Gönderen Konu: bu videoyu görene kadar finasteride almayı düşünüyordum  (Okunma sayısı 1012 defa)

titanic5

• Hero Member
Ynt: bu videoyu görene kadar finasteride almayı düşünüyordum
« Yanıtla #16 : 22 Nisan 2022, 21:48:37 »
ben pik yaptigi yaslar 20lerin ortasi oluyor sonra hafifliyor diye biliyorum

Aynen zamanla azalması lazım değil mi?

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2022, 22:03:13 »
Yani finin bloklamasi ayni oluyo ama sac kokleri hormonlara zamanla daha fazla duyarli hale geliyor böylece dokulme artmis oluyor. Gencken cok guzel saclari olup yaslaninca saclarin dokulmesinin sebebi bu. Saçlar belli donemden sonra testosterona bile duyarlı hale geliyor.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2022, 22:12:26 »
Ey Atinalılar!
Finasteride'in zamana göre çalışma şekli hakkında araştırma yok, deney ve rapor yok. Birkaç deneyimi gözlemleyerek kesin çıkarımlarda bulunmayınız.
"Bence", "düşünüyorum" gibi sözcükler kullanın ki insanları istemeden yanlış yönlendirmeyiniz.
Doğru düzgün bilgimiz olmayan konularda net konuşmayalım rica ediyorum.

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2022, 22:42:12 »
Yani finin bloklamasi ayni oluyo ama sac kokleri hormonlara zamanla daha fazla duyarli hale geliyor böylece dokulme artmis oluyor. Gencken cok guzel saclari olup yaslaninca saclarin dokulmesinin sebebi bu. Saçlar belli donemden sonra testosterona bile duyarlı hale geliyor.

hocam onun sebebi dht mi ki ona bakarsan yaşlı kadınların da saçları zayıflıyor
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2022, 23:26:39 »
hocam onun sebebi dht mi ki ona bakarsan yaşlı kadınların da saçları zayıflıyor

Yani finasteride kullandikca dht bloklanir bunu demek istemistim en basindan beri. Vucudun alismasi gibi bi durum olmuyor diye biliyorum
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2022, 23:32:56 »
Ey Atinalılar!
Finasteride'in zamana göre çalışma şekli hakkında araştırma yok, deney ve rapor yok. Birkaç deneyimi gözlemleyerek kesin çıkarımlarda bulunmayınız.
"Bence", "düşünüyorum" gibi sözcükler kullanın ki insanları istemeden yanlış yönlendirmeyiniz.
Doğru düzgün bilgimiz olmayan konularda net konuşmayalım rica ediyorum.
  • Yaşınız 21

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2022, 23:41:52 »

Konumuz yaşlılığa bağlı saç dökülmesi değil. Kaldı ki  az androjene sahip olan kadınların da saçı  yaşlıyken seyreliyor.
Finasteride 'in birkaç yıl sonra etkisinin geçtiğinin söylemesiyle yaşlanmanın bir ilgisi yok çünkü insanlar 30-40 gibi yaşlarda yaşlanma evresinde değiller.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 23 Nisan 2022, 00:51:33 »
Konumuz yaşlılığa bağlı saç dökülmesi değil. Kaldı ki  az androjene sahip olan kadınların da saçı  yaşlıyken seyreliyor.
Finasteride 'in birkaç yıl sonra etkisinin geçtiğinin söylemesiyle yaşlanmanın bir ilgisi yok çünkü insanlar 30-40 gibi yaşlarda yaşlanma evresinde değiller.
Yazdiklarimi bidaha oku
  • Yaşınız 21

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 23 Nisan 2022, 04:35:00 »
finasteride kullanmayi dis fircalamak gibi dusuneceksin.ne zaman dis fircalamayi birakirsan dislerin tehlikeye girmeye baslar.finasterid de böyle

bunu demisti bi hoca
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Facebook Twitter Instagram