Gönderen Konu: Emphaır Ankara-Saç Ekimi Süreç-Lütfen Fikir ve Düşünce.. EKİM TARİHİ 20.04.2022  (Okunma sayısı 2455 defa)

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
rica ederim tekrar diom nekrozdan pek anlamam ama sitede nekrozlu ekimlere bak nekroz bolgelerini incele birde kendi bolgene bak

Çok inceledim dediğiniz gibi bu kabuklanma ve karartıya dair herhangi şey göremedim, bir arkadaşımız da dokunulduğunda zonklama olur demiş böyle bir şey de görmedim. Bazı görüntüler benimki ile benzerlik gösterirken Nekroz olarak yorumlanmıştı, lakin aynı görüntüler için nekroz olmadığını söyleyenler de vardı. Bu yüzden net bir fikir edinememekle beraber, fazla takıntılı bir birey olduğum için nekroz olduğu hususu aklımdan çıkmıyor. Malum estetik kaygılarla yapılan operasyonlar sonuçlanana dek insanda sabır ve güven bırakmıyor. Hele bir de ekim benim için çok çok çok zaruri değilken böyle bir şeyle karşılaşmış olma ihtimali ve düşüncesi psikolojimi harap etti.

emekli kel

• Hero Member
 orası toprak kaybı gibi deri çökmüş sanki.merkezler nekroz olsada kabul etmezler.ben nekrozdan anlamıyorum ama gorduklerim boyle değildi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
orası toprak kaybı gibi deri çökmüş sanki.merkezler nekroz olsada kabul etmezler.ben nekrozdan anlamıyorum ama gorduklerim boyle değildi

Toprak kaybından kastınız  O kızarık alanda ekimin başarılı olmayacağı mı acaba ?

emekli kel

• Hero Member
Nekroz Komplikasyonu Belirtileri
Nekroz komplikasyonu belirtileri, cilt dokusunun ölmek üzere olduğunu ya da öldüğünü gösteren nekrozun birtakım belirtileri vardır. Nekrozda ciltte oldukça derin olan bir kabuklanma görülür. Bu durum kişinin başının arkasında ya da saç ekim işlemi yapılan bölgede görülebilir.

Nekroz ne zaman ortaya çıkar? Nekrozun, saç ekimini takip eden 2 hafta ya da 4 hafta içinde ortaya çıkabildiği bilinmektedir. Saç ekimi yaptıran kişi kendisinde böyle bir durum görmesi halinde hemen doktoruna bilgi vermelidir. Saç ekimini yapan uzman doktor, nekrozu tedavi edebilmek için nekroz görülen bölgeyi çıkarır.  Bu kişiye yeniden saç ekimi ve yağ grefti işlemi yapılarak nekroz tedavi edilebilir. Eğer nekroz tedavi edilmezse, nekrozun görüldüğü alanda hem leke kalır hem de o bölgede saç oluşumu meydana gelmez.

Bunun gibi komplikasyonların en az riskle görülebilmesi için saç ekimi işleminin uzman ve tecrübe sahibi doktorlar tarafından yapılması gerekir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
Toprak kaybından kastınız  O kızarık alanda ekimin başarılı olmayacağı mı acaba ?
yok tam tersi dusunduğum gibi ise basarısızlık diye bişi olmaz.biraz yer hırpalanmış gibi.nekroz konusunda bilgili değilim ondan tam bişi diyemiyorum

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
yok tam tersi dusunduğum gibi ise basarısızlık diye bişi olmaz.biraz yer hırpalanmış gibi.nekroz konusunda bilgili değilim ondan tam bişi diyemiyorum

Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim.bişi olmaz merak etme en olmadı saçı kestirmeden oraya ektirirsin tabi oda sorun oluursa

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Nekroz biraz kötü duruyor umarım çok sorun olmadan atlatırsın merkez ne diyor bu duruma?
Global Moderator

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Nekroz biraz kötü duruyor umarım çok sorun olmadan atlatırsın merkez ne diyor bu duruma?

Nekroz mu ? Offf işte dünyam şimdi başıma yıkıldı yemin ederim senin yorumunu bekliyordum. Merkeze dün her yıkama sonrasında olduğu gibi fotoğraf attım bu kızarıklıkğıda gösterdim, herhangi bir sorun olmadığını söylediler, 5 dk sonra oraya dokunmamamı stafine kremi sürmemi söylediler ve ondan 5 dk sonra da arayıp bugün için kliniğe almak istediler. Zaten moral motivasyon olarak yerle yeksan oldum şuan. Kliniğe gidiyorum geldiğimde gelişmeleri yazacağım teşekkürler.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Bu sabah kliniğe gittim. Nekroz mu sorusunu ilgili arkadaşa ilettim ve hayır nekroz olmadığını nekrozun 2.3 günde hemen siyahlaşıp kabuk halinde olacağını ve yıkama yahut su ile tahriş ettiğimi iletti, Ayrıca köklerin zarar görmüş gibi görünmediğini fakat herhangi bir zarar olmuşsa bir tık seyreklik olabileceğini sadece o kızarık kısmın iyileşmesinin 1 haftayı bulabileceğini iletti. Sonrasında yıkamaya alındığımda o bölgeye dokunulmadığını farkettim, yıkayan arkadaşa neden yapmadığını sorduğumdaysa haliyle orada herhangi kabuk olmadığını bu yüzden dokunmadığını söyledi.

Şimdi benim anlayamadığım husus şu, velev ki su ile yahut yıkama esnasında tahriş ettim diyelim, uzman arkadaşa diyorum ki e buyrun bakın var mı sıkıntı görünürde diyorum yok diyor o halde neden seyreklik olabilir diyorsunuz diyorum, köklerde sıkıntı görülmüyor ama olabilme ihtimaline karşın böyle bir açıklama yaptığını iletiyor. Seyrelme olursa tekrar yapacak mısınız lokal olarak o bölgeye diyorum ihtiyaç olacağını düşünmüyorum fakat 1 sene sonraki duruma bakılır dedi. Verilen STAFİNE adlı kremi kızarık bölgeye sabah akşam diğer ekim yerlerine günde 1 kez yapmamı söyledi.

Açıkçası olan oldu artık ne desem ne yapsam bilemiyorum sanırım sadece bekleyeceğim. 9 Mayısta iş başı yapacağım endişem bu şekilde kalması. Görüş ve Yorumlarınız benim için çok önemli. Bugün ekimin 8.günü ve yıkama sonrası fotoğraflar ektedir.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2022, 14:42:53 Gönderen: BAD BOY »

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
nasilda kiviriyorlar , yok su ile tahris etmissin, kökler zarar görmemis gibiymis...

yüzeysel nekroza benziyor , endiselenmeni  cok iyi anliyorum ama moralini yüksek tut, insallah hic bir sorun olmasin

allta benim ilk ekimimi bak nekrozun alasi nasil olur görmen icin ,

emekli kel

• Hero Member
 merkezler nekrozu kabul etmiyorlar.oysaki nekrozu bolgeye yağ  enjekte edilip sans denenir.onlarda anlamamış ya nedir ne değildir ben nekroz konsuunda bilgisizim anlayamadım ama bu onların işi anlamak zorundalar.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
nasilda kiviriyorlar , yok su ile tahris etmissin, kökler zarar görmemis gibiymis...

yüzeysel nekroza benziyor , endiselenmeni  cok iyi anliyorum ama moralini yüksek tut, insallah hic bir sorun olmasin

allta benim ilk ekimimi bak nekrozun alasi nasil olur görmen icin ,

Yüzeysel nekrozu nekrozdan ayıran nedir bir de sana göre  2. bir operasyon gerekecek midir görüntüye bakınca ?

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
merkezler nekrozu kabul etmiyorlar.oysaki nekrozu bolgeye yağ  enjekte edilip sans denenir.onlarda anlamamış ya nedir ne değildir ben nekroz konsuunda bilgisizim anlayamadım ama bu onların işi anlamak zorundalar.

Vallahi ben de anlamadım, hiç bir şekilde nekroz değil dendi. Napacağımı şaşırdım buradaki arkadaşlar nekroz diyor kliniktekiler hiç nekrozdan bahsetmiyor bile. Fakat kliniğin ticari bir çıkarı olduğundan mütevellit pek de doğru söyleyeceğine inanmadığımdan buradaki yorumlar beni çok endişelendiriyor. Nekroz ise ne olucak nasıl olucak napcam vs vs vs :(

Facebook Twitter Instagram