Öncelikle forumda yer alan, emek veren tüm arkadaşları selamlıyorum. Saç ektirme fikri kafamda oluştuktan sonra herkes gibi internet üzerinden saç ekimi süreçlerini araştırmaya başladım ve nihayetinde yolum bu forum ile kesişti. Forumdaki ekimleri inceledikten sonra Serkan Aygın Klinik benim için öncelik kazandı ve merkeze ait tüm ekimleri inceledim. Karar vermemde Serkan Hocanın yapmış olduğu ekimlerin arkasında olması ve oldukça kurumsal bir yapı olması önemli rol oynadı. Sonuçta bu sağlık işiydi ve geri dönüşü de yoktu. Ani bir kararla Serkan Aygın kliniğe fotoğraflarımı yolladım ve ekim için gün aldım. Saçımın incelenmesi ekim günü yapıldı. Serkan Hoca saç ekimi için neden kendi kliniklerini tercih ettiğimi sorduğunda sacekimleri.com internet sitesi üzerinden tüm ekimlerinizi inceleyip ona göre sizde karar kıldım dedim. Operasyonla ilgili fikrimi sorduğunda ise siz nasıl uygun görürseniz benim için uygundur deyip tüm süreci Serkan Hocaya bıraktım ve bu işin profesörü sizsiniz dedim. Hatta Serkan Hocada asistanı Eda Hanıma dönerek Hidayet Türkoğlu ile karşılaştıklarını ve sanırım onunda bir ekim konusu olduğundan bahsetti. Ekim sonucunda ekimi yapan ekip işlemin başarılı geçtiğini ve yaşım itibariyle mevcut saçlarıma dokunmadıklarını ifade ettiler. Ekime ilişkin ayrıntıları aşağıya bırakıyorum. Hintell başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyor, sağlıklı günler diliyorum.
Ekim tarihi: 12 Temmuz 2021.
Ekim merkezi: Doku Medikal Serkan Aygın Klinik.
Ekip sorumlusu: Dr. Figen Hanım
Ekilen greft miktarı: 4500 greft.
Greft Dağılımı:
Saç: 3630 greft, sakal 870 greft.
Tekli Greft:342
İkili Greft:1451
Üçlü Greft:967
Dörtlü Greft:870
Saç greft ortalaması: 2.65
Sigara kullanmıyorum.
Ödenen ücret :10.000 (2021 fiyatı, güncel fiyati 20.000-25.000 civarında diye okuyoruz).
Ekim planlaması: İki seans.
Saç ekimi üzerinden geçen süre: 9 ay.
Saç ekim yöntemi: Safir fue.
Medikal destek: Kerozan Vitamin- kullanıma devam edilmekte.