Gönderen Konu: Pak doru marka minoxidil ?  (Okunma sayısı 1445 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Pak doru marka minoxidil ?
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2022, 00:23:52 »
Tavsiye etmiyorum.
Onizuka başkan denemişti galiba ama sevmemişti.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2022, 00:34:08 »
Almayın.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2022, 01:04:07 »
Almayın.
ne alicaz hocam uyguna ne bulabilirim öğrenciyim

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2022, 01:12:06 »
Bende mevcut duruma çok sinirleniyorum ama ucuz diye iyice berbat bir hale sokmayın saçlarınızı. Ben olsam şartları zorlayıp Amerika'dan gelecek birisini bulup senelik kirkland minoxil stoğu yapardım. Zaten normal minoxil şuan sanırım Kirkland'dan pahalı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2022, 01:13:42 »
Bende mevcut duruma çok sinirleniyorum ama ucuz diye iyice berbat bir hale sokmayın saçlarınızı. Ben olsam şartları zorlayıp Amerika'dan gelecek birisini bulup senelik kirkland minoxil stoğu yapardım. Zaten normal minoxil şuan sanırım Kirkland'dan pahalı.
kirland nerden temin ederiz amazondan mümkün mü bu ?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2022, 01:19:41 »
Amazon'da vardı benim bildiğim. Forum da başlık açın yurt dışından gelenler oluyor. Yardım etmek isteyen olabilir belki. Sonuçta bu ürünleri satmak için getirtmesi problem oluyor siz kullanacaksınız. Kirkland gerçekten çok iyi minoksidil olarak.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2022, 01:23:38 »
Amazon'da vardı benim bildiğim. Forum da başlık açın yurt dışından gelenler oluyor. Yardım etmek isteyen olabilir belki. Sonuçta bu ürünleri satmak için getirtmesi problem oluyor siz kullanacaksınız. Kirkland gerçekten çok iyi minoksidil olarak.
amozonda 4 aylık tedarik 21 dolar yazıyor bunun Türkiye'ye gelmesi kaç gün sürer acaba birde fiyat 21 dolarla kalmaz diye düşünüyorum elime ulaşana kadar kaç dolarım gider

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2022, 02:04:59 »
Gönderirler mi acaba o da var? En temizi gelen birisinden rica etmek. Yaz geliyor, gelen olur forumdan bulursunuz bence.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2022, 02:26:52 »
Bioxinin neden almıyon?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2022, 03:17:09 »
Bioxinin neden almıyon?
Ben kullandım. Saç derimi elime verdi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2022, 04:01:22 »
Trendyoldaki sahte, ben alıp iade ettim. Orjinalini bulursanız iyidir. Bu arada bioxinin de güzel bir marka. Yabancı platformlarda da kullanan insanları görmeye başladım.
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2022, 05:20:21 »
Trendyoldaki sahte, ben alıp iade ettim. Orjinalini bulursanız iyidir. Bu arada bioxinin de güzel bir marka. Yabancı platformlarda da kullanan insanları görmeye başladım.
sahte olduğunu nerdrn anladınız bir kere aldım fark göremedim hatta çamaşır suyuna orjinali ile sıktım ayrı ayrı ikiside turuncu oldu

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2022, 13:41:34 »
sahte olduğunu nerdrn anladınız bir kere aldım fark göremedim hatta çamaşır suyuna orjinali ile sıktım ayrı ayrı ikiside turuncu oldu

Renginden, kokusundan, kıvamından ve çamaşır suyuna da sıktım tepkimeye girmemişti. Bana gelen mor renkli bir suydu. Diğer forumda konusu vardı, sahte ve orjinalin arasındaki farklar diye oraya da bakmanızı tavsiye ederim.
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2022, 16:27:38 »
Renginden, kokusundan, kıvamından ve çamaşır suyuna da sıktım tepkimeye girmemişti. Bana gelen mor renkli bir suydu. Diğer forumda konusu vardı, sahte ve orjinalin arasındaki farklar diye oraya da bakmanızı tavsiye ederim.
oha mor gibimi resmen sahte neyse hocam acaba aynı yerden mi aldıniz benim dediğim 220 TL bioxsinin markalı minoxidil 2 kutusu 220 geliyor sizin aldığınız ile aynı satıcımi bı bakdaniz size zahmet

Facebook Twitter Instagram