Gönderen Konu: Proscar bunlara neden olur mu  (Okunma sayısı 801 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Proscar bunlara neden olur mu
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2022, 15:56:51 »
Ama ilk hafta ağrıyı yanmayı kesip ikinci hafta yeniden başlaması garip değil mi , acaba mastürbasyon mu etkiledi , bu hafta ilaç yüzünden libidom hiç olmadığı kadar tavan yapti durduk yere , bende duramadim iki üç gün üst üste yapmak durumunda kaldım , nofap olayına geçip finasa devam etsem nasıl olur acaba , bı yanım dökülmeler arttığı için korkuyo ilacı kes diyor diğer yanımda kendimi sartlamis bu ilaç olmazsa saçın dökülecek diyor , Önerdiginiz takviyeyi önceden görmüştüm onu Alicam yakın zamanda

İlk başta libido artışı yapıyor zaten ama saç dökülmesinin mastürbasyon ile alakası yok. Farklı bir nedeni olmalı, zaten ilacın saçınıza verdiği katkıyı görme süresi 3 - 4 ay gibi bir süre ama yine de dht baskılandığında o yanmaların kesilmesi gerekirdi. Dediğim gibi farklı bir neden olmalı. Sürekli devam ederse bence kullanmayın. Yine söylüyorum batma hissi, morarma hissi varsa belki de saç nezlesi ya da saç dökülmesi haricinde bir sorun da olabilir. Bunu da anlamanız için doktora göstermelisiniz. Yerinizde olsam bu alanda iyi bir doktora gider danışırdım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2022, 16:29:36 »
İlk başta libido artışı yapıyor zaten ama saç dökülmesinin mastürbasyon ile alakası yok. Farklı bir nedeni olmalı, zaten ilacın saçınıza verdiği katkıyı görme süresi 3 - 4 ay gibi bir süre ama yine de dht baskılandığında o yanmaların kesilmesi gerekirdi. Dediğim gibi farklı bir neden olmalı. Sürekli devam ederse bence kullanmayın. Yine söylüyorum batma hissi, morarma hissi varsa belki de saç nezlesi ya da saç dökülmesi haricinde bir sorun da olabilir. Bunu da anlamanız için doktora göstermelisiniz. Yerinizde olsam bu alanda iyi bir doktora gider danışırdım.
Bilemiyorum ne zaman mastürbasyon yapsam ertesi gün saçlar biraz sönüyor belki tesadüftur , yanma batma hissi bütün gün devam etmiyor ara ara geliyor , her akşam 22.00de fin alıyorum , fin aldıktan 4-5 saat içinde  kafam baya rahatlıyor ertesi gün öğlen hafiften başlıyor batmalar acaba enflamasyon mu çok kafamda çünkü saç derimde uçsuz 3-4 sivilce mevcut ve sivilcenin etrafındaki deriye dokununca baya acı oluyo , beslenmem pek iyi değil aslında şöyle kahvaltı akşam yemeği falan sağlam yiyorum evden besleniyorum ama ayni zamanda alkol , abur cubur , içecekler vs baya tüketiyorum , dermatolog randevusu bulamıyorum ne yazık ki , olmadı bı şekilde para bulup özel hastaneye giderim , şuan Fin kullanmam fayda yerine zarar mi verir yani ?
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2022, 17:03:31 »
Kıl kökü iltihabı olmasın? Doktora gidin siz bir şekilde evet farklı belki de cilt sorunu olabilir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2022, 17:11:43 »
Kıl kökü iltihabı olmasın? Doktora gidin siz bir şekilde evet farklı belki de cilt sorunu olabilir.
Evet iltihapta olabilir dediğiniz gibi , ama genetik dökülme yaşadığım bariz belli yani , hem ailemde saçı olan insan yok :(
Her gün 1/4 proscar 

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Nisan 2022, 17:13:11 »
Onizuka bu arada aşağıdaki linkte saç durumum mevcut seninde yorumunu beklerim rica etsem
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26161.msg494923#msg494923
Her gün 1/4 proscar 

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2022, 19:16:43 »
Saçların benimkinden iyi brom yaşın da etkisi var. Yan etki görmediğin sürece salma derim batma hissini hiç ama hiç duymadım araştırmalarda prospektüste vsvs

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2022, 20:00:48 »
Saçların benimkinden iyi brom yaşın da etkisi var. Yan etki görmediğin sürece salma derim batma hissini hiç ama hiç duymadım araştırmalarda prospektüste vsvs
Eyvallah abi salmayı düşünmüyorum , batma yanma hissi yine baya azaldı bu ara , ara ara geliyo yediklerim içtiklerim de etkiliyor olabilir sağlıksız beslenme diz boyu ,buna çeki düzen vericem , senin konuna da baktım ortalar falan benim saçım gibi ortalar vertex seyreliyo benimde uzun olduğu için saçlar o kadar belli olmamış
Her gün 1/4 proscar 

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2022, 23:27:11 »
Hayırlısı brom bu iş disiplin ve psikoloji işi, beslenmedir tedavidir aksatmazsan en iyi süreci yakalarsın 2 aydır düzgün salmadan devam ediyorum
Proscar, procapil, masaj, dermoroller ve vitamine net bi şekilde topladı saçlarım. Dökülme durdu sırada kararma ve saç toplama işi var.
Ekim için ön ödeme yapıp tarihde aldım ahmet tosundan ekime kadar ne kadar güçlendirsem kardır.
Düşük greft maksimim sonuç.

Senin de yaşın genç yan etki görmeyeceğin dozdasın bence 1.25mg olarak. Pskilojini sağlam tut gerisi zamana kalmış

Facebook Twitter Instagram