Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Hintell'e sonrasında size bilgilendirmeler için teşekkürler.
Yaşım 33 ve saç ektirmeye karar verdim. Bir süredir forumu takip ediyorum. Buradan öğrendiklerimden yola çıkarak Asmed, Serkan Aygın, Asuman Hair, Hakan Doğanay gibi kliniklerin başarılı olduğu söylenmiş genel manada. Hatta Hintell Serkan Aygın'ın yaptığı işin kalitesine göre fiyatının çok uygun olduğunu söylemişti geçenlerde.
Bunun üzerine Serkan Aygın'dan randevu almak istedim ancak yaklaşık 4 ay sonrasına randevu veriyorlar ve bu da biraz fazla geldi bana. Yakın zamanda başka bir yere ekim yaptırsam 4 aylık süreçte saç kendini toparlayacaktır kısmen diye düşünüyorum. Bu da yaza saçlı girmek demek oluyor
Ayrıca doğal durması açısından şakak kısmına ekimin önemli olduğunu düşünüyorum, bu konuda da Serkan Aygın şakak ekimi yapmıyor gördüğüm kadarıyla.
Asuman Hair ile görüştüm, iki seans yapılması gerektiğini söylediler ancak doğallıkla alakalı forumdaki birkaç olumsuz yorum beni biraz düşündürdü açıkcası.
Hakan Doğanay'ın ekimlerinin doğal olduğu söylenmiş ancak ekim sonrası saç çıkmadığı da söylenmiş son zamanlar hariç.
Bu konuda Hintell'in ve sizin önerilerinize ihtiyacım var. Bütçem 30bin civarında ancak gerçekten doğal bir görünüm elde edeceksem üzerine de çıkabilirim. Fotoğrafları ekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.