Merhabalar Batuhancım
Yazılanları ve düşüncelerini tane tane okuyarak üzüldüğümü belirtmek istiyorum! İnsanların hayal ettiklerini yaşatabilmek için bütün tecrübe ve deneyimlerimi, onlara sunan birisiyim. Binlerce kişide , saçekimi sonrası, aynaya baktıklarında hayallerinin gerçekleştiğini görmelerini sağlamanın mutluluğu içerisindeyim. Ve sende 7-8 ay sonrasında aynı tabloda olacaksın!
İşlem esnasında belirtmiş olduğum saç simülasyonu önerisi , artı olarak sana daha fazla ne katabilirim ,senle istişare edip yapacağımızdan daha fazla bir hizmet sunmak içindi. Saçsız alanının çok büyük olması ve bu bölümün daha fazla kapatılması için ,donör bölgenden alınacak greft miktarı artırmak ve oluşacak alım belirginliğinin saç simülasyonu ile kapatılmasını sağlayarak seni daha fazla maddi kayıptan kurtarmak ,ayriyetten 2. defa aynı süreci yaşatmamak içindi. Ama sen bu durunu yanlış değerlendirmişin.
Şeffaflık dışında, ticaret odaklı hiçbir zaman çalışmıyorum! Tüm hastalarımla detaylı şekilde konuşup, her yönüyle olacakları belirtiyorum. Hatta greft sayılarında ideal bir sayı belirtip, işlem esnasında onlara daha fazla greft sayısı ekiyorum. Her zaman hastanın lehine olcak şekilde operasyonlarım sonuçlanır ve bundan fark ta almam. Bu durum hastalarıma sunduğum jestimdir !!!
Simetri konusuna gelince, Ölçüm tekniğim ayrı bir titizlikle yapılmaktadır. Şuanda fotolardan bunun değerlendirilebilmesi pek mümkün değildir. Saçların çıkmaya başladıkça değişiklik olacağını göreceksin. Eğerki çok farklılık bir durum oluşması halinde merak etme Ben her zaman yanınızda olup ücretsiz bir şekilde düzeltmenizi yapıyor olacağım ki gerek kalmayacak! 8-9 ay sonrasında bunu daha iyi anlayacağız.
Sürecini paylaşman iyi olmuş! Yanlış anlşılmaların olabileceğini birkez daha buradan deneyimlemiş olduk. Herkes tek yönlü bir anlatımın, doğruluğu kanıtlamadığını görmüş olur. Bu durum sadece benim için değil bütün saçekim merkezleri içinde geçerli olacaktır.
Batuhancım kafana takılan her durumda bana ulaşabilirsin, çekinmene gerek yoktur. Forum sayfalarında detaylı bilgiye sahip olunmadığı için eksik yada yanıltıcı değerlendirmelere maruz kalabilirsin. Kişilerin tecrübe ve deneyimlerini ölçemiyoruz maalesef. Her yorum değerlidir ama kim tarafından ve ne niyetle yapıldığı da gözardı edilmemelidir.
Bu sayfada emeği geçenlere teşekkür ederim. Binlerce kişi bir şekilde faydalanma şansı oluyor.
Herkesin, hayal ettiği saçlarını kavuşması dileğiyle Sağlıkla kalın