Herkese merhabalar,
Pandemi baslangiciyla birlikte forumu da kesfetmemle birlikte saç ekimi arastirmalarim basladi.
AHD klinigi, Hakan hocayi forum sayesinde ogrendim, tanidigim biri de cok basarili sonuc almisti. Gecen yaz, klinik sorumlusu Didem hanimla iletisime gecip randevu alip 3 arkadas gidecektik, arkadaslar vazgecince ben de ertelemistim.
Bayram oncesini de izin kullanarak ekimi 20-22 Nisan tarihleri arasinda yaptirmaya karar verdik. Ve niyahet Ankara'dan ucak biletlerimizi alarak 20 Nisan sabahi klinige gittik.
Ekimini Aygün hanim yapti, 2 gunluk 2.250 şer greftten 4500 greft ekildi. Hakan hoca ara ara ugrayarak ekimi kontrol etti. Bende biraz ödem oldu, 1-2 gun sonra gececek gibi. Arkadasimda herhangi bir ödem olmadi.
Ekim sonrasi tek agri kesiciyle hicbir agri cekmedim. Ekim sirasinda en zor surec ve biraz daha agrili olan surec kok alimi sureci.
Ekip oldukca maharetli, cok zahmetli bir iş ve oldukca tecrubeliler.
Sac ekimi yaptiracagim icin kullandigim takviyeleri Xpecia ve Vichy losyonu birakmistim 6 ay once, saclar oldukca zayiflamis ve acikligim da cok artmis, fotolari gorunce bende sasirdim🙂
Sakaklarim da acik oldugu icin bir miktar orayi da kapatsak mi diye talebim oldu, ekip 500 grefti sakaklarda kullanmak yerine arka aciklikta kullanmak daha iyi olacaktir deyince, tecrubelerine guvenerek sakak ekiminden vazgectim.
Ekim oncesi ve sonrasi fotolari koyuyorum, aylik paylasimlara da özen gostermeye calisacagim. Umarim 8-10 ay sonucunda, sabirla guzel bir sonuc alabilirim.
1 ay bebe sampuani kullanmayi, 1.5 ay sonrasinda Dr.Hakan Doganay in kendi hazirladigi losyonu kullanmayi, biotin veya Xpecia gibi takviyeleri de 1.5 ay sonra baslamamin uygun oldugunu iletti klinik.
Ayrica klinigin verdigi cok guzel koruyucu ve kamufle edici turist sapkasi var, biz taktik merakli bakisladan da korunduk🙂
Umarim emek veren herkes guzel sonuclar alir...