Saç Ekimi Sonuçları
Vitamin değerlerinize baktırdınız mı? Bende de bazen finasterid alırken dökülmeler oluyor tabi ben çekerek test etmiyorum saç diplerimde yanmalar oluyor vitamin kullanıyorum düzene giriyor. Bir de sigara içtiğimde bu çok oluyor. Bir fotoğraflarınızı eklerseniz minyatürleşme oranına bakalım.
Bence sen saçını çekmekten bir vazgeç kardeşim.Zaten güçlü gözükmüyorlar.Bir de çekip yangına körükle gitmiş oluyorsun.
basta agresif dokulme var onda ilaçta fayda etmeyebiliyor.bırakırsan dhtnin şu an yuzde 40ını baskılıon yuzde 60ı saldırıyor bırakırsan yuzde 100u saldırır.
Bu kesinlikle mevsimsel dökülme değil cansızlaşma var saçlarda. Benim biotin, finasterid, revita şampuan kullanmadığım önceki zamanlara benziyor. Yaşta genç bir şekilde tedaviye bence topikal sprey de gerekiyor.
Trendyol da satılan 2 li bioxsinin minoxidil var 220 TL onu almayı düşünüyorum mantıklımi güvenilir mi ve bu arada ben 1 yıl sonra Ekim düşünüyorum eğer saç toparlanmazsa ozaman bu ilaçların çıkardığı saçları napcaz ekimden sonra minoxidile devam etmeyi düşünmüyorum bu arada fini 2 günde 1 alıyorum mantıklımi üstad