Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167103 defa)

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #241 : 04 Mayıs 2020, 17:20:34 »
Türk hastalar için bile bu rakamlar yine yüksek. Serkan Aygın ile arasında tercih yapacak olsam ben yine serkan hoca derim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #242 : 16 Mayıs 2020, 15:43:37 »
Asmed den randevu alan arkadaşlar izlesin covid19 sebebi ile ekime girmeden önce uymanız ve size yapılacak işlemler.

Global Moderator

Tasdelenli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #243 : 16 Mayıs 2020, 23:24:38 »
Asmed den randevu alan arkadaşlar izlesin covid19 sebebi ile ekime girmeden önce uymanız ve size yapılacak işlemler.

Şöyle bir sefere mahsus greft başına 2 tl felan alsa bizde mutlu olsak :)

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #244 : 16 Mayıs 2020, 23:26:58 »
Şöyle bir sefere mahsus greft başına 2 tl felan alsa bizde mutlu olsak :)
+100
Kiminin parası kiminin duası hocam ,değilmi?.😉

Bal Porsuğu

• Hero Member
« Yanıtla #245 : 18 Mayıs 2020, 10:48:21 »
güven ve kalite Gerçekten kutlarım  sağlık için harika önlemler.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim çok içten ve samimi geldi hoca bu videoda bana Koray hoca nın tarzının dışında diğer videolara göre hoşuma gitti bu içtenliği.

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #246 : 25 Mayıs 2020, 10:21:47 »
Selamlar, asmedde yogunluk durumu nasıl acaba? eskiden 1 seneye randevu verilirdi yabancılardan dolayı. Acaba su an durum nasıl?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 25 Mayıs 2020, 11:35:16 »
Selamlar, asmedde yogunluk durumu nasıl acaba? eskiden 1 seneye randevu verilirdi yabancılardan dolayı. Acaba su an durum nasıl?

Şu an en son tarih alan arkadaşlar bilir bunu
Global Moderator

legorn

• Full Member
« Yanıtla #248 : 25 Mayıs 2020, 14:33:56 »
arkadaşlar bende uzun süredir forumu üye olmadan takip ediyordum sonunda üye olup düşüncelerimi ve sorularımı aktarıyorum. Herkesin bayramını da kutluyorum.

Asmedin bu indirim konusuyla iligli kafamda aşamadığım bir sorun var. Yaptıkları indirim özellikle de sabit kur olunca baya ciddi bir indirim haliyle yoğunluk artacak buda kişiye ilginin azalmasını sağlar mı ve alınan greftlerde zorlama olur mu. Örneğin 2500 greft uygun donor alanınız için ama b rakamı zorlama yaparlar mı

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #249 : 25 Mayıs 2020, 14:45:27 »
arkadaşlar bende uzun süredir forumu üye olmadan takip ediyordum sonunda üye olup düşüncelerimi ve sorularımı aktarıyorum. Herkesin bayramını da kutluyorum.

Asmedin bu indirim konusuyla iligli kafamda aşamadığım bir sorun var. Yaptıkları indirim özellikle de sabit kur olunca baya ciddi bir indirim haliyle yoğunluk artacak buda kişiye ilginin azalmasını sağlar mı ve alınan greftlerde zorlama olur mu. Örneğin 2500 greft uygun donor alanınız için ama b rakamı zorlama yaparlar mı
O tarz işlere girişeceklerini sanmam. Yani 3 5 greftten kazanacakları paraya ihtiyacları yoktur. Günde kaç hasta alacakları konusu benide endişelendiriyor ama. 7 8 kişiyi aynı güne sığdırmazlar umarım

legorn

• Full Member
« Yanıtla #250 : 25 Mayıs 2020, 15:08:22 »
O tarz işlere girişeceklerini sanmam. Yani 3 5 greftten kazanacakları paraya ihtiyacları yoktur. Günde kaç hasta alacakları konusu benide endişelendiriyor ama. 7 8 kişiyi aynı güne sığdırmazlar umarım

Bu zamana kadar yüksek kalite yüksek fiyat poitikası izleyen kurum için ben  maddi anlamda doygunluk yaşadıklarını sanmıyorum illaki indirim sebebiyle sürümden kazanç anlamında çok şey kaybetmeyecekler ama salgın dönemi çalışanlara maaş ödendi mi bu bence çok önemli para politikaları hakkında yorumlamış oluruz bazı şeyleri  her hangi bir sorun yaşadılar mı? bu önümüzdeki 3 aylık sürede günde 8 kişi alsalar 3 ayda 720 kişi eder bu kişilerden de ortalama maksimum 500 greft fazla aldılar diyelim  bakkal hesabıyla 2 milyon tl lik rakamlara yaklaşır. Buda salgın sürecinde ki maddi kayıplarını dengeleyebilir bir nebze. Sürümden kazançları da yanlarına kar tabi.

İşin ilgi alaka kısmı hep soru işareti. Ama ne olursa olsun bu fiyat her türlü imkanlar zorlanır.

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #251 : 25 Mayıs 2020, 18:25:03 »
Koray hocanın canlı yayını izledim asistan hanım haziran ayının dolduğunu belirtti.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #252 : 26 Mayıs 2020, 23:44:55 »
Hintell başkan bayadir yoktum, aklimda olan soru şimdi kampanya var denmiş ve büyük bi firsat bu aslinda herkes için benim bilmek istediğim şuan için arayip başvursak randevuyu mesela 6 ay sonraya verdiler ozamanda 1.5 tan mi ödüyoruz yoksa 2.5 tanmi ben bunu tam olarak anlamadim bilen varsa bilgilendirirse sevinirim :)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #253 : 26 Mayıs 2020, 23:46:44 »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #254 : 27 Mayıs 2020, 00:59:01 »
Düşünsenize öyle olursa 3 ay 1 günle kaçırdığınızı :D. Şaka bir yana Başkan nereden bilsin, bence merkez ile iletişime geçin derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram