Abiler yada arkadaşlar söylediğiniz şeylerde haklısnız da ben arada kalmış gibi hissettim. Yardım severin tavrı kötüydü. Öyle, kanka sen baya kelsin ya denmez bence. Ama Ben bu aşamaları geçtiğümi düşünüyorum. Evet psikolojik olarak iyi değilim öz güvenim de dibe vurmuş sayılır fakat olan bu. biraz da eleştiriye açık olamam lazım diye düşünüyorum.
Reis bak ben otuz bir yaşındayım. Her acıdan kötüyüm. Hem maddi manevi. Benim yazıları okusan dersin ki sen hastasın evet zaten ben kabul ediyorum ruh hastası oldugumu. Çünkü ne bir eğitimim nede bir işim var daha dogrusu kafa kabak gibi olunca iyice çöktüm öyle böyle degil anlatamam yani. Hala bu durumu yaşıyorum. Psikoloji diye bir şey kalmadı atta cogu zaman intihar etmeyi sık sık düşündüm var sen düşün nasıl bir ruh hastasıyım düşün halimi... Ama seni tebrik ederim. Benden daha olgunsun. Olaylara iyi yaklaşıyorsun keşke bende böyle olabilsem ama olmuyor işte. Saç olayı beni mahvetti yani zaten kötüydü durum buda cıkınca daha yerle bir oldum..
Ayrıca şunu diyeyim.. Kimse seni eleştirme hakkına sahip degil. Ki ortada eleştiri yapılacak bi durumda yok. Herkes az veya çok bu durumdan muzdarip zaten. Diger yazıda demiştim beddua ediyorum benimle dalga gecenlerede akrabalarımada çünkü toksit insanlar...
Ama bak sen dedin ki ben beddua ce lanet etmiyor. İşte bu yüzden daha olgunsun.
Ben ise bu kendi durum msn ötürü kaldıramıyorum. Eminim sende yazdığın gibi kaldıramıyorsun ama. Düşünce ve psiko saglık olarak yine iyisin ben öyle degil. Seni tebrik ederim gercekten keşke bende böyle olabilsem