Bu sabah kliniğe gittim. Nekroz mu sorusunu ilgili arkadaşa ilettim ve hayır nekroz olmadığını nekrozun 2.3 günde hemen siyahlaşıp kabuk halinde olacağını ve yıkama yahut su ile tahriş ettiğimi iletti, Ayrıca köklerin zarar görmüş gibi görünmediğini fakat herhangi bir zarar olmuşsa bir tık seyreklik olabileceğini sadece o kızarık kısmın iyileşmesinin 1 haftayı bulabileceğini iletti. Sonrasında yıkamaya alındığımda o bölgeye dokunulmadığını farkettim, yıkayan arkadaşa neden yapmadığını sorduğumdaysa haliyle orada herhangi kabuk olmadığını bu yüzden dokunmadığını söyledi.
Şimdi benim anlayamadığım husus şu, velev ki su ile yahut yıkama esnasında tahriş ettim diyelim, uzman arkadaşa diyorum ki e buyrun bakın var mı sıkıntı görünürde diyorum yok diyor o halde neden seyreklik olabilir diyorsunuz diyorum, köklerde sıkıntı görülmüyor ama olabilme ihtimaline karşın böyle bir açıklama yaptığını iletiyor. Seyrelme olursa tekrar yapacak mısınız lokal olarak o bölgeye diyorum ihtiyaç olacağını düşünmüyorum fakat 1 sene sonraki duruma bakılır dedi. Verilen STAFİNE adlı kremi kızarık bölgeye sabah akşam diğer ekim yerlerine günde 1 kez yapmamı söyledi.
Açıkçası olan oldu artık ne desem ne yapsam bilemiyorum sanırım sadece bekleyeceğim. 9 Mayısta iş başı yapacağım endişem bu şekilde kalması. Görüş ve Yorumlarınız benim için çok önemli. Bugün ekimin 8.günü ve yıkama sonrası fotoğraflar ektedir.