Gönderen Konu: Sac Ekimi Sonrasi Kullanilan Takviyeler  (Okunma sayısı 2739 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Sac Ekimi Sonrasi Kullanilan Takviyeler
« Yanıtla #15 : 28 Nisan 2022, 00:37:12 »
Hocam yan etkisi olmuyor diyorsanız finasterid jel kullansanızda etkisini görürseniz yan etki yaşamanız muhtemeldir. Yani kafama süreyim yan etkisi olmaz düşüncesi bu konu da çok donanımlı birisi olmadığım halde aklıma yatmıyor. Eğer dht baskılanırsa yani etki ederse yan etkiler de görülebilir bence. Yoksa herkes risk almadan yan etkisiz ürünler kullanmak ister.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2022, 08:19:02 »
fin jel ve biotin en mantikli gelen secenekler arasinda benim icin suan.  biotin yerine xpecia dusunuyordum ama bazilari yan etkilerinden bahsetmis.

sanirim her prostat ilacinin yan etkisi var. xpecia'da saw palmetto var sonucta.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2022, 10:10:29 »
Karaciğer'de çözülme haricinde kimyasalların etki etmesi halinde yan etki görmek evet doğru hepsinde olması gerek. Saw Palmetto'da prostat tedavinde kullanılan doğal bir takviye.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2022, 10:57:45 »
Amac dht yi baskilamaksa jelde olsa.fitilde olsa dht baskilandimk yan etki ortaya cikar.ha belki pskoloij olan etkiler olmaya belir hap yutmaktan kaynaklanan ama.dht baskilandimi etkisi olur ayrica ciddin cinsellik yonunden bakmayin kardesler.dht yi arastirin ve neye faydasi var vucutta ona bakin.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2022, 16:54:47 »
Bence de etki çıkar ama birinde direkt kana karışıyor birinde kafaya suruyon arasında bence çok ciddi yan etki farkı olur kafadan direkt kana karissa zaten kullandığımız tüm saç dökülmesine karşı olan ürünler ise yarardi ikisini aynı kefeye koymak çok mantıksız geliyor bana

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Nisan 2022, 17:17:40 »
Bence de etki çıkar ama birinde direkt kana karışıyor birinde kafaya suruyon arasında bence çok ciddi yan etki farkı olur kafadan direkt kana karissa zaten kullandığımız tüm saç dökülmesine karşı olan ürünler ise yarardi ikisini aynı kefeye koymak çok mantıksız geliyor bana

katiliyorum. kafaya surulenin yan etiki konusunda cok daha az olmasi gerek kana karisana gore.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2022, 17:26:19 »
Bence de ama aynı gibi olduğunu düşünen cok forumda

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Nisan 2022, 11:52:49 »
acikcasi prostat ile ilgili olan tum urunlerden kacinmak istiyorum sac icin.

Loaris95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Nisan 2022, 11:58:45 »
Finasteride gel henuz FDA onayi almamis bir ilac. Yapilan arastirmalar, yan etki profilinin benzer oldugu yonunde. Hatta dozu belirsiz oldugu ve herkes farkli dozlarda kullandigi icin daha riskli olabilir. En azindan finasteride 1 mg 20 yildir FDA onayli bir ilac ve yan etki profili belirli 1-2% oraninda. Bu risk de kisiye gore tercih meselesi biraz.
Sac ekimim: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26612.0

Finasteride 0.5 mg
Revita Sampuan
Propidren 2 tablet gunde
Nutrafol Growth Activator serum
Biotin 5000 mg
Vitamin D 1000 IU

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 30 Nisan 2022, 12:22:21 »
Finasteride gel henuz FDA onayi almamis bir ilac. Yapilan arastirmalar, yan etki profilinin benzer oldugu yonunde. Hatta dozu belirsiz oldugu ve herkes farkli dozlarda kullandigi icin daha riskli olabilir. En azindan finasteride 1 mg 20 yildir FDA onayli bir ilac ve yan etki profili belirli 1-2% oraninda. Bu risk de kisiye gore tercih meselesi biraz.

gel daha riskli nasil olabilir? sonucta hap gibi kana karismiyor.

Loaris95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2022, 13:00:21 »
Ciltten de emilim oluyor ilaclarin
Sac ekimim: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26612.0

Finasteride 0.5 mg
Revita Sampuan
Propidren 2 tablet gunde
Nutrafol Growth Activator serum
Biotin 5000 mg
Vitamin D 1000 IU

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2022, 13:07:18 »
Ciltten de emilim oluyor ilaclarin

bu ilaclarin hepsi birseyi tamir ederken baska seyleri bozuyorlar. Dogal olarak etkili bir takviye var mi bildigin? 

haydibreewolf

• Full Member
Ynt: SAC EKIMI SONRASI KULLANILAN TAKVIYELER
« Yanıtla #27 : 02 Mayıs 2022, 19:09:06 »
x pecia Kesinlikle kullanma. Kilo yapıyor cinselliği bitiriyor. Onun yerine Solgar biotin al. Fiyatı yüksek gelirse Vonka Biotin al.

Kalori içermeyen bi ürün nasıl kilo yapabilir
Metabolizmayı mı yavaşlatıyor veya iştah konusunda mı dengeyi bozuyor

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2022, 13:01:26 »
Kullanmaman gerekenler;

Minoxidil
Finansterid
Dutasterid
Xpecia

Bunlar kullanildigi muddetce inanilmaz sonuclar doguruyor ancak bir muddet sonra işin saglik boyutu ortaya cikiyor ve yavas yavas bırakmak zorunda kaliyorsunuz. Sonra ilaclar sayesinde gelen butun saclar avuc avuc elinize dökülüyor. Tecrübeyle sabit.

Biotin
D vitamini
B12
Çinko

Testlerini yaptirip eksik olanlari tamamlayabilirsiniz.
Ayrica prp yaptırabilirsiniz.

Mutivitamin almak yeterli midir yoksa bu vitaminleri ayrı ayrı mı kullanmak gerekir

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 10 Temmuz 2022, 13:07:22 »

Mutivitamin almak yeterli midir yoksa bu vitaminleri ayrı ayrı mı kullanmak gerekir

Dostum hersey ekimde bitiyor eger alin yapilirken greftleri saglikli cikarip alirlarsa hic birsey kullanmasanda o ekim yurur gider.kendinne guvenen ekimcide.ne finans kullandirir ne minox bu kadar net.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram