Saç Ekimi Sonuçları
çok kafana takma dostum saçlar çıkınca orası ufak bir alana dönecek sonrasında ufak bir revizyon ile halledilir.zaten dr hair güzelce anlatmış yapman gerekenleri sen onlara dikkat et şimdilik.
geçmiş olsun nekroz konusunda fazla bilgili değilim ama bastan beri orası çıkıcak gibi gelmişti insallah çıkar
O zaman sorun yok dostum Sedef gibi bir hastalığın var mı?Ailende olabilir, sende olabilir?
Sedef yok kardeşim lakin baba tarafımda 17 kuzen 5 amca artı babam artı halam dahil olmak üzere ensemizde hep kırmızı bir leke var eğer gözüne çarpan o ise
Yo yo sıkıntı yok dostum öylesine sormuştum.
Bugün 9.gün ve klinikte yıkama işlemleri gerçekleştirildi. Çoğu kabuk döküldü. Açıkçası klinik beni rahatlattı çoğu hususta, bundan gerisi artık tamamen kader.Ayrıca dermatolog doktor arkadaşıma gönderdim resmi sadece başın ağrıyor mu diye sordu hayır dedim 2 doktor arkadaşına daha göstermiş sorun yok demişler.
Hadi gözün Aydın . Görüntü daha güzel . dediğim gibi 3-5 güne kızarıklık da geçecektir . Bından sonrası sabır .
Konuyu şimdi gördüm ve bu kadar çok nekroz örneği görmüş tecrübeli arkadaşların nekroz demesine şaşırdım. Benim bu forumdan edindiğim tecrübeye göre nekroz hemen ertesi gün oluyor. Senin 5.-6. gün fotolarında dahi kabuklanma yok.
Açıkçası ben de nekroz nedir nasıldır bilemediğim için bu foruma üye oldum. Biraz tedirgin olsam da sonuç itibarı ile hem doktor hem de klinikten nekroza dair herhangi emare olmadığını duydum ve rahatladım. Sanırım tahriş oldu biraz. Tek endişem köklere zarar verilip verilmediği. Klinik herhangi sorun görünmediğini ama yine de temkinli olmak gerektiğini söyledi. Seyreklik olursa diğer taraflara göre sence bu çok gözle görülür bir durum olur mu ?
Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz belki ama şu ana kadar ekilen saçlarda uzama meydana gelmiş olmalı. Eğer o bölgedeki kıllar da aynı şekilde uzadıysa, bence endişelenmemelisin.