Gönderen Konu: berkay tulpar sakal ekimi 4500 greft  (Okunma sayısı 4087 defa)

Bahadir61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: berkay tulpar sakal ekimi 4500 greft
« Yanıtla #46 : 11 Haziran 2022, 15:03:48 »
Biyigimda ki bosluklar kabuk dökümü sonrasi…bunlar acaba sadece döküldü ve tekrar cikar mi yoksa ekilmedi mi acaba?
hocam son durum nedir?

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 11 Haziran 2022, 20:12:06 »
Yüz bölgesine cm2  olarak kaç greft ektilerki 4500 greft sertifikası veriyorlar enteresan burdan bakınca hiç öyle gözükmüyor konuyu güncellesen son durumdan daha net anlaşır ama bana inan inandırıcı gelmedi
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Bahadir61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 04 Temmuz 2022, 02:16:13 »
son durum ne?

Alpi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 03 Haziran 2023, 17:54:22 »
Son durum nedir?
merhaba Hintell selam dostlar,

son durum bilhassa biyigim dik dik cok cirkin bir görüntü sagliyor asla uzatamiyorum hafta bir  berberdeyim o dik cukanlari kisalttiruyorum ve genelnolarak artik sakalimi ve biyigimi kisa kullanabiliyorum sadece. Eskiden en azindan uzatabiluxordum simdi uzatmak hayal oldu. Sinek kaydi trasta olamiyorum, portakal görünümünden böyle bile belli oluyor herkes kizlar bile sakal ve biyik li ektirdin diyor. Okadar gelisi güzel yaptilar ki maf ettiler! Dönör bölge ise hala sis iz kaldi istedigin kesimi yaptiramiyorum 5 mm den kisa kullaninca belli oluyor! Ve 4500 greftime yazik oldu yüzümde olan en fazla 1000 greft! Cenede hala tenim görünüyor biyik iki yudum kil oda yanlis acilca ekilmis sinir ediyor beni! Asla tavsiye etmiyorum ! Elemanlar ekimden 3 ay sonra irtibata girdiler güya 3 aya bir irtibatta olacaktik dik dik cikiyor deyip resim yollayinca istenilen durum önce dik dik cikar 1 sene icinde düzelir dediler bir dahada irtibata gecmediler! Tabii ki 1 sene gecti ve düzelmedi ilk günkü gibi seyrek ve dik dik!

Alpi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 03 Haziran 2023, 17:55:23 »
Yüz bölgesine cm2  olarak kaç greft ektilerki 4500 greft sertifikası veriyorlar enteresan burdan bakınca hiç öyle gözükmüyor konuyu güncellesen son durumdan daha net anlaşır ama bana inan inandırıcı gelmedi
alinan 4500 greft sacimi seyreklestirdiler yüzümde olan bence 1000 den fazla degil! Ne yaptilar greftlerimi bari saca geri ekselerdi bosluk kaldi bellinoluyor!

Facebook Twitter Instagram