Gönderen Konu: Durmuyor abi dökülme durmuyorrr  (Okunma sayısı 1564 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Durmuyor abi dökülme durmuyorrr
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2022, 03:31:31 »
 minoxta uretici firmada der 4 ay kullan işe yaramıyorsa bırak diye ama 3 ayda vericeği sonucu verir.işe yaramadıysa kullanmak saçmalık.ama kişisel tahminim minoxu basla bırak saçını bozmuş.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2022, 05:21:05 »
minoxta uretici firmada der 4 ay kullan işe yaramıyorsa bırak diye ama 3 ayda vericeği sonucu verir.işe yaramadıysa kullanmak saçmalık.ama kişisel tahminim minoxu basla bırak saçını bozmuş.
peki şuan ne yapmalıyım fiyat uçtu diye bıraktım aslında

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2022, 13:06:49 »
 ucuz dandik bir minox deneyebilirsin ama faydada etmemiş.etmediği gibi bırakınca çok dokmus he zaten dokulcekti surec agresif.ektirene kadar finasteridle devam et besleyiciliği masajla dermollerle yap.dokulmesiniz izle.kodlanmış agresiflik belki durur kodlanmasına bağlı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2022, 16:35:14 »
ucuz dandik bir minox deneyebilirsin ama faydada etmemiş.etmediği gibi bırakınca çok dokmus he zaten dokulcekti surec agresif.ektirene kadar finasteridle devam et besleyiciliği masajla dermollerle yap.dokulmesiniz izle.kodlanmış agresiflik belki durur kodlanmasına bağlı.
bioxsin alayım diom aklımdaki tedavi tam olarak şu
Akşamları 7 fis minox sabahları sakaklara sadece
Haftada 4-5 gün dermoreller minoxtan 1 saat once  felan ama on tarafa minoxtan 5 dk önce
Her akşam 15 damla d vitamini ile 5 mg biotin
2 günde bir finasterid
Son olarak diyorum ki haftada bir dutasteridin suyunu alıp minoxla birlikte kafa derime yedirmek
Her sabahta kafamı yıkamak güzel bir şampuan ile ve haftada 3 keterol şampuan şuan bu tedavide
Minoxil ile dut kullanmıyorum acaba ne yapayım ustalarım beni artık bir huzura vesile eyleyin lütfen

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 25 Nisan 2022, 17:18:09 »
 o saç elbet ekim isticek.minox ucuz pahalı hiç farketmio aynı işi gorur.yerinde olsam içerden finasterid dısardan ev yapımı spiro ile devam eder şakaklara biraz minox uygulardım şimdilik idare etsin diye.dermolleride sık yapardım.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 25 Nisan 2022, 18:32:52 »
o saç elbet ekim isticek.minox ucuz pahalı hiç farketmio aynı işi gorur.yerinde olsam içerden finasterid dısardan ev yapımı spiro ile devam eder şakaklara biraz minox uygulardım şimdilik idare etsin diye.dermolleride sık yapardım.
spiro nedir çok duydum abi cell ile miracleyide aynı şekilde yani onu kullanmami neden istiyorsunuz tam olarak bilgi alayım düzenli bit şekilde saç cikarticaz inşallah ve ben rutin olarak düzenli uygularım yan etki yapmasın da çok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2022, 22:58:34 »
 aldactone denilen idrar sokturucu hapla evde hazırlanıyor.kafa derisinden dhtyi kovar

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Nisan 2022, 02:02:49 »
aldactone denilen idrar sokturucu hapla evde hazırlanıyor.kafa derisinden dhtyi kovar
yan etkileri yokmu abi bide ben minoxil ile nasıl kullanabilirim bunu sadece geceleri kullanicsm minoxu ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Nisan 2022, 03:21:18 »
Bu kadar antiandrojen kullanırsanız yan etki olmamasına imkan yok. Spiro, finasterid, dutasterid çok ağır takviyeler bunlar :). Yapmayın bence.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 26 Nisan 2022, 20:42:52 »
yan etkileri yokmu abi bide ben minoxil ile nasıl kullanabilirim bunu sadece geceleri kullanicsm minoxu ?
lokal kullancan birazı kana karısıyor.yabancı sitelerdede kullanıyorlar orda pek yan etki duymadım ama gene bak varmı yokmu.minoxtan 2  3 saat once bunu surersin

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2022, 16:16:25 »
Vitamin değerlerinize baktırdınız mı? Bende de bazen finasterid alırken dökülmeler oluyor tabi ben çekerek test etmiyorum saç diplerimde yanmalar oluyor vitamin kullanıyorum düzene giriyor. Bir de sigara içtiğimde bu çok oluyor. Bir fotoğraflarınızı eklerseniz minyatürleşme oranına bakalım.
Benim kafamda hep yanıyordu. Ana dökülme yoktu. Sonra ne oldu bilmiyorum..konumda bahsetmiştim  Kafa yanması alevlenme hep var ara ara oluyor geciyor. O sıralar deride sivilce çıkıyordu. Alevlenen yerler  hep saç döküldü. Elimi atıyorum bir tutam saç. Şimdi alevlenme var ama eskisi gibi degil zaten saçta kalmadı. Ama şuan dökülen yerlere bakıyorum.. 1-1.5 cm saç var uzamıyor..
Ha abi sigara demişsin. Evet sigara içiyorum. Bazen içtiğimde bendede alevlenme oluyor.. Hani bazı kişilerle konuşuyorum. Çogu sendeki genetik degil infkamasyın olmuş. Ya yediğin içtiğin bir şey dokunuyor yada stresten olabilir demişlerdi.. Yaglı bir tipe sahip ayrıca kulak içindede kir oluşuyor  seberoik gibi. Herken onu işaret ediyor

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2022, 20:40:39 »
Benim de eskiden özellikle banyoda saçı şampuanlarken saçım çok dökülüyordu. Sonra yastığım da saç olurdu

Uzun süredir Fin kullanıyorum ve artık dökülmüyor

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 05 Mayıs 2022, 07:39:51 »
Benim kafamda hep yanıyordu. Ana dökülme yoktu. Sonra ne oldu bilmiyorum..konumda bahsetmiştim  Kafa yanması alevlenme hep var ara ara oluyor geciyor. O sıralar deride sivilce çıkıyordu. Alevlenen yerler  hep saç döküldü. Elimi atıyorum bir tutam saç. Şimdi alevlenme var ama eskisi gibi degil zaten saçta kalmadı. Ama şuan dökülen yerlere bakıyorum.. 1-1.5 cm saç var uzamıyor..
Ha abi sigara demişsin. Evet sigara içiyorum. Bazen içtiğimde bendede alevlenme oluyor.. Hani bazı kişilerle konuşuyorum. Çogu sendeki genetik degil infkamasyın olmuş. Ya yediğin içtiğin bir şey dokunuyor yada stresten olabilir demişlerdi.. Yaglı bir tipe sahip ayrıca kulak içindede kir oluşuyor  seberoik gibi. Herken onu işaret ediyor

Sigara saç dökmez de kan dolaşımını etkilediğinden sorun olur diye yazdım onu. Bende de aynısı oluyor, sürekli sigara içtiğimde bu saç diplerimde farklı bölgelerde yanmaya benzer sızılar oluşuyor. Baktığımda o bölge de saçlar incelmiş oluyor. İşte finasterid ile bu sorun büyük oranda azalıp, yağlanmayı da Revita ile çözüyorum şimdilik. Çözüm bulmanız gerekiyor o yanma ve yağlanmayı kesmek için. Başka türlü kişisel görüşüm dökülme devam eder.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram