O zaman gerçekci bir varsayım üzerinde duralım.Saçınız olucak ama penisiniz olmıycak.Kabul edermiydiniz? Sonuçta penis yoksa saç problemide kalkacak.Bunun içinde uzvunuzu feda edermiydiniz? Fakat hiç biriniz şuan penisini feda etmedi.Madem ki parmak karşılığında saç vaad ediliyor, şuan isterseniz penis yerine saçı alabilirsiniz.Bunu niçin yapamıyor kimse? Uzva göre muamele yapılıyorsa @onizuka haklı o zaman.Hadi diyelim ki anlaşmayı kabul ettiniz eee gene @onizuka haklı.Bu seferde diycez ki adama bak cinsel organına karşılık saçı tercih etmiş.Delirmiş olmalı.Bu da psikolojinizin bozukluğunu kanıtlıyor.
Yani gidip en uçtan örnek vermenin manası yok bence.
Farz-ı misal adam kabul etti dediğin teklifi. Gidip bu adama "Sen şöylesin, sen busun, sen şusun." demenin manası yok. Adam için açıkça o daha önemli abi ne yaparsak yapalım adam vazgeçmiyor. Yukarıda belirttiğim şeyi lütfen dikkatli oku. Toka konulu olanı.
Bir şeyler feda edilecekse küçük şeyler de olabilir?
"Mesela yeni alınan ayakkabınız mı yoksa gür saçlar mı?" gibi.
Şurada bence çelişiyor onizuka ve senin dediğin
Madem fedakarlık etmeye gerek yok. Her ikisi de oluyor. E dostum o vakit saç ektirmeye belli bir bütçe ayırdın zaten. O bütçeye şöyle bakmanı istiyorum. Hayatından belli günler sırf o saç için harcandı. Yani onu ektirebilecek para için harcandı.
Şöyle deseydik ya kliniğe, "Ya başkan şimdi sen bana paranı ver saç ekelim diyorsun. Ben hayata bir kere geliyorum. İkisini de istiyorum. Bir şeyler feda etmeye gerek yok."
Sadece denilen şeyleri somutlaştırıyorum.
Virtuoz sen de aynı şekilde. Regrow işlemi için belli bir bütçe ayırıyorsun sonuç olarak. E abi sal gitsin o zaman madem fedakarlık yapmayacağız, hayata bir kere geliyoruz ve seçim yapmak zorunda değiliz, neden harcadığın paralara yeni bir şeyler almak yerine saçların için harcıyorsun ki. Zaman da cabası.
Yani diyorsunuz ya "Tırnağımı feda etmem." diye
Kendi içinde ultra çelişki var ondan bahsediyorum.