Neden karma gibi bir kayıp vermek zorunda hissediyor ki insanlar. Ben isterim ki hiç bir sorun yaşamadan güzel güzel hayatımı yaşayayım. Hayat zaten kısa ve yaşam problemlerle dolu. Bari ekstra canımızın sıkalacağı detaylar olmasa. Maalesef ne kadar iyimser düşünürsek de, karamsar da olsak bu kadar pembe ilerlemiyor yaşam. O yüzden bu tarz sorular anlamsız. Çok yakışıklı bir kel görüntüsünü etkilemiyorsa saçı tercih eder mi? Saç insanı çok yakışıklı yapmaz mesela, sadece bir aksesuar olarak daha kötü bir görüntüden kurtarır. Beklentiler herkeste farklıdır ama bunun derecesi de önemli. Bu tarz sorularda bir uzuvunu tercih edenlerin gerçekten psikolojik olarak iyi olduğunu düşünmüyorum.
Bu anketin amacı insanların saçı ne kadar önemsemesinin belirlenmesi ve ötesi aslında.
Elbette hayatta her şey yolunda gitmiyor, ben de hiç tanımak istemezdim Finasterid'i ama olan oluyor.
Dolayısıyla bu tür anketler bence toplum psikolojisi adına yararlı bile sayılabilir.
Çünkü insanlar kendi kafasındaki düşüncelerin veya fedakarlıkların başkasının da yapabileceğini fark ediyor.
Realist bir bakış açısıyla, NW7 olmak yerine ayak parmağımdan bir tanesini feda ederdim.
Bunu söylemekte bir psikolojik sorunum olduğunu da düşünmüyorum dostum.
Çünkü görüyoruz ki hayat dediğin gibi toz pembe değil. Full gri.
E bu griliğe seçim katarak azıcık renk katıyoruz hepsi bu gibi.