Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167101 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #271 : 27 Haziran 2020, 12:36:09 »
Asmed de sakaldan alım yok değilmi benmi öyle hatırlıyorum.

Sakaldan alım yapmıyorlar, sakal da ekmiyorlar.

----------------------------------------------------------

Bu arada fiyatlar makul seviyelere çekilmiş. Yerli piyasayı da alır bu gidişle Asmed :). Normalde yabancı hastaların talebinden dolayı kısa süre de randevu almak da zor Asmed'de. Bence düşünenler varsa elini çabuk tutmalı :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 27 Haziran 2020, 13:13:35 »
Iyiymis fiyatlar

Pandemi sürecine göre ekibin fiyatı 1 tl fark etti o da kurdan 5 di 6 yapmışlar hala makul. Uzun sürecek gibi bu fiyat
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #273 : 27 Haziran 2020, 14:48:31 »
Önümüzdeki  yaza kadar   kampanyalar  devam.edecek  öyle  tahmin ediyorum   

Mentalist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #274 : 27 Haziran 2020, 16:44:25 »
Pandemi sürecine göre %100 e yakın zam yapılmış görünüyor, foruma 1 ay girmeyip kampanyayı kaçırmak çok ama çok pahalıya geldi :/

Mentalist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #275 : 27 Haziran 2020, 16:45:58 »
Pandemi sürecine göre ekibin fiyatı 1 tl fark etti o da kurdan 5 di 6 yapmışlar hala makul. Uzun sürecek gibi bu fiyat

Hintell hocam sadece kur değişmemiş, Asmed için 1€ olan ucret de 1.5 olmuş.. bu gerçekten büyük bir değişim olmuş...

Mentalist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #276 : 27 Haziran 2020, 17:58:06 »
Sakaldan alım yapmıyorlar, sakal da ekmiyorlar.

----------------------------------------------------------

Bu arada fiyatlar makul seviyelere çekilmiş. Yerli piyasayı da alır bu gidişle Asmed :). Normalde yabancı hastaların talebinden dolayı kısa süre de randevu almak da zor Asmed'de. Bence düşünenler varsa elini çabuk tutmalı :).

Makul ? 🤔

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #277 : 27 Haziran 2020, 18:42:41 »
Makul ? 🤔

Eski fiyatina gore hala makul.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 27 Haziran 2020, 19:12:19 »
Hintell hocam sadece kur değişmemiş, Asmed için 1€ olan ucret de 1.5 olmuş.. bu gerçekten büyük bir değişim olmuş...

Evet pardon 1 di pandemi de karıstı.
Global Moderator

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #279 : 27 Haziran 2020, 19:59:14 »
Makul ? 🤔

Dostum Asmed'in bana kampanya döneminde attıkları fiyatlar, kampanya sonrası için Asmed Ekibi 2 € Koray Erdoğan 2.5 € olduğu şeklindeydi. Pandemi yokken de Asmed Ekibinin sanırım başlangıçta 1.4€ ve son olarak da fiyatı 1.7€'du. Şuan 1.5 € kuru 6 TL'den sabitlemişler. Asmed gibi merkeze göre fiyatlar makul seviyelere inmiş. Bundan önce Asmed'de saç ekimi yaptıranlar bu fiyatların çok daha fazlasını ödediler. Sürekli 1€ kuru 5TL'den sabitlendiğini beklemek fazla iyimser bir yaklaşım olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Mentalist

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #280 : 27 Haziran 2020, 20:44:16 »
Dostum Asmed'in bana kampanya döneminde attıkları fiyatlar, kampanya sonrası için Asmed Ekibi 2 € Koray Erdoğan 2.5 € olduğu şeklindeydi. Pandemi yokken de Asmed Ekibinin sanırım başlangıçta 1.4€ ve son olarak da fiyatı 1.7€'du. Şuan 1.5 € kuru 6 TL'den sabitlemişler. Asmed gibi merkeze göre fiyatlar makul seviyelere inmiş. Bundan önce Asmed'de saç ekimi yaptıranlar bu fiyatların çok daha fazlasını ödediler. Sürekli 1€ kuru 5TL'den sabitlendiğini beklemek fazla iyimser bir yaklaşım olur.

Ben pandemi süreci için makul
bulmadım onizuka. 5000 greft Koray Hoca dan 37500₺ yaptırabilecekken, şu an 75000₺ gerekiyor, ASMED için de 45000₺. Tabiiki eski fiyatlara dönmeliler ama bu %100 lük artış bana göre çok hızlı oldu, daha salgın devam ediyor ve kışın daha agır geçeceği malum... umarım salgın biter de Koray Hoca eski fiyatlarına döner...

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #281 : 27 Haziran 2020, 23:23:57 »
Ben pandemi süreci için makul
bulmadım onizuka. 5000 greft Koray Hoca dan 37500₺ yaptırabilecekken, şu an 75000₺ gerekiyor, ASMED için de 45000₺. Tabiiki eski fiyatlara dönmeliler ama bu %100 lük artış bana göre çok hızlı oldu, daha salgın devam ediyor ve kışın daha agır geçeceği malum... umarım salgın biter de Koray Hoca eski fiyatlarına döner...

3 aylık kampanyayı kısa süreli yaptıklarını belirttiler zaten. Ben özellikle sordum kampanyayı başlattıklarında Eylül ayına kesinlikle bu fiyatlar sarkmayacak diye söylemişlerdi. Muhtemelen yabancı hastalarda gelmeye başlayacak. Bende isterim herkes indirimli fiyatlardan istediği merkeze saç ekimi yaptırmasını ama şuan bu yapılan son fiyatlar yine Asmed'i Türk hastalara ulaşabilir yapmıştır. O 3 aylık kampanya da muhtemelen corona öncesi randevu alıp, gelemeyen hastalar için oluşan boşluklar yüzünden yapıldı. Başlangıçta zaten Asmed'in fiyatı tekti 2.5 €...

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #282 : 27 Haziran 2020, 23:48:50 »
 Yurd dışında  hasta filan gelmez     saç ekim    başarıli  kaliteli  yerler   Euro  çalışan  merkezler  indirim  yapacaklar Mecburen  önümüzdeki  yaza kadar   devam.edecek  bu durum.   

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 28 Haziran 2020, 14:38:13 »
Yurd dışında  hasta filan gelmez     saç ekim    başarıli  kaliteli  yerler   Euro  çalışan  merkezler  indirim  yapacaklar Mecburen  önümüzdeki  yaza kadar   devam.edecek  bu durum.   

Gelmeye başladı hastalar dostum:)
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #284 : 28 Haziran 2020, 15:28:22 »
Gelmeye başladı hastalar dostum:)
  bu.indirimler  olmadan  önce  tdemiştim  indirim  olacak  .   :D .  Yine söylüyorum  ☺ 

Facebook Twitter Instagram