Saç Ekimi Sonuçları
Ne farkeder kardesim Asmed gelire gore ekim yapmiyor. Euro kazanan euro odesin, dolar kazanan dolar odesin diye adaletsiz bir fiyat politikalari yok:) ben amerikadan gittim promosyonlu fiyati ile ekim yaptirdim.
Bazi merkezler fiyat politikası böyle maalesef yurd dışında arayinca fiyat Euro olarak veriliyor vede normal fiyat 3 katı.
Valla kardeş keşke bende euro kazansam banada 3 katı deseler sorun yok.Bir iphone olmus 20 bin tl benzin olmus deposu 400 tl etin kilosu olmus 80 tl bitik durumdayız yaniÜstüne pandemi ekonomil olarak en ağır yaşayanlarız
Euro düsmeye basladi zaten, Insallah daha cok düserde, Hic sormak zorunda kalman
Aslında bu kur Türkiye'de yaşayanlar için sabitlendi eskiden kur bu kadar yüksek olmadığı için herkese tek bir fiyat veriliyordu ama Türk müşterilerini üzmemek adına böyle bir adım attıklarını düşünüyorum. Türk lirası ile fiyat veren merkezlerde dün ila bugün arasında fiyatları neredeyse 2 3 katına çıktı zaten. Aslında Koray Hoca hep aynı parayı kazanıyor hiç zam yapmadı ekimlerinde. Baktığım zaman Avro ile çalışan merkezlerde fiyatlarında indirime gitmediler. Bu sabit kur önceden de yazmıştım aslında jest Türk hastalara. Siz de bu forumda 6 TL'den sabit kur olduğunu gördüğünüzü ve Koray Hoca da ekim yaptırmak istediğinizi söyleyin. Olabilirse zaten size dönüş yaparlar. Ama bence de Asmed Ekibi ile Koray Hoca arasında çok büyük fark yok. Dilek Hoca'yı da gördüm ben, forum da sonuçları da takip ediyorum başından beri. Kesinlikle Koray Hoca kadar başarılı sonuçları var.
asmed team 1000 greftlik 2. bir ekimi 9 bin tl ye yapar mı yani 1.5 euro 6 tl sabit fiyatla. Birde ilk ekimin üzerinden ne kadar zaman geçmesi gerek ?
Haklısın abi, peki istanbula gitmeden nasıl analiz yaptırabilirim. Analiz icinde 1 yılın dolmasını beklemem gerek sanirim