Son durum nedir?
merhaba Hintell selam dostlar,
son durum bilhassa biyigim dik dik cok cirkin bir görüntü sagliyor asla uzatamiyorum hafta bir berberdeyim o dik cukanlari kisalttiruyorum ve genelnolarak artik sakalimi ve biyigimi kisa kullanabiliyorum sadece. Eskiden en azindan uzatabiluxordum simdi uzatmak hayal oldu. Sinek kaydi trasta olamiyorum, portakal görünümünden böyle bile belli oluyor herkes kizlar bile sakal ve biyik li ektirdin diyor. Okadar gelisi güzel yaptilar ki maf ettiler! Dönör bölge ise hala sis iz kaldi istedigin kesimi yaptiramiyorum 5 mm den kisa kullaninca belli oluyor! Ve 4500 greftime yazik oldu yüzümde olan en fazla 1000 greft! Cenede hala tenim görünüyor biyik iki yudum kil oda yanlis acilca ekilmis sinir ediyor beni! Asla tavsiye etmiyorum ! Elemanlar ekimden 3 ay sonra irtibata girdiler güya 3 aya bir irtibatta olacaktik dik dik cikiyor deyip resim yollayinca istenilen durum önce dik dik cikar 1 sene icinde düzelir dediler bir dahada irtibata gecmediler! Tabii ki 1 sene gecti ve düzelmedi ilk günkü gibi seyrek ve dik dik!