Gönderen Konu: 1650 greft Hakan doganay 22nisan  (Okunma sayısı 17947 defa)

Can13

• Hero Member
Ynt: 1650 greft Hakan doganay 22nisan
« Yanıtla #256 : 30 Aralık 2023, 10:22:58 »
revizemiydi para aldılarmı sen saol hocam
revize değildi hocam ama öyle bir bekletimde yoktu ama

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #257 : 30 Aralık 2023, 13:21:17 »
Arkadşlar ekimim gerçekleşti aygün hanım kök alımı ve ekimi yaptı kübra hanım ,gizem hanım melike hanım ekipten çok iyilerdi Gökhan adıyla çalışan şahıs ise iş ciddiyetinden uzak gevşek biriydi ekibin motivasyonu düşmemesi adına ona bir şey demedim ekimde ama diğer arkadaşlar çok ilgilendiler istediğim çizgi oluşturmak adına ekiminde iyi olduğunu düşünüyorum klinikte o personel hakkında gereğini yapacağınıda güveniyorum ek olarak kaldığım otel ve ulaşım konusu çok iyidi

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #258 : 30 Aralık 2023, 13:22:29 »
Ön çizgi içime çok sindi onlarda çok uğrastılar sağolsunlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #259 : 30 Aralık 2023, 14:15:06 »
 şakaklar kapalı olmaz denir ekimde.erkekte yaradılışta şakaklar az geride olduğundan ekimdede ole yapılır denir.kadınlarda geride oluyormuş .resimlerde net değil herhalde yanları aşağı indirdiler ve tamamen onde olsıun diye bole yaptılar.bir ekimle bitmeliydi onların hatasıydı çünki saçın iyidi on çizgiyi iyi yapamamışlardı geride kalmıştı bence işin hakkı olarak diom para almamalıydılar.one iyi olmuş ekimciler sevmesede ben onde seviom.amk onde olmayan on çizgisnin diyen anlayışım var.açık alın bana kellikle aynı gelio.hayırlı olsun hocam.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #260 : 30 Aralık 2023, 14:27:22 »
şakaklar kapalı olmaz denir ekimde.erkekte yaradılışta şakaklar az geride olduğundan ekimdede ole yapılır denir.kadınlarda geride oluyormuş .resimlerde net değil herhalde yanları aşağı indirdiler ve tamamen onde olsıun diye bole yaptılar.bir ekimle bitmeliydi onların hatasıydı çünki saçın iyidi on çizgiyi iyi yapamamışlardı geride kalmıştı bence işin hakkı olarak diom para almamalıydılar.one iyi olmuş ekimciler sevmesede ben onde seviom.amk onde olmayan on çizgisnin diyen anlayışım var.açık alın bana kellikle aynı gelio.hayırlı olsun hocam.
hocam o kada haklısın ki çizgi önde olamayacaksa yemişim o işi bende aynı düşüncedeyim net fotoğraflarda yükleyecem ilk te işi çözseler iyidi ama bunda çıkışlar iyi olursa memnun kalacam en başından beri istediğim çizgi buydu

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #261 : 30 Aralık 2023, 14:28:56 »
haklı olduğunuz konular var ama artık lu ekimden memnun kalayım Allahın izniyle takılmıyorum çok artık

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #262 : 30 Aralık 2023, 14:33:08 »
aygun hanım ve kübra hanım ön hattı istedğim gibi yapmak için çok uğraştılar şişiklikte var ama ön hat çok iyi oldu bence ilk başta 3000 geeft ile istediğim ön çizgi olabilirdi ama 2 ekimle 3000 oldu hayırlısı bakalım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #263 : 30 Aralık 2023, 15:00:06 »
 gecer şişlik o zaman goruntuyu net anlarız.çizgi  olması gerektiği yerde ben olsam saçmaca daha on isterim istemiştim yapmadılar .enc ön çizgin var.şişlik insin gene bakarız.şimdi kafayı carpma
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #264 : 30 Aralık 2023, 15:05:31 »
gecer şişlik o zaman goruntuyu net anlarız.çizgi  olması gerektiği yerde ben olsam saçmaca daha on isterim istemiştim yapmadılar .enc ön çizgin var.şişlik insin gene bakarız.şimdi kafayı carpma
teşekkür ederim hocam kafanın üstü vurdum daha demin uçakta ama zaten oraya ekim yoktu şanslıyız😂

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #265 : 30 Aralık 2023, 19:58:52 »
 :) ekim bolgesine kanama yapmadı dimi.ekimden geliom otobuse bindim ama dedim bişi çıkar arkadaki otobusle geri geri çıkarken carpışcaklar en arkada oturudom sofore hooop carpıon diye bağırdım carpışmadılar.taksiye bindim biraz hisli adamımdır.taksiye bindim ekim yeni ulan bişiler seziom kaza olcak diye yandan paat diye taksiye carpıodu adam carpmadı fren yaptık hopladık carpmadı sofor kavgaya hazır aman diom oldummuda ayırmadan duramam aman dedim bas gaza .sakınan goze harbiden cop batıo

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #266 : 30 Aralık 2023, 21:50:18 »
:) ekim bolgesine kanama yapmadı dimi.ekimden geliom otobuse bindim ama dedim bişi çıkar arkadaki otobusle geri geri çıkarken carpışcaklar en arkada oturudom sofore hooop carpıon diye bağırdım carpışmadılar.taksiye bindim biraz hisli adamımdır.taksiye bindim ekim yeni ulan bişiler seziom kaza olcak diye yandan paat diye taksiye carpıodu adam carpmadı fren yaptık hopladık carpmadı sofor kavgaya hazır aman diom oldummuda ayırmadan duramam aman dedim bas gaza .sakınan goze harbiden cop batıo
herhangi bir kötü durum yok hocam ama cidden öyle sakınan göze çöp batıyor😃

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #267 : 30 Aralık 2023, 21:59:56 »
 sakınan goze çop batar
 saç ektiren dikkatli yatar
 kanatırsak kök atar
 hele ilk 72 saat bu işte şahdamar
   maniyide yazdık dostum.şimdi carpmamaya dikkat etcen

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #268 : 31 Aralık 2023, 00:32:02 »
Manide geldiğine göre tmmdır bu iş😂

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #269 : 31 Aralık 2023, 13:41:25 »
   carpmaz çıkışa olmaz engel mani
   mani kelimesi eşanlamlı yani
   birinin üstünde sapka var o ayırtetmeye kafi
   ilk ekim boyle olmalıydı bu dunya  2.de oldu hani

para almamalıydılar bence.çünki one cekilip alnı kapatma ekimiydi ayıp etmişler

Facebook Twitter Instagram