Herkese selam,
Bir çoğumuz gibi 20'li yaşların başından itibaren saç dökülme sorunu yaşamaya başladım. O kunduz gibi su döksen geçirmeyecek saçlar yıllar geçtikçe dökülmeye başladı. 25 yaşıma geldiğimde hala çok iyi saçlarım vardı ama bir dermatoloğa göründüm. Birkaç ilaç karışımı, bazı Fransız malı şampuanlar ve minoxil önerdi. Minoxil gerçekten işe yarıyor gibiydi, 3. ayımda şişenin dibinde kalanı fısfıslamak yerine şişeden dökeyim dedim, sandığımdan daha fazla (çok daha fazla) varmış ve saçlarımı minoxil ile yıkamış oldum. O gün yaşadığım kalp çarpıntısı sebebiyle bıraktım ve o günden sonra saçlarıma pek bir şey de yapmadım. Şimdi yaşım 32, oldukça seyrelmiş saçlarımla Serkan Aygın'da bu sonbahar saç ektirmeye karar verdim. Son birkaç senedir 5 arkadaşım aynı yerde ekim yaptırdı ve sonuçlardan gayet memnun. Ben de macera aramadan Serkan hocada ektirmeyi düşünüyorum.
Şimdi danışmak istediğim birkaç konu var.
1. Fotoğraflarımı aşağıya ekliyorum. Sizce kaç greft yeterli olur ve seyrek görünümü kapatır? Donör bölgenin güçlü olduğunu düşünüyorum.
2. Fotoğraflarda görüneceği gibi üst bölgedeki saçlarım oldukça incelmiş durumda. Birkaç hafta önce dermaroller ve biotin almaya başladım. Finasterid de almak istiyorum ama yan etkileri korkutuyor. Sizce ne yapmalı?
3. Ekime yaklaşık 6 ay var. Bu süreçte yapılması iyi olur diyeceğiniz şeyler var mıdır?
Teşekkürler.