Gönderen Konu: Minoxil  (Okunma sayısı 2409 defa)

Hamit Özkan

• Sr. Member
Ynt: Minoxil
« Yanıtla #31 : 25 Nisan 2022, 01:17:52 »
Bence takviye yeterli şuan için ama 3 ay kullan 1 buçuk ay dinlendir vücudu derim
Sebebi nedir ?

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 25 Nisan 2022, 01:20:04 »
Sebebi nedir ?
saçım iyi durumda minoxile bulasirsan açık konuşayım ilerde bikarsin erinirsin bıraktığında sictik dersin reis

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 25 Nisan 2022, 01:21:45 »
saçım iyi durumda minoxile bulasirsan açık konuşayım ilerde bikarsin erinirsin bıraktığında sictik dersin reis
Anladım teşekkür ederim. aslinda takviyeye neden ara vermem gerektiğini sormuştum.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 25 Nisan 2022, 13:46:06 »
Bu saçın neresine kullanacaksın Minoxil'i?

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 25 Nisan 2022, 13:52:26 »
Bu saçın neresine kullanacaksın Minoxil'i?
şakaklara ve tepeye

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 26 Nisan 2022, 15:57:07 »
Anladım teşekkür ederim. aslinda takviyeye neden ara vermem gerektiğini sormuştum.
arada dinlendirmek lazım böbrekleri ciğeri felan o yüzden yani bir ömür kullanmayın sakın

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 30 Nisan 2022, 19:00:13 »
şakaklara ve tepeye
abi baba tarafı sorunlu diyorsun eyvallah. Dökülme oluyor diyorsun eyvallah.. Önlem alayım diyorsun eyvallah al al da..
Ne bileyim özellikle tepeden çektiğin resme baktım. Saçların gayet dolgun hacimli saglıklı hiç bir şey yok. Yani bir şey kullanmana hiç mi hiç gerek yok. Belki kullansan şu güzelim  saçına zarar vereceksin. Hani vermezde ne bileyim belki ters tepecek.
Ha diyeceksin demişsinde zaten dökülüyor diye... Bu  mevsimsel olabilir
Benimde 3-4 sene öncesine kadar saçlarım sımsıkıydı. Yani bu saçtan daha iyidi. Ara ara dökülmeler olurdu. Ben hiç umursamazdım. Çünkü biliyordum daha öncede yaşamıştım mevsimsel oldugunu bazen vitaminsz kalıyordum yine dökülüyor du stresi saymıyorum zaten o büyük etken.
Yani senin sorun edecek bir şeyin yok. Saçın dökülüyor tekrar yenisini geliyor aynı boyutlara ulaşıyor görünen o.
Ha baktın çok hacimsizleşti cansız oldu dökülmeler arttı ufaktan açıklar oluştu ozaman ne istersen yap.
Yinede kendiniz bilirsiniz tabi

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 30 Nisan 2022, 19:03:05 »
Bi insan isinde gucunde calisiyorsa , sosyal çevresi ve psikolojisi yerindeyse,ozellikle de saclarinda problem yoksa , bir sac ekim forumuna dadanmaz... Ama bu saydıklarim yoksa işsiz gucsuzse, psikolojisinde de sorun varsa bunu yapabilir.. yine de zor bir ihtimaldir...

ben minoxilden once size bir psikoterapi oneriyorum..
Abi bende bahsetmişsin vallahi.. Şimdi işsiz güçsüzüz çevre ve psikoloji yerinde degil. Acaba benim saçlar bundan dolayı dökülmüş olabilir mi

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 01 Mayıs 2022, 01:00:32 »
Abi bende bahsetmişsin vallahi.. Şimdi işsiz güçsüzüz çevre ve psikoloji yerinde degil. Acaba benim saçlar bundan dolayı dökülmüş olabilir mi
+1..Saçta ektiremiyorum iyi mi? İşsiz,güçsüz,zaten işleri karma karışık bi de saç ektirmesi eksik kalmıştı diycek millet 😃
  • Yaşınız 31

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 01 Mayıs 2022, 01:04:18 »
abi baba tarafı sorunlu diyorsun eyvallah. Dökülme oluyor diyorsun eyvallah.. Önlem alayım diyorsun eyvallah al al da..
Ne bileyim özellikle tepeden çektiğin resme baktım. Saçların gayet dolgun hacimli saglıklı hiç bir şey yok. Yani bir şey kullanmana hiç mi hiç gerek yok. Belki kullansan şu güzelim  saçına zarar vereceksin. Hani vermezde ne bileyim belki ters tepecek.
Ha diyeceksin demişsinde zaten dökülüyor diye... Bu  mevsimsel olabilir
Benimde 3-4 sene öncesine kadar saçlarım sımsıkıydı. Yani bu saçtan daha iyidi. Ara ara dökülmeler olurdu. Ben hiç umursamazdım. Çünkü biliyordum daha öncede yaşamıştım mevsimsel oldugunu bazen vitaminsz kalıyordum yine dökülüyor du stresi saymıyorum zaten o büyük etken.
Yani senin sorun edecek bir şeyin yok. Saçın dökülüyor tekrar yenisini geliyor aynı boyutlara ulaşıyor görünen o.
Ha baktın çok hacimsizleşti cansız oldu dökülmeler arttı ufaktan açıklar oluştu ozaman ne istersen yap.
Yinede kendiniz bilirsiniz tabi
Haklısın dostum. Doktorun önerdiği şeyleri kullanmam yeterli şuanlık. Biotin takviyesi alıyorum şuan. Bu arada amacım nankörlük etmek değil sadece en doğru şeyi yapmaya calisiyorum.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 01 Mayıs 2022, 01:10:45 »
Haklısın dostum. Doktorun önerdiği şeyleri kullanmam yeterli şuanlık. Biotin takviyesi alıyorum şuan. Bu arada amacım nankörlük etmek değil sadece en doğru şeyi yapmaya calisiyorum.
Kardeş sana en doğru şeyi söyleyeyim mi? 1)Kullandığın tüm ilaçları bırakıp hiçbir sorun yokmuş gibi normal hayatına devam et 2) Haftada 1 yada 15 günde 1 saç durumunu ayna ve resimlerle takip et 3)Gitgide açıklık,seyreklik,hacimsizlik vs bariz bi şekilde görüyorsan proscar al hayatına devam et 4)Görmüyorsan (ki muhtemelen görmeyeceksin en azından yakın zamanda) 1. Maddeye geri dön.
  • Yaşınız 31

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 01 Mayıs 2022, 01:13:16 »
Kardeş sana en doğru şeyi söyleyeyim mi? 1)Kullandığın tüm ilaçları bırakıp hiçbir sorun yokmuş gibi normal hayatına devam et 2) Haftada 1 yada 15 günde 1 saç durumunu ayna ve resimlerle takip et 3)Gitgide açıklık,seyreklik,hacimsizlik vs bariz bi şekilde görüyorsan proscar al hayatına devam et 4)Görmüyorsan (ki muhtemelen görmeyeceksin en azından yakın zamanda) 1. Maddeye geri dön.
Şuan dozunu düşürdük doktor ile beraber zaten yavaş yavaş.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 01 Mayıs 2022, 01:32:49 »
+1..Saçta ektiremiyorum iyi mi? İşsiz,güçsüz,zaten işleri karma karışık bi de saç ektirmesi eksik kalmıştı diycek millet 😃
Aynen abi aynen.. Bizim Fransa'da dayın n kızı biriyle evlendi adam adamaçda iş güç güç yok bi acentede çalışıyormuş olunca. Kaldırım mühendisi diyorlardı.. Ancak şöyle bir durum  var cocuk kişisel bakımına çok özen gösteriyormuş ozamanlqr öyle duyduk.
Denmişti kii iş yok güç yok evlendi.. Ev kira cocuk var vs adam hala saçla kaşla yüzle el parmak bakımına para veriyor diye.. Yani metro seksüel cocuk cok kızıyorlardı. Tabi yüzüne kimse söylemez arkadan dedikodu bunlar.. Biraz kaba olacak şöyle diyorlardı.. Yiyecek ekmeği yok. Bol yediğinden başı ağrıyor diye.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 01 Mayıs 2022, 01:39:23 »
Yok abi estağfurullah kendi bileceğin iş ama gercekten hiç bir şey yok gördüğümüz o. Ha sen daha iyi bilirsin. Saçı kısa kesilmiş olsa daha belli olurdu nedir ne degildir diye. Ama bu güzelim saçta kesilmez çünkü görünürde hiç bişey yok.

Facebook Twitter Instagram