Gönderen Konu: 18 yaşında yoğun açıklık  (Okunma sayısı 7137 defa)

Schatzi34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 yaşında yoğun açıklık
« Yanıtla #60 : 23 Nisan 2022, 01:57:00 »
Reis bak ben otuz bir yaşındayım. Her acıdan kötüyüm. Hem maddi  manevi. Benim yazıları okusan dersin ki sen hastasın evet zaten ben kabul ediyorum ruh hastası oldugumu. Çünkü ne bir eğitimim nede bir işim var daha dogrusu kafa kabak gibi olunca iyice çöktüm öyle böyle degil anlatamam yani. Hala bu durumu yaşıyorum. Psikoloji diye bir şey kalmadı atta cogu zaman intihar etmeyi sık sık düşündüm var sen düşün nasıl bir ruh hastasıyım  düşün halimi... Ama seni tebrik ederim. Benden daha olgunsun. Olaylara iyi yaklaşıyorsun keşke bende böyle olabilsem ama olmuyor işte. Saç olayı beni mahvetti yani zaten kötüydü durum buda cıkınca daha yerle bir oldum..
Ayrıca şunu diyeyim.. Kimse seni eleştirme  hakkına sahip degil. Ki ortada eleştiri yapılacak bi durumda yok. Herkes az veya çok bu durumdan muzdarip zaten. Diger yazıda demiştim beddua ediyorum benimle dalga gecenlerede akrabalarımada çünkü toksit insanlar...
Ama bak sen dedin ki ben beddua ce lanet etmiyor. İşte bu yüzden daha olgunsun.
Ben ise bu kendi durum msn ötürü kaldıramıyorum. Eminim sende yazdığın gibi kaldıramıyorsun ama. Düşünce ve psiko saglık olarak yine iyisin ben öyle degil. Seni tebrik ederim gercekten keşke bende böyle olabilsem
Abi gerçekten sana ne desem bilemedim saçların döküldü diyr intihar etmekten bahsediyorsun gerçekten akıl alır gibi değil. Tamam bende istiyorum çok güzel saçlarım olsun ama olmuyorsa da çok da zorlamanın bence pek bir manası yok. Gerçekten çok aşırı üzülüyorum ve imreniyorum fakat elimden gelenin en iyisini yapıp çaba gösterip yinde bir fayda etmezse yaptıklarım bunu böyle kabullenmek gerekir bence. Benden 2 katı yaşın var sana akıl vermek yada nasihatta bulunmak bana düşmez, yada yakışmaz diyelim. Bence deni seven insanlarla vakit geçir brn öyle yapıyorum beni böyle kabullenen böyle seven insanlarla. Benim saçlarım olmasa bile hedeflerim var bence sende öyle yap. Hedeflerine ulaştığındaki hazzı yemin ederim hiçbir şeyden alamazsın. Beni yanlış anlama gerçekten akıl vermiyorum ama bu kadar aşırı dercede üzülmene değmez

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 23 Nisan 2022, 02:15:39 »
 intahar ayrı piskoloji.yakın arkadasım bir kaç kez saç ektirdi  saçları guzel oldu sonra yaktı kendini komada can çekişti uzun zaman sonrada öldü.saçları dokulmeden oncede piskolojisi bozuktu.hem genetik hem ust duzey bir okulda okurken tarikata girmiş kafayı çizmiş  falan sonra 20 sene kimseyle pek konuşmadı en son öldürdü kendini.saçı olupta kendini asanda var kel olup yasayanda.hem genetik hem hayat sartları bu işler ALLAH kimsenin basına vermesin.ruhsal sıkıntı artık toplumda herkeste var toplumca ruh hastası olduk
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Schatzi34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 23 Nisan 2022, 02:19:49 »
intahar ayrı piskoloji.yakın arkadasım bir kaç kez saç ektirdi  saçları guzel oldu sonra yaktı kendini komada can çekişti uzun zaman sonrada öldü.saçları dokulmeden oncede piskolojisi bozuktu.hem genetik hem ust duzey bir okulda okurken tarikata girmiş kafayı çizmiş  falan sonra 20 sene kimseyle pek konuşmadı en son öldürdü kendini.saçı olupta kendini asanda var kel olup yasayanda.hem genetik hem hayat sartları bu işler ALLAH kimsenin basına vermesin.ruhsal sıkıntı artık toplumda herkeste var toplumca ruh hastası olduk
Allah kimseyi o duruma düşürmesin ya abi gerçekten psikolojik çersizlik çok kötü bir şey harbiden allah gecinden versin.
  • Yaşınız 18

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 23 Nisan 2022, 02:23:13 »
 amin.5 dk sonra ne olucağını bilen yok .insan kafayı kırıverir kendinede baskasınada zarar verebilir.ondan buyuk konusmamak gerek.saçlarının resmi yoğun ışık altında.ondan kotu gozukuyor genclerin yaptığı tedavileri yap ilerde ektirirsin yas gelince finasteride baslarsın.o kdar kotu değil saçın.kodlanmış genetiği bilemeyiz pozitifte negatifte olabilir yarınlar yasayıp gorcez
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Schatzi34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 23 Nisan 2022, 02:27:45 »
amin.5 dk sonra ne olucağını bilen yok .insan kafayı kırıverir kendinede baskasınada zarar verebilir.ondan buyuk konusmamak gerek.saçlarının resmi yoğun ışık altında.ondan kotu gozukuyor genclerin yaptığı tedavileri yap ilerde ektirirsin yas gelince finasteride baslarsın.o kdar kotu değil saçın.kodlanmış genetiği bilemeyiz pozitifte negatifte olabilir yarınlar yasayıp gorcez
Ben özellikle ışık altında çektim ve düz taradın yana doğru tarayınca önlerde açıklık pek olmuyor tepe açık oluyo o da ince telli ve seyrek diye. Bende zaten ekime kadar tedavi düşünüyorum fakat bilemediğim için foruma katıldım saolun az çok yardımcı olabildiğiniz kadar yardımcı oldunuz. Gerisini dedğin gibi abi zaman göstericek.
  • Yaşınız 18

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 23 Nisan 2022, 02:37:41 »
 rica sen saol.pat kut gidicilik yok şimdilik saçlardada el atmazsan yarın obur gun basına iş olur.ondan genclerin tedavilere bak.

Schatzi34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 23 Nisan 2022, 02:55:12 »
rica sen saol.pat kut gidicilik yok şimdilik saçlardada el atmazsan yarın obur gun basına iş olur.ondan genclerin tedavilere bak.
Biraz göz gezdirdim birkaç tanesine sizlerden de destek alarak bir nebze de olsa dökülmeyi durdurup güçlendiricem  inşallah
  • Yaşınız 18

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 23 Nisan 2022, 03:48:38 »
 rehberin tedavi yapan genc arkadaslar olsun

Schatzi34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 24 Nisan 2022, 19:33:58 »
rehberin tedavi yapan genc arkadaslar olsun
Öyle yapacağım.
  • Yaşınız 18

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 24 Nisan 2022, 20:39:56 »
 nasrettin hoca ağaçtan dusmuş hoca dr cağıralım demişler yok demiş bana ağaçtan dusen birini getirin duseni dusen anlar demiş.senide en iyi tedavide tecrube kazanmış genc arkadaslar yonlendirir

bobobo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 24 Nisan 2022, 21:55:36 »
az çok konuyu okudum, konu dışı tartışmalar dönmüş.

olaya gelirsek kurtarırsın bu saçları...

Ama nasıl ?

Öncelikle fin'i araştırıyorsun, yan etkilerini kaldıracak bünyen var mı ?
ve ilk fırsatta cildiye doktoruna gidiyorsun mümkünse seyrek saçlı veya kel bir doktora git.

Yaşından dolayı her ne kadar fin kullanmanı önermiyorum fakat kullanıp fayda alanlar var
Kim bunlar birkaç örnek
20 yaşında https://www.reddit.com/r/tressless/comments/u6tnr1/20_yr_old_male_progress_pics_after_on_keeps_fin/
19 yaşında https://www.reddit.com/r/tressless/comments/u5wx6u/19_45_months_fin_min_update/

Eğer bu sürece başlayacaksan, 3 ay boyunca 2 haftada 1 o saçları sıfırlayacaksın
Neden ?
Süreç başında ister min kullan ister fin... agresif olarak dökülme gözlemleniyor ve psikolojik olarak bu insanı etkiliyor. 3 ayın sonunda saçları uzatacaksın.
Xpecia + min şeklinde de uygulanabilir.

Üstte bahsettiğim tedaviyi 23 yaşında kendim denedim, kısa sürede muazzam sonuç aldım. Hatta forumda ikisinin aynı kişi olduğuna inanmayanlar vardı.

Bu da benim açtığım konu 4 aylık değişime bak
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20584.msg400098#msg400098

Özetlersek kısa vadede...
 - min
 - xpecia
 - spor
 - düzenli beslenme
 - düzenli uyku
 - nofap

uzun vadede bu sürece fin eklenebilir.

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
Ynt:.
« Yanıtla #71 : 24 Nisan 2022, 22:45:26 »
.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan
[Norwood : 1,5]

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #72 : 24 Nisan 2022, 22:47:55 »
az çok konuyu okudum, konu dışı tartışmalar dönmüş.

olaya gelirsek kurtarırsın bu saçları...

Ama nasıl ?

Öncelikle fin'i araştırıyorsun, yan etkilerini kaldıracak bünyen var mı ?
ve ilk fırsatta cildiye doktoruna gidiyorsun mümkünse seyrek saçlı veya kel bir doktora git.

Yaşından dolayı her ne kadar fin kullanmanı önermiyorum fakat kullanıp fayda alanlar var
Kim bunlar birkaç örnek
20 yaşında https://www.reddit.com/r/tressless/comments/u6tnr1/20_yr_old_male_progress_pics_after_on_keeps_fin/
19 yaşında https://www.reddit.com/r/tressless/comments/u5wx6u/19_45_months_fin_min_update/

Eğer bu sürece başlayacaksan, 3 ay boyunca 2 haftada 1 o saçları sıfırlayacaksın
Neden ?
Süreç başında ister min kullan ister fin... agresif olarak dökülme gözlemleniyor ve psikolojik olarak bu insanı etkiliyor. 3 ayın sonunda saçları uzatacaksın.
Xpecia + min şeklinde de uygulanabilir.

Üstte bahsettiğim tedaviyi 23 yaşında kendim denedim, kısa sürede muazzam sonuç aldım. Hatta forumda ikisinin aynı kişi olduğuna inanmayanlar vardı.

Bu da benim açtığım konu 4 aylık değişime bak
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20584.msg400098#msg400098

Özetlersek kısa vadede...
 - min
 - xpecia
 - spor
 - düzenli beslenme
 - düzenli uyku
 - nofap

uzun vadede bu sürece fin eklenebilir.
Araştırdığım kadarıyla diffuse yani genel seyrelme olan dökülmelerde fin daha iyi çalışıyor sizde öyle mi gözlemlediniz yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #73 : 24 Nisan 2022, 22:50:51 »
Bu arada bizim bence 20li yaşlara kadar olanı olabildiğince koruyup sonra düşük dozda fin başlamamız lazım ardından çok açıklık varsada ekimle desteklememiz.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #74 : 18 Aralık 2022, 14:17:46 »
Son durumun nedir

Facebook Twitter Instagram