Gönderen Konu: Stres kalıcı kelleşmenin gerçek sebebi  (Okunma sayısı 1260 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Stres kalıcı kelleşmenin gerçek sebebi
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2022, 16:29:18 »
Dikkat edin strese girmeyin demek de ne bilim... Zaten bilerek isteyerek girmiyoruz ki  :)

Bazen kendimizi olmadık yerede strese sokuyoruz veya olayı çok abartabiliyoruz :)

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2022, 16:31:53 »

Abi onların Stresle mücadeleyi iyi yaptığını düşünüyordçsun ama yanlış  ben çok konuştum o tür insanlarla evini ailesini kaybeden kaza geçirip sakat kalan vs. Adamların her günü full stres. Yada diyeceksin onlarda dht etki etmiyor bilemeyiz..
Saçı dökülen insan daha çok strese giriyor daha dogrusu dökülme degil kel olmak daha stres yapıyor.
Bak benim konumu okursan 3 yıl önce sımsıkı olsn saç acıldı ruhsal psikolojik bunalıma soktu halada öyleyim. Baba amca dede saçlı hep dayıda açıklık var oda yaş geregi
Peki bu neden oldu. Babam öldü para kaybettim işsiz kaldım  vs vs saç dökülünce hayattan soğudum işe bile gidemez oldum. Şimdi bu arda kuralın ki gibi kronik stres mi bilemiyorum

Dediğim gibi bu stresi ne kadar kafada yaşadığına bağlı.Belkide stresse bile duyarlı değil saçları.Örnekler toplumun genelini oluşturmadığı için istisnalar tabiki olucaktır.Evet dökülme insanı daha strese sokuyor bu yüzden de süreç hızlanıyor.Allah rahmet eylesin başın sağolsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2022, 16:32:43 »
Türkiye’de yaşayıp ve zengin olmayıp stressiz bir yaşam süren var mı cidden?

Ama senin sorunun sadece karı kız yüzünden stres olman  ;D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2022, 16:34:05 »
Strees sertlesmenin de sebebi sac ekim surecinde oncesinde strees olmustum.beyfendide tık yoktu ne zaman kafama birsey taksam yine beyfendi selam sabah vermez olur.ne zaman mutlu olsam durduk yere tiklesir olmadik yerde.yani herseyin basi strees.

Zaten erken boşalmada stresten oluyor.Kafanda vücudunu kontrol edemediğin için engelleyemiyorsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2022, 16:42:59 »
Dediğim gibi bu stresi ne kadar kafada yaşadığına bağlı.Belkide stresse bile duyarlı değil saçları.Örnekler toplumun genelini oluşturmadığı için istisnalar tabiki olucaktır.Evet dökülme insanı daha strese sokuyor bu yüzden de süreç hızlanıyor.Allah rahmet eylesin başın sağolsun.
Sagolasın yani herkesin ailesinden biri ölüyor kimi eşini bebeğini vs kaybediyor belki benimki bie bahane olmaz. Ama ne bileyim Belkide öyledir stres duyarlı olmayan saçlar var tabi.
Yahu ben varya askerde o kadar sıkıntı çektim öyle böyle değil çok emin konuşmayın ama burdaki hiç kimse öyle sıkıntı çekmemiştir.
Hapcısı mı ararsın esrarcı mı ararsın psikopat kişilerdi. Ama kıyamadım hiç bir zaman genç halta çok acı çekmiş kişilerde vardı haliyle bunalımda oluyorlar. Her neyse orda başka bir yere gittik. Daga taşta sıcak soguk demeden onun stresini mi ararsın can tehlikesinin stresini mi ararsın Terörist leşimi ararsın vs vs.
Diyecegim şu. Ozaman saçım dökülmedi normalde o pis  ortamda saçların dökülmesi lazımdı ama yok aksine sımsıkı dökülürse 4-5 yel anca ama öyle açıklıkmış yogun dökülmeyimiş vs hiç bir şey yoktu. Üstelik metelik param yoktu eğitimde yok gece gündüz düşünürdüm sivilw gidince ne yapacam diye. Hep üç kuruşa çalıştık hatta 24 saat uyumadan çalıştığımı 2 işe gittigimi bilirim. Uyku düzenimitmiş beslenmeymiş hiç bir şey yoktu yani affedersin bom bokk bi düzen full stres Kendi kendime şuanda hep diyorum ne oldu bu 3-4 sene inde bu hale geldim intiharın eşiğine getirdi bu olay ya

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2022, 16:57:49 »
Zaten erken boşalmada stresten oluyor.Kafanda vücudunu kontrol edemediğin için engelleyemiyorsun.
alakası yok abi kişinin penisi in alışkanlığına ve duyarlılığına  baglı yıllarca masturbasyon yapılınca penis ele alışıyormış onun etkisi büyükmüş.
Birde şöyle olay var 3 türlü söyleyim
Kadın kendini sıkarsa erkekte erken boşalmak ihtimali %85 2 cisi eger oral yapıyorsa bi kadın o erkegin hassasiyetine baglıymış oda erken sebebi sonucuymış 3cüsü  vajinadann vajinayaa göre değişiyor. Vajinayaa içindeki sıvı oranı sıcaklığı vs bunlar erken boşalma sebebimiymiş.. Ama penis ona alışırsam yani tabiri caizse bağışıklık gibi bişey kazanırsa erken olmuyormuş.. Yıllar önce bunu haydar düzenden okumuştum. Birde bu konuda 3 Dr sormuştum. Onlarda genel olarak aynı cevabı vermişlerdi..
Yahu kadın olmak zor derler ya bence alakası yok. Erkek olmak daha zor neden.
 Vay efendim Yok boy sorunu yok saç sorunu yok kilo sorunu yok penis sorunu yok iş sorunu geçim sorunu vs vs.. Eee  böyle adamda saç ne yapsın koç ne yapsın.. En büyük sorunda türkiyede yaşayıp fakir olmak..

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 27 Nisan 2022, 17:18:18 »
Abi niye boyle oralli moralli tedayli anlatiyorsun mubarek kadir gecesi ramazan gunu .ne detaya girmissin mubarek.jinekelogmusun.erken bosalma tabiki streesde faktor sertlesmeyede faktor.mekanizma %100 saglamdir calisirdir ama canin sıkkindir hayatta kalkmaz.kalksada uzun sure kalmaz.yani  bir cok faktor var.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 27 Nisan 2022, 17:27:39 »
Abi niye boyle oralli moralli tedayli anlatiyorsun mubarek kadir gecesi ramazan gunu .ne detaya girmissin mubarek.jinekelogmusun.erken bosalma tabiki streesde faktor sertlesmeyede faktor.mekanizma %100 saglamdir calisirdir ama canin sıkkindir hayatta kalkmaz.kalksada uzun sure kalmaz.yani  bir cok faktor var.
Affedersiniz abi sadece se dedigi gibi yasım elbette jinekolog degiliz. Detay olması bence kötü degil diye düşünüyorum abi. İnt gazetelerde TV'lerde zaten açık açık böyle konuşuluyor burdada yazmak bi sıkıntı olmaz diye düşündm. Evet stres faktörü zaten herşeye etkili
Gülseren budayıcıoğlu var bilirsiniz psiktriyat tv 8 psikoloji üzerine dizileri oynuyor..
Ben o hocaya sormuştum bu saç dökülme psikolojisi travmalar ölümler cinsellik vs vs hakkında hoca cevabı 1 ay sonra anca yazabilmişti.
Yani bu saç konusu üzerinde gittiğimiz in hoca diyor ki. Toplumda bu olay ruhsal bunalıma sürüklüyor. Zengin olanlar pek dert etmez onlar kolaylıkla bir şekilde çözüm buluyor demişti. Ama orta sınıf insanlar için bir sorun demişti. Fakirler için zaten sıkıntılı olan hayattlaro daha perişan oluyor fakirlik mutsuzluk getirir demişti. Kadın çok çok haklı nokta isabeti her şeyi %100

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 27 Nisan 2022, 17:32:55 »
Fakirler bolda cocuk yapar neden peki? Zengin daha az yapar fakir 4 -5 yani fakirin  suriyeliler cadirlarda cogaliyor. herkisinjn kafasi farkli isliyor havadan nem kapanda var dunya yansa umrunda olmayanda.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 27 Nisan 2022, 18:00:06 »
Sagolasın yani herkesin ailesinden biri ölüyor kimi eşini bebeğini vs kaybediyor belki benimki bie bahane olmaz. Ama ne bileyim Belkide öyledir stres duyarlı olmayan saçlar var tabi.
Yahu ben varya askerde o kadar sıkıntı çektim öyle böyle değil çok emin konuşmayın ama burdaki hiç kimse öyle sıkıntı çekmemiştir.
Hapcısı mı ararsın esrarcı mı ararsın psikopat kişilerdi. Ama kıyamadım hiç bir zaman genç halta çok acı çekmiş kişilerde vardı haliyle bunalımda oluyorlar. Her neyse orda başka bir yere gittik. Daga taşta sıcak soguk demeden onun stresini mi ararsın can tehlikesinin stresini mi ararsın Terörist leşimi ararsın vs vs.
Diyecegim şu. Ozaman saçım dökülmedi normalde o pis  ortamda saçların dökülmesi lazımdı ama yok aksine sımsıkı dökülürse 4-5 yel anca ama öyle açıklıkmış yogun dökülmeyimiş vs hiç bir şey yoktu. Üstelik metelik param yoktu eğitimde yok gece gündüz düşünürdüm sivilw gidince ne yapacam diye. Hep üç kuruşa çalıştık hatta 24 saat uyumadan çalıştığımı 2 işe gittigimi bilirim. Uyku düzenimitmiş beslenmeymiş hiç bir şey yoktu yani affedersin bom bokk bi düzen full stres Kendi kendime şuanda hep diyorum ne oldu bu 3-4 sene inde bu hale geldim intiharın eşiğine getirdi bu olay ya

Geçmiş olsun.Zaten söyliyeceklerimi söyledim yukarda.Uzatmanın manası yok diyerek tekrar yorumda bulunmuyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 27 Nisan 2022, 18:01:20 »
alakası yok abi kişinin penisi in alışkanlığına ve duyarlılığına  baglı yıllarca masturbasyon yapılınca penis ele alışıyormış onun etkisi büyükmüş.
Birde şöyle olay var 3 türlü söyleyim
Kadın kendini sıkarsa erkekte erken boşalmak ihtimali %85 2 cisi eger oral yapıyorsa bi kadın o erkegin hassasiyetine baglıymış oda erken sebebi sonucuymış 3cüsü  vajinadann vajinayaa göre değişiyor. Vajinayaa içindeki sıvı oranı sıcaklığı vs bunlar erken boşalma sebebimiymiş.. Ama penis ona alışırsam yani tabiri caizse bağışıklık gibi bişey kazanırsa erken olmuyormuş.. Yıllar önce bunu haydar düzenden okumuştum. Birde bu konuda 3 Dr sormuştum. Onlarda genel olarak aynı cevabı vermişlerdi..
Yahu kadın olmak zor derler ya bence alakası yok. Erkek olmak daha zor neden.
 Vay efendim Yok boy sorunu yok saç sorunu yok kilo sorunu yok penis sorunu yok iş sorunu geçim sorunu vs vs.. Eee  böyle adamda saç ne yapsın koç ne yapsın.. En büyük sorunda türkiyede yaşayıp fakir olmak..

Bu konuda yanlışınız var.Çünkü erken boşalma çoğu kez tedavi edilebiliyor ve kaynak olarak stres gösteriliyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 27 Nisan 2022, 19:24:07 »
Bu konuda yanlışınız var.Çünkü erken boşalma çoğu kez tedavi edilebiliyor ve kaynak olarak stres gösteriliyor.
dogrudur abi ne diyim ama neyin stresi onu anlayamadım neyse.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 27 Nisan 2022, 19:27:55 »
Fakirler bolda cocuk yapar neden peki? Zengin daha az yapar fakir 4 -5 yani fakirin  suriyeliler cadirlarda cogaliyor. herkisinjn kafasi farkli isliyor havadan nem kapanda var dunya yansa umrunda olmayanda.
oda tuhaf tabi. Her dün fikri farklı fakir bi tane olsun diyor sonra iki 3 yapıyor birbirine ilerde d stok olur hesabı veya başka bişey den ötürüdür bilemedim.. Suriyeli konusuna gelirsek. Suriye tarımda Nirvana. Adamlar orda daha rahatlamış. Tarlada çalışacak bag bahce işine bakacak adam lazım oldugu için çok cocuk yaparlar mış. İsterseniz bir kaç  Suriyeli sor ne diyecek haklısın dersin :)) hoş gerci bizim ülkemizdede var böyle baya

Facebook Twitter Instagram