Gönderen Konu: 5800 Arenamed İlk gün  (Okunma sayısı 6706 defa)

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
5800 Arenamed İlk gün
« : 23 Nisan 2022, 20:34:21 »
Herkese Merhaba 4 Gündür  takip ediyorum yeni üyeyim Bugün Arenamed ekim yaptırdım Bugün işlem gerçekleşti. Okuyabildiğim kadarı ile Birçok farklı ilaç kullanılıyor Süreçte Bana verilen Çiprasid , Coraspin ,Prednol İstedimki süreci beraber takip edelim sizlerin hem ilaç konusunda hem süreç konusunda deneyimlerinize ihtiyacım var diye düşünüyorum.
Gün gün yada gelişime göre fotoğraf paylaşımları yapacağım
Teşekkür ederim

Aziz-

• Jr. Member
  • **
Ynt: 5800 Arenamed İlk gün
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2022, 21:51:59 »
Hayırlı olsun. Oldukça sık bir görüntü elde edeceksin bence. Sadece en önde kalem izinin birkaç cm üstü gözüme çarptı. Kanama fazla mı oldu o bölgede?

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2022, 22:00:57 »
Tepe bölgesinde bulunan kendi saçlarınız da incelme mevcut ileri dönük koruma amaçlı finasteridi araştırın ekiminiz de güzel ve sık duruyor hayırlı olsun bol sabırlar
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2022, 22:17:37 »
Hocam Ora fotoda öyle gözüküyor benimde ilk dikaktimi çekti orası fotoğrwf çekip bakmıştım aynada detaylı inceledim göründüğü kdr bi durum yok sanırım Kanama durumunu hiç bilmiyorum

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2022, 22:19:20 »
Tepe bölgesinde bulunan kendi saçlarınız da incelme mevcut ileri dönük koruma amaçlı finasteridi araştırın ekiminiz de güzel ve sık duruyor hayırlı olsun bol sabırlar

Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #5 : 23 Nisan 2022, 23:05:16 »
Bu kafaya 5800 ne abi?
Haydaa...

4200 civarı bence garanti yeterdi.
Greftleri ağaçtan mı topluyoruz abi bu ne iştir ya.

Arkalar finasterid ile güçlendirilirdi...

Neyse hayırlı olsun dostum. Umarım sonucunda mutlu olursun.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Nisan 2022, 23:15:47 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun güzel gözüküyor . Fakat saçı eken klinik riske hiç girmemiş ve gereğinden çok greft ekimi yaparak ön tarafta aşırı yoğun bir sonuç elde etmek istemiş. Bu kötü mü diyeceksin , hayır:) bence güzel sonuç alacaksın.

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2022, 23:43:41 »
Teşekkür ederim hocam bende 4000 bekliyordum bugün öyle karar aldılar bende onlara bıraktım Aynen güzel gözüküyor inşallah da böyle devam eder. Gün gün değişen sonuçlara göre paylaşım yapacağım

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Nisan 2022, 23:52:43 »
Net konuşalım. Saç ektirdiğin yerin sonuçlarını değerlendirdiğimizde. Ektikleri saçlar genelde çıkıyor. Yoğun  ve sık sonuçlar elde ediyorlar. Şikayetler gelirse ,genelde  donör bölgesi ile ilgili geliyor. Donörüne şimdiden tedbir al. Sonucun iyi olacak merak etme.

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 24 Nisan 2022, 00:01:54 »
Hocam daha bandajı çıkartmadım yarın ilk yıkama var ve çıkartıcam bakalım gördükten sonra burda donör bölgeninde paylaşımını yapacağım Artık donör bölge durumunu burada beraber sizlerin destekleri ilede sürdüreceğim inşallah saolsun Arenamed ile de sürekli irtibat halindeyiz..

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 24 Nisan 2022, 01:32:00 »
hayırlı olsun ,size önerilen ilaçlar saç tedavileri ile ilgili değil daha çok ekim operasyonu sonrası verilen ödem giderici ,antibiyotik falan.
kendi saçlarınızı korumak isterseniz forumun tedavi bölümünü araştırın .çeşitli dht bloker ,sprey ,uygun şampuan falan bu konularda bilgi sahibi olursanız iyi olur.

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 24 Nisan 2022, 14:25:06 »
Teşekkür eserim hocam dikkat edeceğim
Birde bugün ilk yıkamadan sonra bi su damlacığı oluştu kafamda normal bi durummu takmalımıyım ?

speara

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Nisan 2022, 14:32:02 »
Teşekkür eserim hocam dikkat edeceğim
Birde bugün ilk yıkamadan sonra bi su damlacığı oluştu kafamda normal bi durummu takmalımıyım ?

Gayet normal hocam sıkıntı yok
Ekim 28.02.2022 Antalya
3970 greft
solgar biotin xpecia man

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25950.0

İbrahim Emre Çelikateş

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 24 Nisan 2022, 15:12:20 »
Tamamdır saolun hocam ya heyecanlı ve sıkıntılı bir süreç her derayı paylaşım bilgi almak istiyorum
Birşey daha sormak istiyorum bu donör bölge için sarı kantoron yağı önerdiler onun dışında takviye gereklimi donör bölge iyileşimini hızlandırmak için
Donör bölge ile ilgilide yorumlarınızı bekliyoruz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Nisan 2022, 17:46:10 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz saçlar çıkarsa çok sık bir sonuç olur çıkmaması içinde bir sorun görünmüyor ama kendi saçlarının arasına çok girildiği için finasterid kullansan bence iyi olur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram