalışması gerek bir operasyon için.

Dünya çok adaletsiz bir yer. Kimse kimsenin göz yaşına bakmıyor. Adamın her gün bir sürü müşterisi var nasılsa. A kişisini veya B kişisini düşünecek kadar meşgul (!) olamıyorlar haliyle.

Sonuç kötü mü geldi? Yap bir revizyon gitsin. Giden greftler kimin umurunda.

Neyse, buradan ekim merkezlerine sesleniyorum.
Inanın bana söylediğim şey maliyetli değil.

FUEXPERT'e baktım aynı mı diye. Bakın orada solüsyon görünüyor. Dolap var mı bilmiyorum.
Fakat bu adamlar işini şansa bırakmaz diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram