Benim biraz pandemi de kapanmadan oldu sanırım. Fast food da seven ve çok tüketen birisiyim finasterid ve hareketsiz kalınca kilo almak kaçınılmaz oldu. Dikkat edince sorun olmuyor. Tabi etkisi oluyor yine finasteridin, saçlarım dökülmese hiç kullanmamayı tercih ederdim
Ben sac ektirmeden yani 6 ay once suanki halimden 13 kilo fazlaydim. Sac ekkminden İki bucuk ay sonra
spora baslayip saglam.diyet yaptim gec gelisiyor suan saclarim ona bagliyorum...onun haricinde jinekomasti olustugu an birdaha geri donusumu ancak ameliyatla oluyor ..fakat tek bildigim benim de dokulmeyi durdurmam gerektigi. Zaman zaman karsilasiyoruz forumda. Arastiriyorum Ama hala karar veremedim. Ramazandan sonra kan testi yaptıracağım önce.. eger kullanirsam finas haftanin bazi gunleri ve düşük dozaj düşünüyorum.. yan etkileri korkutucu. Benim panik atak vs depresif durumlarimda olabiliyor. Yani her acidan korkutuyor. Ama dusuk dozaj olunca yan etkininde azalacagi kanaatiindeyim..Keska baska bir yolu olsa saci korumanin