Gönderen Konu: Durmuyor abi dökülme durmuyorrr  (Okunma sayısı 1561 defa)

Thescript

• Hero Member
Durmuyor abi dökülme durmuyorrr
« : 24 Nisan 2022, 23:48:51 »
Finasterid kullanıyorum daha önce parmak ucumla çekerdim saçımı 1-2 tel belki hatta hiç gelmezdi Fin kullandığımdan belli yine aynı çekmede deniyorum 6-7 tel geliyor özellikle vertexte ve kaşınıyor toplam 3 ay oldu diyebilirim fitnesste yapıyorum ikiside fazla testesteron arttırdığı içinmi dökülüyor bu kadar bırakmayı düşünüyorum yemin ederim kel oldum saçım şu 1 aydır aşırı çok dökülüyor ve durmuyor ne yapayım bırakayım diyorum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Durmuyor abi dökülme durmuyorrr
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2022, 23:53:49 »
Vitamin değerlerinize baktırdınız mı? Bende de bazen finasterid alırken dökülmeler oluyor tabi ben çekerek test etmiyorum saç diplerimde yanmalar oluyor vitamin kullanıyorum düzene giriyor. Bir de sigara içtiğimde bu çok oluyor. Bir fotoğraflarınızı eklerseniz minyatürleşme oranına bakalım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2022, 00:10:22 »
Vitamin değerlerinize baktırdınız mı? Bende de bazen finasterid alırken dökülmeler oluyor tabi ben çekerek test etmiyorum saç diplerimde yanmalar oluyor vitamin kullanıyorum düzene giriyor. Bir de sigara içtiğimde bu çok oluyor. Bir fotoğraflarınızı eklerseniz minyatürleşme oranına bakalım.
nw2.5 den nw3 oldum hocam küçük saç var köşelerde ama dokulme aşırı çok fazla kafayı yicem az kaldı orta seyreklesti yanlar gidiyor korkudan 1 haftadır dozu düşürdüm 2 günde bir alıyorum artık ve d vitamini ile biotin alıyorum 5 mg 20 gündür de
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2022, 01:03:34 Gönderen: Thescript »

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2022, 00:24:57 »
Çok cansız saçlarınız bence dökülme agresif. Sanki minoksidil istiyor saçlar gibi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2022, 00:25:02 »
Bence sen saçını çekmekten bir vazgeç kardeşim.
Zaten güçlü gözükmüyorlar.
Bir de çekip yangına körükle gitmiş oluyorsun.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2022, 00:26:57 »
Bence sen saçını çekmekten bir vazgeç kardeşim.
Zaten güçlü gözükmüyorlar.
Bir de çekip yangına körükle gitmiş oluyorsun.

Bu arada zweig haklı |-onayisareti-|

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2022, 00:56:32 »
 mevsimsel dokulmede var ama sadece hormonu baskılama dısında dermoller masaj falan saçı besle birde.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2022, 01:03:12 »
Çekmeyi yapmıyordum normalde bu kasintidan sonra merak ettim denedim  dermoreller kullanıyorum ben şimdi ne yaparsam düzelir bu biraklalimiyim fini

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2022, 01:04:44 »
 basta agresif dokulme var onda ilaçta fayda etmeyebiliyor.bırakırsan dhtnin şu an yuzde 40ını baskılıon yuzde 60ı saldırıyor bırakırsan yuzde 100u saldırır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2022, 01:15:12 »
basta agresif dokulme var onda ilaçta fayda etmeyebiliyor.bırakırsan dhtnin şu an yuzde 40ını baskılıon yuzde 60ı saldırıyor bırakırsan yuzde 100u saldırır.
ama ben Fitnesste yapıyorum 6 aydır. 3 ay sorun yoktu 3 aydır kullanıyorum fini  1 aydır çok dökülüyor

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2022, 01:15:51 »
Bu kesinlikle mevsimsel dökülme değil cansızlaşma var saçlarda. Benim biotin, finasterid, revita şampuan kullanmadığım önceki zamanlara benziyor. Yaşta genç bir şekilde tedaviye bence topikal sprey de gerekiyor.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2022, 01:18:57 »
Bu kesinlikle mevsimsel dökülme değil cansızlaşma var saçlarda. Benim biotin, finasterid, revita şampuan kullanmadığım önceki zamanlara benziyor. Yaşta genç bir şekilde tedaviye bence topikal sprey de gerekiyor.
Trendyol da satılan 2 li bioxsinin minoxidil var 220 TL onu almayı düşünüyorum mantıklımi güvenilir mi ve bu arada ben 1 yıl sonra Ekim düşünüyorum eğer saç toparlanmazsa ozaman bu ilaçların çıkardığı saçları napcaz ekimden sonra minoxidile devam etmeyi düşünmüyorum bu arada fini 2 günde 1 alıyorum mantıklımi üstad

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2022, 01:43:24 »
 genetik minyaturizasyon zaten var ama minyaturleşme dısında son gunler genetikte dokebilir.finasterid yuzde 100 baskılamıyor ekim yaptırcaksan ekime kadar devam et dokuuceğini dokucek kalanını ektircen.yada minoxla falan guclendiricen ama gene ektiricen

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2022, 02:13:35 »
Trendyol da satılan 2 li bioxsinin minoxidil var 220 TL onu almayı düşünüyorum mantıklımi güvenilir mi ve bu arada ben 1 yıl sonra Ekim düşünüyorum eğer saç toparlanmazsa ozaman bu ilaçların çıkardığı saçları napcaz ekimden sonra minoxidile devam etmeyi düşünmüyorum bu arada fini 2 günde 1 alıyorum mantıklımi üstad

Soru şu olmalı: Saç ektireceğim ve ektirdiğim saçlar çıktıktan sonra mevcut saçlarım ne seviye de dökülecekler? Eğer dökülme agresif ve 2. bir ekimi kaldırmayacak düzeyde olursa kötü bir görüntü oluşur. Ektirmeden önce mevcut saçları korumaya almak gerek yoksa ektirmeyin derim. Çünkü tek ekim çare olmayacak saçı dökülen insanlar için elde stok yeterli olabilecek mi bunu bilemediğimiz için temkinli yaklaşmak gerekir. Hatta bu durumlarda bence kellik bile kabul edilmeli zorlamamak gerekir. Agresif dökülme için söylüyorum tabi bunları. Agresif dökülme ve donörden de dökülen saçlar için maalesef tedaviler de nereye kadar gidilebilir. %100 korumuyor antiandrojenlerde saçları.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2022, 03:07:10 »
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için üstadlar bir diğer anlamadığım konu ise finasterid ilk döker diyorlar minoxta ilk dökme olayını biliyorum o kesin ama finasteridde bu mevcutmu yani 3 ay oldu dökülme 1 ay öncesine kadar yoktu herşey çok güzeldi minoxidil kullan bırak yapmıştım acaba ondanmi bıraktığım icinmi anlamadım bu arada niye bıraktın derseniz yanlarda cok az çıkış verdi ama vertex 0 çıkış aynıydı 3 aylık minox maceramde ha niye yanlar çıktı ozaman bence dermorellerden dolayı akşamları 8 fıs kullanırdım sadece

Facebook Twitter Instagram