Anket

Kabul Ederim
22 (62.9%)
Kabul Etmem
13 (37.1%)

Toplam Oy Verenler: 35

Gönderen Konu: Kel kalmak mı, parmağından olmak mı?  (Okunma sayısı 2358 defa)

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
Ynt: Kel kalmak mı, parmağından olmak mı?
« Yanıtla #46 : 04 Mayıs 2022, 15:20:13 »
Yabancı forumda saçım dökülüyor diye testislerini aldıran bir eleman vardı o aklıma geldi bu konuyu görünce.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan
[Norwood : 1,5]

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 04 Mayıs 2022, 16:46:11 »
 üh amk delisi piskopatı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 04 Mayıs 2022, 22:37:13 »
üh amk delisi piskopatı.
Yaşı 50'den büyükse mantıklı aslında. Zaten bir işe yaramayacak.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 04 Mayıs 2022, 23:41:21 »
Herkes tepki göstermiş ama kabul ederim diyenler ankette açık ara önde gidiyor  ;D

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 05 Mayıs 2022, 00:41:21 »
Yaşı 50'den büyükse mantıklı aslında. Zaten bir işe yaramayacak.
saçta bişiye yaramaz o zaman.zaten saçla hatun dusursede asistçi yok santrafor nasıl gol atsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 05 Mayıs 2022, 00:44:30 »
saçta bişiye yaramaz o zaman.zaten saçla hatun dusursede asistçi yok santrafor nasıl gol atsın
Mesele eş bulmak değil ki. Ben kel kalsam bile birilerini bulabileceğimi düşünüyorum.  Aynaya bakınca gördüğün şeyi sevmek önemli olan.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 05 Mayıs 2022, 00:49:37 »
 birde duşta baktığında alt takımın olmadığını gormek var oda eksiklik eziklik yasatır insana.aynada gorduğunu sevmek lafı hayati onem tasıyor çok doğru ama gide gidede en değerli hazineyi kaybetmekte ağır gelir insana.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 05 Mayıs 2022, 00:57:04 »
Mesele eş bulmak değil ki. Ben kel kalsam bile birilerini bulabileceğimi düşünüyorum.  Aynaya bakınca gördüğün şeyi sevmek önemli olan.

Sen kafayı yemişsin net.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 05 Mayıs 2022, 01:16:55 »
Sen kafayı yemişsin net.
Sen çok toksik bir insansın. Sürekli sağda solda özgür değilim diye ağlak ağlak gezerken başka insanların psikolojisini eleştiremezsin.
Cinsel yeteneği kaybettikten sonra testisleri ne yapacaksın bilir kişi? Zaten Testosteron üretimi bir kadın kadar düşüyor neredeyse.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 05 Mayıs 2022, 01:22:38 »
Sen çok toksik bir insansın. Sürekli sağda solda özgür değilim diye ağlak ağlak gezerken başka insanların psikolojisini eleştiremezsin.
Cinsel yeteneği kaybettikten sonra testisleri ne yapacaksın bilir kişi? Zaten Testosteron üretimi bir kadın kadar düşüyor neredeyse.
Sondaki iki cumleni virtüöze Fin kullandığı için mi dedin , yoksa yaşlanınca olan biseyi mi dedin , konu öyle karışmış ki ahaha
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 05 Mayıs 2022, 01:27:24 »
Sondaki iki cumleni virtüöze Fin kullandığı için mi dedin , yoksa yaşlanınca olan biseyi mi dedin , konu öyle karışmış ki ahaha
Yaşlanmayı kastettim. Fin Testo  dostu maalesef :p

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 05 Mayıs 2022, 01:33:22 »
 aldırırsak gulli marşını soleyemeyiz
 bombombilibombom bombombilibom
 sabah erken kalkar
 iki bacak arasından sarkar
 kızlar onu gorunce çok korkar

onun yerine hasretle şimdi uzaklardasınızı dinleriz yada bulent ersoyun ameliyatından sonra çıkardığı kopardılar hammeyvayı dalındanı dinleriz.sarjorsuz tabanca olmaz. hem 50 yasında iş bitmio kaç yasında cocuuk yapan var.yas iyice kemale erdiğinde sarkık olcaz zaten o zaman cinselliği dusunmeyiz.o saatten sonra aynada buruşuk suratta saç olsa ne olur olmasa ne olur 70 yasında

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 05 Mayıs 2022, 01:35:18 »
aldırırsak gulli marşını soleyemeyiz
 sabah erken kalkar
 iki bacak arasından sarkar
 kızlar onu gorunce çok korkar

onun yerine hasretle şimdi uzaklardasınızı dinleriz yada bulent ersoyun ameliyatından sonra çıkardığı kopardılar hammeyvayı dalındanı dinleriz.sarjorsuz tabanca olmaz. hem 50 yasında iş bitmio kaç yasında cocuuk yapan var.yas iyice kemale erdiğinde sarkık olcaz zaten o zaman cinselliği dusunmeyiz.o saatten sonra aynada buruşuk suratta saç olsa ne olur olmasa ne olur 70 yasında
Şahsen şu an bile cinsellik hayatımda çok önemli bir yer kaplamıyor. 50 yaşına kadar yemek yemek gibi sıradan bir eylem olur benim için .Zaten azalan androjen ile libido da düşecek. Gezmeye tozmaya veririm kendimi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 05 Mayıs 2022, 01:39:12 »
 bende bipolar var bipolarlar gumbur gumbur olur cinsel yonden.ortamlardada çok denk geliyor ama umursamıom saç gorunus benim için bin kat daha onemli.tabi cinselliğinde kaybedince kıymetini anlarım.karsıdan nasıl gorunduğum hayatta en onem verdiğim şeydir.yapım boyle.tabi cinsellikten yana şimdilik sorun yok yarın obur gun kıymetini anlarım.dişin keserken yicen s.kin kaklarken s.kicen lafı ne doğruymuş derim.kaybetmeden kıymet bilinmez.

Facebook Twitter Instagram