Gönderen Konu: Emphaır Ankara-Saç Ekimi Süreç-Lütfen Fikir ve Düşünce.. EKİM TARİHİ 20.04.2022  (Okunma sayısı 2452 defa)

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
nasilda kiviriyorlar , yok su ile tahris etmissin, kökler zarar görmemis gibiymis...

yüzeysel nekroza benziyor , endiselenmeni  cok iyi anliyorum ama moralini yüksek tut, insallah hic bir sorun olmasin

allta benim ilk ekimimi bak nekrozun alasi nasil olur görmen icin ,

Gardaşım çok ama çok geçmiş olsun baktım ekimine baya sancılı süreçler geçirmişsin.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
oteki ekimcilere yolla resimleri sor.

Nasıl yapabileceğimi söyleyebilir misin kardeşim rica etsem ben bu forumda yeniyim de

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Hele yarın olsun bize haber ver.
Merak ettik bizler de.
Şimdi ne desek boş çünkü bilmiyoruz dostum.

Olan tam da bu kardeşim nekroz yok dendi, yıkama yapıldı, o kısmı tahriş ettiğim iletildi ki pimpirikli adamım dokunamıyorum bile, STAFİNE kremi o bölgeye sabah akşam kullanmam iletildi.

emekli kel

• Hero Member
 mail olarak at boyle ektirdim de ektirdiğim yer sorun yok diyor de arkadaslar nekroz diyor de resimlerini diğer mailcilere at.stres yaptım sizce nedir durum de butun ekimcilere at geri donen doner
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
mail olarak at boyle ektirdim de ektirdiğim yer sorun yok diyor de arkadaslar nekroz diyor de resimlerini diğer mailcilere at.stres yaptım sizce nedir durum de butun ekimcilere at geri donen doner

Tamam kardeşim teşekkür ederim

emekli kel

• Hero Member
 rica ederim.yolla bakalım oteki drlar ne dicek.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
rica ederim.yolla bakalım oteki drlar ne dicek.

Yolladım bakalım.

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Bugün 9. Gün, Dün kontrole gittiğimde kliniğim nekroz olmadığını verilen kremi kızarık bölgeye 2 kez uygulamamı ve yıkama yaparken o kısma dokunmamamı istemişlerdi. Birazdan tekrar gideceğim kontrole ve yıkamaya.

Bilinen üst düzey saç ekim merkezlerine fotoğraf gönderdim sağ olsun kliniklerden biri geri dönüş yaptı.  iltihap ve yüzeysel nekroz gibi göründüğünü antibiyotik kullanmamı önerdi.

Kafam allak bullak oldu, bir cildiye hocasına baktıracağım. Bu ne kadar zor ve sancılı bir süreçmiş harap oldu psikolojim aynı olaya farklı teşhisler çok canımı sıkıyor araftayım.

9. gün fotoğrafı ektedir.

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: Emphaır Ankara-Saç Ekimi Süreç-Lütfen Fikir ve Düşünce..
« Yanıtla #39 : 29 Nisan 2022, 09:43:32 »

Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim lakin klinik aşırı derecede moralimi bozdu, bugün önce normal dediler 5 dk sonra oraya dokunmayın kremi kullanın dediler ve yine 5 dk sonra arayıp yarın gelmemi istediler. Nekroz olabileceğinden şüphelendiğimde hayır böyle birşey söz konusu değil o eskidendi tarzında birşeyler söylediler ama anlıyorum ki saç ektirdiğime değmeyecek inanılmaz moralim bozuk keşke hiç bulaşmasaydım bu işe bundan sonra ne olucak nasıl olucak bilmiyorum. Yarın kliniğe davet ettiler ama daha bugünden nekroz değil dediklerine göre yarında kabul etmicekler gelişmeleri yazacağım. Keşke hiç bulaşmasaydım bu işe...  :( :( :(
   Sonunda mutlu olacaksın . Evet şimdilik moralim bozuk 1 yılda sürekli  aynada oraya bakacaksın çıktımı çıkmadı mı diye . Moralini bozma . Stafine antibiyotikli bir krem altta ıslak doku olduğu için bu kremi vermişler . Dediğim gibi yüzeysel bir nekroz . Daha kötüsü kuru ve kabuk bağlayan . Altta ıslak doku olduğu için beslenme bozulur ve deri tahriş olur .
  Bugün kabuklarını alırlar büyük ihtimal . Orası da 3-5 güne düzelecektir  göreceksin .
   Islaklık bitince aspirin kullan bir müddet . Klinik önermese bile kullan . Aspirinin zararı olmaz . Ama şimdi değil ıslaklıklar bitince . Tekrar geçmiş olsun

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Hocam çok teşekkür ederim gerçekten inanılmaz bir moral motivasyon oldu düşüncen benim için, evet daha kötüleri ile karşılaştırmasın Allah. Sabredeceğiz başka çare yok

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok kafana takma dostum saçlar çıkınca orası ufak bir alana dönecek sonrasında ufak bir revizyon ile halledilir.
zaten dr hair güzelce anlatmış yapman gerekenleri sen onlara dikkat et şimdilik.

emekli kel

• Hero Member
 yüzeyselde ne oluyor daha kotu olan nekroza gore saçların çıkma ihtimali kaç kat daha güçlü.kuru ve kabuk bağlayan nekrozda saç çıkma ihtimali nedir bu tarz iltahaplı ve yuzeysel nekrozda saçların çıkma ihtimali nedir?bende kastım konuya .yani orası çıkıcakmı ihtimal nedir

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
yüzeyselde ne oluyor daha kotu olan nekroza gore saçların çıkma ihtimali kaç kat daha güçlü.kuru ve kabuk bağlayan nekrozda saç çıkma ihtimali nedir bu tarz iltahaplı ve yuzeysel nekrozda saçların çıkma ihtimali nedir?bende kastım konuya .yani orası çıkıcakmı ihtimal nedir

+1

BAD BOY

• Yeni üye
  • *
Bugün 9.gün ve klinikte yıkama işlemleri gerçekleştirildi. Çoğu kabuk döküldü.

Açıkçası klinik beni rahatlattı çoğu hususta, bundan gerisi artık tamamen kader.

Ayrıca dermatolog doktor arkadaşıma gönderdim resmi sadece başın ağrıyor mu diye sordu hayır dedim 2 doktor arkadaşına daha göstermiş sorun yok demişler.

Facebook Twitter Instagram