Gönderen Konu: Saç Ekimi İçin Klinik Tavsiyesi  (Okunma sayısı 778 defa)

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi İçin Klinik Tavsiyesi
« : 18 Nisan 2022, 13:24:18 »
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Hintell'e sonrasında size bilgilendirmeler için teşekkürler.

Yaşım 33 ve saç ektirmeye karar verdim. Bir süredir forumu takip ediyorum. Buradan öğrendiklerimden yola çıkarak Asmed, Serkan Aygın, Asuman Hair, Hakan Doğanay gibi kliniklerin başarılı olduğu söylenmiş genel manada. Hatta Hintell Serkan Aygın'ın yaptığı işin kalitesine göre fiyatının çok uygun olduğunu söylemişti geçenlerde.

Bunun üzerine Serkan Aygın'dan randevu almak istedim ancak yaklaşık 4 ay sonrasına randevu veriyorlar ve bu da biraz fazla geldi bana. Yakın zamanda başka bir yere ekim yaptırsam 4 aylık süreçte saç kendini toparlayacaktır kısmen diye düşünüyorum. Bu da yaza saçlı girmek demek oluyor :) Ayrıca doğal durması açısından şakak kısmına ekimin önemli olduğunu düşünüyorum, bu konuda da Serkan Aygın şakak ekimi yapmıyor gördüğüm kadarıyla.

Asuman Hair ile görüştüm, iki seans yapılması gerektiğini söylediler ancak doğallıkla alakalı forumdaki birkaç olumsuz yorum beni biraz düşündürdü açıkcası.

Hakan Doğanay'ın ekimlerinin doğal olduğu söylenmiş ancak ekim sonrası saç çıkmadığı da söylenmiş son zamanlar hariç.

Bu konuda Hintell'in ve sizin önerilerinize ihtiyacım var. Bütçem 30bin civarında ancak gerçekten doğal bir görünüm elde edeceksem üzerine de çıkabilirim. Fotoğrafları ekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Saç Ekimi İçin Klinik Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2022, 13:30:10 »
Bence Frontal ve Vertex olarak iki ekim daha iyi olur.
Aralardaki saçların çok ince. Operasyon sonrası dökülmesi ve travmadan sağ çıkamaması söz konusu.

Dediğin ekimcilerin hepsi gayet iyi.

Bence şakak şöyle bir kenarda dursun, onun yerine oradaki greftler saçın sıkılığına kullanılsın. Ama senin kararın dostum. Tercih meselesi.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2022, 18:48:03 »
Bence Frontal ve Vertex olarak iki ekim daha iyi olur.
Aralardaki saçların çok ince. Operasyon sonrası dökülmesi ve travmadan sağ çıkamaması söz konusu.

Dediğin ekimcilerin hepsi gayet iyi.

Bence şakak şöyle bir kenarda dursun, onun yerine oradaki greftler saçın sıkılığına kullanılsın. Ama senin kararın dostum. Tercih meselesi.

Teşekkürler bilgilendirme için. Ben bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2022, 23:39:01 »
4 ay uzun bir süre değil içinine serkan aygın sindiyse bence bekleyin ve orda ektirin ,asuman hairde olabilir doğallık konusunda bir kişi hariç memnun olmayan duymadım üstelik saçların ince telli bu yüzden doğallık problemi yaşamazsın bence.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2022, 01:38:47 »
Alt şakak ekimi şart dostum yoksa estetik olarak görünümünde çok bir şey bekleme .Greftlerin sınırlı ve ekim alanı ise çok büyük .
Saç tellerinde biraz ince .Bütün bunlardan dolayı tercih yaparken çok iyi düşün derim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2022, 03:09:16 »
Kendi saçlarınız incelmiş ve dökülme devam edecek
Saçlarınız da çok kalın görünmüyor medikal desteği alarak saç ekimi düşünmelisin
Ve 2 ekim planlanmalı
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2022, 07:14:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2022, 04:01:08 »
Tepe de ve orta hatlarda kısmende olsa saçlarınız var. Ön orta bölüme odaklınarak yapılacak bir ekim bence sizi mutlu eder. Medikal tedaviler kısmına katılıyorum kendi varolan saçlarınızı koruyabilirseniz, başarılı bir ekimle estetik bir görüntüyü yakalarsınız diye düşünüyorum. Saydığınız ekim merkezleri, forum da başarısı kanıtlanmış olan merkezler. Hakan Doğanay'ın çıkmayan ekimleri 2018 yıllarındaydı, son zamanlarda eski kalitelerine dönüş yaptılar. Başarısız oldukları dönemler manuel alım yaptıkları dönemlerdi ve şuan mikromotorlu alımda gayet güzel sonuçlar alıyorlar. Ama şunu söylemeliyim yarın ekim yaptırsanız bile yaza saçlı girmeniz biraz hayal olur :). En az saçlı girmek için o da şanslıysanız 6 ay ila 9 ay süreyi gözden çıkarmanız gerekir. İyice araştırıp kararı siz verin ama medikal tedaviler kısmına forum da göz atın derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2022, 22:32:16 »
4 ay uzun bir süre değil içinine serkan aygın sindiyse bence bekleyin ve orda ektirin ,asuman hairde olabilir doğallık konusunda bir kişi hariç memnun olmayan duymadım üstelik saçların ince telli bu yüzden doğallık problemi yaşamazsın bence.

Aslında içine sinmekten ziyade herkes gibi en doğru sonucu alabileceğim sonuca ulaşmayı istiyorum. Serkan Aygın'ın kliniği şakaklara ekim yapmıyor tek düşündüren taraf o açıkcası.

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Nisan 2022, 22:33:32 »
Alt şakak ekimi şart dostum yoksa estetik olarak görünümünde çok bir şey bekleme .Greftlerin sınırlı ve ekim alanı ise çok büyük .
Saç tellerinde biraz ince .Bütün bunlardan dolayı tercih yaparken çok iyi düşün derim.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sizce bu konuda yönelebileceğim en iyi klinik hangisi? Bu 3'ünden farklı bir öneriniz varsa duymak isterim.

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Nisan 2022, 22:40:17 »
Kendi saçlarınız incelmiş ve dökülme devam edecek
Saçlarınız da çok kalım teğil medikal desteği alarak saç ekimi düşünmelisin
Ve 2 ekim planlanmalı

Evet görüştüğüm klinikler 2 ekim yapılması gerekiğini, hatta 2 ekimin sonunda vertex bölgesinde açıklık kalabileceğini söylediler.

Medikal olarak finasterid kullanmaktan çekiniyorum açıkcası o yüzden forumda etkisi daha az olsa da yan etkisi de az olan tedavi arayacağım.

Bu saç yapısına göre bu 3 klinik haricinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır? @hintell

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2022, 22:41:22 »
Tepe de ve orta hatlarda kısmende olsa saçlarınız var. Ön orta bölüme odaklınarak yapılacak bir ekim bence sizi mutlu eder. Medikal tedaviler kısmına katılıyorum kendi varolan saçlarınızı koruyabilirseniz, başarılı bir ekimle estetik bir görüntüyü yakalarsınız diye düşünüyorum. Saydığınız ekim merkezleri, forum da başarısı kanıtlanmış olan merkezler. Hakan Doğanay'ın çıkmayan ekimleri 2018 yıllarındaydı, son zamanlarda eski kalitelerine dönüş yaptılar. Başarısız oldukları dönemler manuel alım yaptıkları dönemlerdi ve şuan mikromotorlu alımda gayet güzel sonuçlar alıyorlar. Ama şunu söylemeliyim yarın ekim yaptırsanız bile yaza saçlı girmeniz biraz hayal olur :). En az saçlı girmek için o da şanslıysanız 6 ay ila 9 ay süreyi gözden çıkarmanız gerekir. İyice araştırıp kararı siz verin ama medikal tedaviler kısmına forum da göz atın derim.

Teşekkür ederim öneri için. Yaza kadar hiç yoksa üst kısım kararır en azından diye düşünüyorum :) Yoksa 1 seneden önce tam oturmayacağını biliyorum

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Nisan 2022, 22:49:41 »
Evet görüştüğüm klinikler 2 ekim yapılması gerekiğini, hatta 2 ekimin sonunda vertex bölgesinde açıklık kalabileceğini söylediler.

Medikal olarak finasterid kullanmaktan çekiniyorum açıkcası o yüzden forumda etkisi daha az olsa da yan etkisi de az olan tedavi arayacağım.

Bu saç yapısına göre bu 3 klinik haricinde önerebileceğiniz bir yer var mıdır? @hintell
Finas kullanmaktan çekiniyorsanız bellide kök hücreli ekim düşünebilirsiniz

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Nisan 2022, 01:08:39 »
Medeksi araştırın ben yeni yaptırdım şakak ekimi yapıyordular hiç aklımda yoktu ama Gökhan bey ihtiyaç var dedi ve  çizince hoşuma gitti fiyat performans olarak gayet iyi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2022, 07:17:38 »

Seçtiğin kılinikler gayet iyi.
2 ekim gerekiyor evet tepede açık kalabilir doğruyu söylemişler
Finasterid gerekiyor kullanmak senin tercihin ama gerekeni söylemek
Gerek gerisi sana kalmış başarı olarak risk var çünkü
Neden olmadı neden sık değil diyebilirsin
İyi güzel bir sonuç alıp memnunda kalabilirsin.
Global Moderator

darkpan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2022, 17:27:34 »
Finas kullanmaktan çekiniyorsanız bellide kök hücreli ekim düşünebilirsiniz

Bununla alakalı pek bir bilgim yok açıkcası. Bu yöntemle ekim yapan bir yer önerebilir misiniz?

Facebook Twitter Instagram