Saç Ekimi Sonuçları
Almayın.
Bende mevcut duruma çok sinirleniyorum ama ucuz diye iyice berbat bir hale sokmayın saçlarınızı. Ben olsam şartları zorlayıp Amerika'dan gelecek birisini bulup senelik kirkland minoxil stoğu yapardım. Zaten normal minoxil şuan sanırım Kirkland'dan pahalı.
Amazon'da vardı benim bildiğim. Forum da başlık açın yurt dışından gelenler oluyor. Yardım etmek isteyen olabilir belki. Sonuçta bu ürünleri satmak için getirtmesi problem oluyor siz kullanacaksınız. Kirkland gerçekten çok iyi minoksidil olarak.
Bioxinin neden almıyon?
Trendyoldaki sahte, ben alıp iade ettim. Orjinalini bulursanız iyidir. Bu arada bioxinin de güzel bir marka. Yabancı platformlarda da kullanan insanları görmeye başladım.
sahte olduğunu nerdrn anladınız bir kere aldım fark göremedim hatta çamaşır suyuna orjinali ile sıktım ayrı ayrı ikiside turuncu oldu
Renginden, kokusundan, kıvamından ve çamaşır suyuna da sıktım tepkimeye girmemişti. Bana gelen mor renkli bir suydu. Diğer forumda konusu vardı, sahte ve orjinalin arasındaki farklar diye oraya da bakmanızı tavsiye ederim.