Bir arkadaşımla birer hafta ara ile burada sac ekimi yaptırdık. İkimizin kanal işlemlerini de Alp Bey yaptı. Benim operasyonum sorunsuz geçti, nerdeyse hiç acı hissetmedim ama arkadaşımın operasyon sancılı geçmiş. Ben ne kadar rahat bir operasyon gecirdiysem o da bir o kadar rahatsız olmuş. Ben operasyon sonrası hiç bir ciddi ağrı yaşamadım, o ilk bir kaç gün epey sorun yaşadı. İkimize de farklı ekipler girmişti, sanırım şanslı olan bendim. Alp Bey kanalları açtıktan sonra ekim işini ekibine bıraktı ama ekim boyunca gelerek kontrol etti, hangi greftlerin hangi alanlara dikilecegini tek tek tarif etti. Saç ve deri tipime göre ekibin dikkat etmesi gereken konuları izah etti. Ekim konusunda memnunum ama ekimden sonra klinikten beni arayıp öldün mü kaldın mı diye soran hiç kimse olmadı. Tüm yıkamalarimi ve kabuk dökümünü evde kendim yaptım. Gerçi bunun için kliniğe gitmeye de pek gerek yok, basit bir işlem ama insan gene de hastalarını aramalarını bekliyor. Bu ilgiyi maalesef göremedim. Arkadaşımı da arayan soran olmadı henüz. Şu an sac ekim sürecim devam ediyor, şok dökülme aşamasındayım. Sonuç tamamlanınca ne olur bilemem ama şu an için ekim ile ilgili bir şikayetim yok.