Gönderen Konu: Sac ekimim doğal degil ,düzeltme arayisindayim yardım  (Okunma sayısı 1518 defa)

TC Osman I. Akçay

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sac ekimim doğal degil ,düzeltme arayisindayim yardım
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2022, 17:05:41 »
O kadar da değil dostum  ;D
Şimdi isterse öne yatırır ön çizgisi gözükmez.
Ama kellikte öne yatıracak saç bile yok.
Insanlar kellik hakkında espiri falan yapıyor.
Hoş olmayan durumlar.

Ekim öncesi fotoğraf da paylaştım keşke öyle kalsaydı diyorum . Turanliogluna o kadar titiz olduğumu söylediğim halde bu şekilde ekim yaptılar, ne desem boş...

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2022, 17:26:04 »
gecmis olsun, Hintel in yazdiklari cok dogru ....

ucuz olsun , bir dfeada komple olsun , ilac kullanacaksam ne gerek var ekime , greft basi okadar parami verilir......cok hafife aliniyor

maalesef bu kötü tecrübeyi bende yasadim,

, senin sanslisligin adam ne ektiysede cikmis , elbette vardir düzeltme imkani ama hem seni hemde cebini yoracak bu kesin.

ALLAH yardimcin olsun , moralini yüksek tut

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2022, 22:09:49 »
Ekim öncesi fotoğraf da paylaştım keşke öyle kalsaydı diyorum . Turanliogluna o kadar titiz olduğumu söylediğim halde bu şekilde ekim yaptılar, ne desem boş...

Böyle ekim yapanlar insan değil, ne vicdan var ne Allah korkusu. Bende de öyle yaptılar, hemde burda çok övünülen bir yerde. Paraya kıymadık, hayatımın içine ettiler.
Keşke kel gezseydim bu kadar zorum gitmezdi. Bunların hepsi…
Bu forumda malesef öyle ekimlere çok iyi oldu diyen çok bulursun. Kimse doğruları yazmıyor, saç çıksın deri gözükmesin süper ekim olmuş diyorlar. Malesef onların yorumuna kanarak bende böyle bir yerde ekim yaptırdım, hayatımın içine ettiler vicdansizlar!

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2022, 01:34:51 »
Türkiyede mi yaşıyorsun? Öyleyse Antalya da Hakan Doğanay’a git derim. Istanbul da Özlem Biçer var, birde onunla görüş. Aldırmayı düşünüyorsan en iyi adres Hakan Doğanay Türkiyede.

Malesef Türkiyede iki üç yer hariç, hiçbiri doğal ekim yapmıyor. Bu forumda çok övünelen bir yerde ektirdim, hayatımın içine etti resmen.

Sen Hakan Doğanayla görüş, forumda da örnekleri var, bir bak derim.

hocam neresi o merkezler paylaşabilir misiniz?

Facebook Twitter Instagram