Gönderen Konu: Emphaır Ankara-Saç Ekimi Süreç-Lütfen Fikir ve Düşünce.. EKİM TARİHİ 20.04.2022  (Okunma sayısı 2437 defa)

emekli kel

• Hero Member
 geçmiş olsun nekroz konusunda fazla bilgili değilim ama bastan beri orası çıkıcak gibi gelmişti insallah çıkar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
geçmiş olsun nekroz konusunda fazla bilgili değilim ama bastan beri orası çıkıcak gibi gelmişti insallah çıkar

Eyvallah üstadım teşekkür ederim iyi dileklerin için.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
O zaman sorun yok dostum :)
Sedef gibi bir hastalığın var mı?
Ailende olabilir, sende olabilir?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
O zaman sorun yok dostum :)
Sedef gibi bir hastalığın var mı?
Ailende olabilir, sende olabilir?

Sedef yok kardeşim lakin baba tarafımda 17 kuzen 5 amca artı babam artı halam dahil olmak üzere ensemizde hep kırmızı bir leke var :) eğer gözüne çarpan o ise

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Sedef yok kardeşim lakin baba tarafımda 17 kuzen 5 amca artı babam artı halam dahil olmak üzere ensemizde hep kırmızı bir leke var :) eğer gözüne çarpan o ise
Yo yo sıkıntı yok dostum öylesine sormuştum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Yo yo sıkıntı yok dostum öylesine sormuştum.

anladım eyvallah  :)

Dr.hair

• Hero Member
Bugün 9.gün ve klinikte yıkama işlemleri gerçekleştirildi. Çoğu kabuk döküldü.

Açıkçası klinik beni rahatlattı çoğu hususta, bundan gerisi artık tamamen kader.

Ayrıca dermatolog doktor arkadaşıma gönderdim resmi sadece başın ağrıyor mu diye sordu hayır dedim 2 doktor arkadaşına daha göstermiş sorun yok demişler.
   Hadi gözün Aydın . Görüntü daha güzel . dediğim gibi 3-5 güne kızarıklık da geçecektir . Bından sonrası sabır .

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
   Hadi gözün Aydın . Görüntü daha güzel . dediğim gibi 3-5 güne kızarıklık da geçecektir . Bından sonrası sabır .

Çok teşekkür ederim bu süreçte deneyimlerinden faydalandık ve bu bana moral oldu.

Aziz-

• Jr. Member
  • **
Konuyu şimdi gördüm ve bu kadar çok nekroz örneği görmüş tecrübeli arkadaşların nekroz demesine şaşırdım. Benim bu forumdan edindiğim tecrübeye göre nekroz hemen ertesi gün oluyor. Senin 5.-6. gün fotolarında dahi kabuklanma yok.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Konuyu şimdi gördüm ve bu kadar çok nekroz örneği görmüş tecrübeli arkadaşların nekroz demesine şaşırdım. Benim bu forumdan edindiğim tecrübeye göre nekroz hemen ertesi gün oluyor. Senin 5.-6. gün fotolarında dahi kabuklanma yok.

Açıkçası ben de nekroz nedir nasıldır bilemediğim için bu foruma üye oldum. Biraz tedirgin olsam da sonuç itibarı ile hem doktor hem de klinikten nekroza dair herhangi emare olmadığını duydum ve rahatladım. Sanırım tahriş oldu biraz. Tek endişem köklere zarar verilip verilmediği. Klinik herhangi sorun görünmediğini ama yine de temkinli olmak gerektiğini söyledi. Seyreklik olursa diğer taraflara göre sence bu çok gözle görülür bir durum olur mu ?

Aziz-

• Jr. Member
  • **
Açıkçası ben de nekroz nedir nasıldır bilemediğim için bu foruma üye oldum. Biraz tedirgin olsam da sonuç itibarı ile hem doktor hem de klinikten nekroza dair herhangi emare olmadığını duydum ve rahatladım. Sanırım tahriş oldu biraz. Tek endişem köklere zarar verilip verilmediği. Klinik herhangi sorun görünmediğini ama yine de temkinli olmak gerektiğini söyledi. Seyreklik olursa diğer taraflara göre sence bu çok gözle görülür bir durum olur mu ?

Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz belki ama şu ana kadar ekilen saçlarda uzama meydana gelmiş olmalı. Eğer o bölgedeki kıllar da aynı şekilde uzadıysa, bence endişelenmemelisin.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz belki ama şu ana kadar ekilen saçlarda uzama meydana gelmiş olmalı. Eğer o bölgedeki kıllar da aynı şekilde uzadıysa, bence endişelenmemelisin.

Evet uzadılar, artık hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim değerli yorumun için kardeşim.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Bugün 10. gün yıkama ve antibiyotik krem kullanımı sonrası mevcut durum.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Sanırım burada yorumlar, ekimin yapıldığı kliniklere göre yapılıyor. Bunun da ister istemez şaibeli bir durum olduğu kanaatindeyim. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir daha paylaşım yapmamak üzere ayrılıyorum hoşçakalın umarım herkesin ekimi gönlünce olur  :)

Facebook Twitter Instagram