Gönderen Konu: 09 Kasım Dr. Alp Aslan 3750 Greft ( Este Cerrahi )  (Okunma sayısı 29181 defa)

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
09 Kasım Dr. Alp Aslan 3750 Greft ( Este Cerrahi )
« : 11 Kasım 2015, 15:02:27 »
Merhabalar Arkadaşlar. Öncelikle bu forumun oluşmasında emeği geçen ve paylaşımlarını yapan herkese çok teşekkür ederim. Saç ekimi yaptırmak isteyenlere ön ayak olduğu kesin. Bende saç ektirmeye karar verdikten sonra genelde araştırmalarımı bu sitede yoğunlaştırdım. Yaşım 27 acaba erken mi davrandım diyorum bazen ama sonuçta bu estetik bir girişim iyice kel kalmayı beklemek istemedim ve daha çok sıkılaştırmaya yönelik bir çalışma üzerine anlaştık. Bu arada hiç ilaç kullanmadım. Forum sitesi kullanması konusunda başarısızım bunuda belirtmek isterim. Öncesi resimlerle başlıyorum yorumlar sizin.

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 09 Kasım Dr. Alp Aslan 3750 Greft ( Este Cerrahi )
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2015, 15:44:12 »
Bu resmi ekim bittikten birkaç saat sonra çektim. İğneler evet acıtıyor ama dayanılamayacak gibi değil.Operasyonun kolay geçtiğini söyleyebilirim. Sonrasında ağrı sızı ve kaşıntı olmadı. Sadece kafamı gergin hissediyorum fakat sanırım bu olağan bir durum

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2015, 15:48:00 »
Bandaj çıktıktan sonraki dönor bölgesi

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2015, 15:51:10 »
Ekimden 1 gün sonra. Genelde düzgün bir görüntü olduğunu söylüyorlar yorumlarınızı merak ediyorum. Bu arada Alp hoca ekilen saçların çıkacağı ve doğal görüneceğine dair bir garanti belgesi verdi acaba her yer bunu yapıyormu bilmiyorum. Bu arada ilk yıkama 3 gün sonra olacakmış.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Kasım 2015, 16:49:35 »
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Öncesi halin benim saçlarıma yakın ve bende Dr. ALP ASLAN 'a 1 ay önce falan ekim yaptırdım. Benimde yaşım 27 bende tam kel olmadan ektirme taraftarıydım ve ektirdim. Ne kadar ücret ödedin. ve hangi ekip sana ekim yaptı ? Ekim şekline bakarsak aynı benim ön hat gibi olmuş.

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Kasım 2015, 19:30:03 »
Halacboy kardeşim zaten senin operasyonunu büyük ölçüde referans aldım. Çünkü açılma şeklimizi bende benzettim. Prp dahil 5000 ödedim. Sadece kanalları Alp Hoca açtı geri kalan işlemi yapan ekibin adını bilmiyorum maalasef dövmeli bir bayan hatırlıyorum sadece:) Rahat geçtiğini söyleyebilirim fakat şimdilik hiç bir şikayetim yok çok şükür

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2015, 09:30:57 »
İnş. Umduğunu bulursun benimde çekindiğim mevcut saçlarımın zarar görmesi idi. Ama yavaş yavaş çıkmaya başlıyor sanırım. Zaman gösterecek nasıl bir ekim olduğunu bekleyip göreceğiz :)

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2015, 13:28:46 »
Bugün tam 1 hafta oldu. Pek bi değişiklik yok gibi. Ekilen saçlar çokta az olsa uzamış gibi geliyor sanki fakat kendi saçlarımda henüz çıkış yok gibi ki beni en çok endişelendiren konuda bu aslında.

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Kasım 2015, 14:31:54 »
İlk hafta için iyi görünüyor fazla kabuk kalmamış. Bir değişiklik beklemek için çok daha erken

maranel84

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Kasım 2015, 19:13:09 »
saç çizgisi çok doğal ve güzel olmuş bence

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Kasım 2015, 13:08:18 »
Arkadaşlar tekrar merhaba,dün ( 11. Gün ) itibari ile tüm kabuklar gitti.Aslında ben nazikce kabukları temizliyordum ama klinik gel son yıkamanı burada yapalım biz temizleriz dediği için oraya gittim.Neyse ki kızarıklık falan yok fakat kendi saçlarım hala bana uzamadı gibi geliyor.Bu arada doktor minoxidil veya biotin kullanmana gerek yok dedi ? Cardiyo yapmaya başlayabilirmişim. Yorumlarınızı beklemekteyim.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Kasım 2015, 16:39:38 »
Benim 40 günü geçti hala kendi saçlarımın tamamı çıkmadı dostum ilk 15 gün hiç çıkmamıştı yavaş yavaş çıkıyor merak etme :)

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Kasım 2015, 16:49:47 »
Doktor kendi saçlarına kesinlikle zarar gelmeyecek dediyse bile insan tedirgin oluyor ister istemez ama içimi rahatlattın halacboy saol :D

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2015, 17:02:01 »
benimde 45.gün olmasına rağmen kendi saçlarım yavaş yavaş artıyor kendi konum dada yazdım ekimde kafaya enjekte edilen sıvı yani kafayı şişirmek için enjekte edilen sıvı var olan saçlardada sok dökülme yapabiliyor arkadaşın da dediği gibi ekimden sonraki 15.gün mevcut saçlarımın nerdeyse yarısı yokdu ama yavaş yavaş cıkışlar olmaya devam ediyor 45.gündeyim baya bir attı tahmini 2.aya eski saçlar forma girer sonra zaten diger ekilenleri takip edeceğiz....sendede böyle durum olursa stres yapma yavaş yavaş çıkıyor

nomercy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2015, 17:15:31 »
Peki arkadaşlar sizce 15. gün sonrası toppik kullanmakta bir sakınca olurmu ? En azından kendi saçlarım çıkmaya başlayana kadar toppik ile desteklemeyi düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram