Saç Ekimi Sonuçları
Tam bir butik ekim yapıyor hocamız, Başka bir Muttalip Keser olmadığı için fiyatı düşük bence.Greft Başı 5€ olmalı.(ciddiyim)Çünkü Muttalip beye ihtiyaç için değil zevk için gidiliyor.İhtiyaç için gidenleri 1500 2000 greft kurtarmaz.
Abartma hemen sen de yok 30 olsun bari zam neraklısı oldunuz çıktınız arkadaş yav
1 greft ortalama 30tl desek. geçen forumda birini görmüştüm bir konu adam 10bin greft ektirmişbu adam eğer muttalip hocayı seçseydı ektirmek için 30x10bin greft= 300.000 mi tutacak yani :O
Muttalip Keser hocaya ekim yaptırmak istiyorum! Kendisiyle iletişim kurmak için whatsapp numarasını nerden bulabilirim, yardım lütfen!
Tam bir butik ekim yapıyor hocamız, Başka bir Muttalip Keser olmadığı için fiyatı düşük bence.Greft Başı 5€ olmalı.(ciddiyim)Çünkü Muttalip beye ihtiyaç için değil zevk için gidiliyor.İhtiyaç için gidenleri 1500 2000 greft kurtarmaz.Benim 2400 ekti bal gibide ihtiyacim vardi bakalim nasil olucak hoca kapanmasa ekmezdi.zaten hasta reddetmek kolay hoca icin cok cabuk reddede biliyor.benide reddedebilirdi etmedi.ama benim zevklik bir acikligim yoktu bayagi on ve orta kismim kayipti.banada az geldi 2400 ama bakalim nasil olucak.bende merak ediyorum.