Gönderen Konu: Solgar Biotin 5000 kalktı mı?  (Okunma sayısı 20279 defa)

poison

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Solgar Biotin 5000 kalktı mı?
« Yanıtla #30 : 05 Kasım 2017, 02:33:23 »
Bana Amerika'dan nature's bounty biotin marka biotin gelecek, kullanan ya da fikri olan var mı arkadaşlar? İnternet üzerinden Solgar Biotin 5000 mg bulunabiliniyor ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Sonuç olarak alınan ürün ilaç.

Bildigim kadariyla Nature's Bounty ile Solgar ayni fabrikada uretiliyor. Sadece sisesi plastik ve 2/3 oraninda fiyati. Icerik ayni, orta duzey pazara da hakim olmak icin boyle bir hamle yapmislar. Guvenle kullanabilirsiniz.

https://www.naturesbountyco.com

Linkteki en alttaki markalara bakiniz. Ayni sirketin ikisi de. Bosuna ambalaj icin Solgar'a para vermeyin, ayni urun 2/3 fiyatina.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 05 Kasım 2017, 10:25:51 »
Bana Amerika'dan nature's bounty biotin marka biotin gelecek, kullanan ya da fikri olan var mı arkadaşlar? İnternet üzerinden Solgar Biotin 5000 mg bulunabiliniyor ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Sonuç olarak alınan ürün ilaç.

Bildigim kadariyla Nature's Bounty ile Solgar ayni fabrikada uretiliyor. Sadece sisesi plastik ve 2/3 oraninda fiyati. Icerik ayni, orta duzey pazara da hakim olmak icin boyle bir hamle yapmislar. Guvenle kullanabilirsiniz.

Linkteki en alttaki markalara bakiniz. Ayni sirketin ikisi de. Bosuna ambalaj icin Solgar'a para vermeyin, ayni urun 2/3 fiyatina.

Evet biotini getirecek kişide bana benzer bilgileri söyledi, iki markanında üreticileri aynı. Denedikten sonra yaşadığım deneyimi sizlere aktarırım arkadaşlar ama sanırım Türkiye'de satılmıyor bu marka.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

poison

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 05 Kasım 2017, 14:54:13 »

Evet biotini getirecek kişide bana benzer bilgileri söyledi, iki markanında üreticileri aynı. Denedikten sonra yaşadığım deneyimi sizlere aktarırım arkadaşlar ama sanırım Türkiye'de satılmıyor bu marka.

Turkiye’de de eczanelerde satiliyor.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 07 Kasım 2017, 17:36:13 »
Denemek için perfectil aldım,bir gözüm hala solgarı aramaya devam ediyor ama izmir'deki her gördüğüm eczaneye soruyorum hep 1000mg lık var 5000lik yok  >:(

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 07 Kasım 2017, 21:25:50 »

Turkiye’de de eczanelerde satiliyor.

O zaman benim açımdan daha iyi olur, çünkü ben solgar 5 mg Amerika'da da bulamadım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

hscagri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 09 Kasım 2017, 16:40:18 »
Normal de tekirdağ çorlu da yaşıyorum. 4-5 gündür sakarya akyazıdayım çorlu da hiç sormadım ama akyazı da sordum 5-6 tane eczaneye bi tanesi hp biyotin 5000 mg var dedi bi tanesi solgar 1000 var dedi mecburen solgar 1000 aldım inşallah 1000 mg yeterli olur

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 09 Kasım 2017, 17:35:35 »
Eczaneye sordum solgar 5000’in artık gelmeyeceğini söyledi. 1000 mg’ın ne kadar etkisi olur tartışılır.
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

hscagri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Kasım 2017, 22:55:14 »
Eczaneye sordum solgar 5000’in artık gelmeyeceğini söyledi. 1000 mg’ın ne kadar etkisi olur tartışılır.
aynen bugün 5-6 tane eczaneyi gezdim bir tanesi üç tane depoyu aradı hiçbirinde yok internette var bazı siteler de solgar 5000 ama güvenilirliği şüpheli 1000 mg vücuda yeterli olanmış günlük daha fazla bilgisi olan bir arkadaş cevap verirse ya 1000 mg dan 4 adet kullancam yada mecburen hp 5000 mg biotin alcam

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 13 Kasım 2017, 21:33:42 »
Geçen gün Ankara Esenboğa Hava limanındaki eczahane tesadüfen gözüme çarptı, gidip sordum son 1 tane biotin solgar  5000 mcg kalmıştı.Onuda ben aldım şansıma :D :D :D Bugün eczahaneleri ana bayii konumunda olan 2  eczacı arkadaş ile görüştüm dedikleri şöyle: artık 5000 mcg üretilmiyor, piyasadan kalktı.Kalkma sebebi vücudun günlük biotin ihtiyacının 2500 mcg olmasına rağmen 5000 mcg fazla olup, vücuttan bir şekilde (idrar yoluyla) atılması,yani 5000 mcg nin yarısı gereksiz alınıyor.hem üretimde hemde tüketimde  tasarruf sağlayabilmek için bu yasaklamayı  Sağlık bakanlığı koymuş.Bakanlığın  izniyle üretici firma   2500 mcg biotin solgarı yakın bir zamanda piyasaya sürecek. Ayrıca Eczacılar  1000 mcg biotinin vücudun ihtiyacını tam karşılayabilmesi için sabah ve akşam olmak üzere 2 defa kullanılmasını  tavsiye ediyorlar.Herhalde bunlar arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini gidermiştir.
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2017, 00:13:58 Gönderen: pete71 »

poison

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Kasım 2017, 23:53:10 »
Yukarıda da belirttim. Solgar takıntınız var ise Nature's Bounty 5000mg kullanın. Aynı fabrikadan çıkıyor. Eczanelerde var.

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 25 Kasım 2017, 23:18:04 »
Tüm 5000lerin piyasadan kalkması işimize gelmez ki, saç için kullandığımız için 2500 mcg nin yeterli olacağını sanmıyorum.

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 25 Kasım 2017, 23:22:44 »
Yukarıda da belirttim. Solgar takıntınız var ise Nature's Bounty 5000mg kullanın. Aynı fabrikadan çıkıyor. Eczanelerde var.

Nature's Bounty ve medobiotinin 5000 mcg kalkmış.Yukarıda yazıldığı gibi sağlık bakanlığı kararı sanırım.Artık 2500 mcg leri günde iki kere kullanacağız  gibi gözüküyor haliyle maliyeti de artacak.

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 25 Kasım 2017, 23:50:33 »
Ben 1 haftadır natrol 10000 mcg kullanıyorum haplar ufak olduğu için bölmeden atıyorum bölünce dağılıyor acaba bir zararı olurmu

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 26 Kasım 2017, 00:01:55 »
Ben 1 haftadır natrol 10000 mcg kullanıyorum haplar ufak olduğu için bölmeden atıyorum bölünce dağılıyor acaba bir zararı olurmu

Natrol ağızda emilen formdadır. Direk yutma dostum. 2'ye kırıp öyle kullanabilirsin sıkıntı olmaz.

Forever1600

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 26 Kasım 2017, 00:16:35 »
İşte ufak olduğu için kırmayı denediğimde tam olarak 2 ye bölünmüyor yada ben bölemiyorum

Facebook Twitter Instagram