Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167125 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #195 : 28 Ocak 2020, 21:07:24 »
Asmed'in müşteri kaygısı yokki sizin için Türk Lirası fiyatı versin :). Türkler için 1.4 Avro'ya Dilek Hanım'ın ekibini getirdiler. Türkiye'de bir çok kaliteli merkez Avro ile çalışıyor zaten. İşin acı tarafı kurun bu kadar yüksek olması.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

lavinia

• Full Member
« Yanıtla #196 : 05 Mart 2020, 12:54:43 »
Asmed ekibi güncel fiyat 2 euro, koray hoca 2.5 euro.

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #197 : 05 Mart 2020, 13:15:50 »
Asmed ekibini seçmenin bi anlamı kalmadı o zaman

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 05 Mart 2020, 13:18:32 »
Asmed ekibini seçmenin bi anlamı kalmadı o zaman

5000 greft de 2500 euro  az paramı 17 bin küsür tl fark
Global Moderator

Rizzrak

• Sr. Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #199 : 13 Mart 2020, 14:53:25 »
Arkadaşlar az önce Asmed klinikten telefon aldım, bir süreliğine fiyatta indirime gidilmiş corona sebebiyle, eylül ayında internet siteleri üzerinden irtibata geçmiştim aldığım fiyattan %40 daha uyguna yapılacağı söylendi, tabi Bu sadece Koray beyin operasyon fiyatına geçerli olan indirimmis. Virüs yüzünden yurtdışı hastaların ülkeye giriş çıkış problemleri yaşadığı için önümüzde 2 ay boyunca, daha önce görüşüp fiyat verdiği hastalara böyle bir opsiyon sunulmuş şuan 13 mart itibariyle, ilgilenen varsa kontenjanlar dolmadan değerlendirmeli.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #200 : 13 Mart 2020, 14:57:47 »
O zaman greft başı 1.5 avro olarak güncellendi demek Koray Erdoğan kalitesi olarak bulunmaz fırsat. Kendine ekime hazırlayanlar ciddi anlamda düşünmeli bence :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 13 Mart 2020, 15:28:52 »
Biraz daha bekleyelim, 50 Cent'e düşecek fiyatlar 😊

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #202 : 13 Mart 2020, 16:04:52 »
Sayılı kontenjan düşünenler kaçırmasın bu imkanı asmed kalitesi için.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 13 Mart 2020, 16:25:08 »
Boş günler vardır italyan ya da fransız hastalar için onları değerlendirmek iyi bir fırsat Türkler için düşünenler kaçırmasın.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #204 : 13 Mart 2020, 16:35:02 »
2 ay sürmez sanmıyorum :) boş günler varsa asmed in belirlediği gelemeyen ülkelerde ki  kişilerin aldığı tarihlerdir düşünenler bir an önce iletişime geçsin benim için uygun olsa kaçırmazdım.

murat80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 13 Mart 2020, 22:42:49 »
asmed ekibi için herhangi bir indirim varmıdır acaba an itibariyla yurt dışı ile iletişim kesildi zaten

YILDIRIM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 24 Mart 2020, 23:24:16 »
Kesin ve guncel fiyat nedir ? Alp hocanin ve koray hocanin

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #207 : 24 Mart 2020, 23:39:06 »
Bana bundan 8 ay önce 1 yıl fin kullan öyle msj at demişlerdi şimdi iletişime geçsem kabul ederler mi acaba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 25 Mart 2020, 00:46:06 »
Bana bundan 8 ay önce 1 yıl fin kullan öyle msj at demişlerdi şimdi iletişime geçsem kabul ederler mi acaba

Öğrenmenin en basit yolu At mail sor
Global Moderator

Hellranker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #209 : 14 Nisan 2020, 16:06:55 »
Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum. Saç ekimi için uzun zamandır doktorları araştırıyorum. Koray ERDOĞAN ve Muttalip KESER orta düzey bütçem için çok zor görünüyor. Sanıyorum 4000 grefte 70000-80000 lira civarı ödeme yapmamız gerekiyor Türk parasıyla. Şu an kel falan değilim sadece saç diplerim gözükmeye başladı ama birkaç sene daha idare eder diye düşünüyorum.Yaşım 25 bu arada. İlhan Hoca ve Özgür Hoca'ya saçlarımın fotoğraflarını attım ekim için uygun değilsiniz dediler.Murat Hoca cevap vermedi. Olası bir sıklaştırma işlemi yada tamamen bekleyip tam bir ekim yaptırabilirim. Bu işlem için Murat KÜÇÜKTAŞ - İlhan SERDAROĞLU - Özgür NALBANT - Serdar GÖKREM'i düşünüyorum. Siz ne dersiniz ? Kimi önerirsiniz ? Bu arada Koray Hoca gerçekten diğer doktorlardan ziyade inanılmaz farklı sonuç veriyor mu ? Saç kalınlığı, maksimum greft gibi ön çalışmaları sadece kendi kliniği mi yapıyor ? Hiç başarısız sonucu yok mu ? Demek istediğim sadece marka haline geldiği için mi böyle ? gerçekten 70000 - 80000 lira vermeye değer mi diğer hocalardan bu denli sonuç kesinlikle alınamıyor mu ? Bu arada saçım ince telli ve kıvırcık. bonus değil. Daha çok puyol tarzı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şu an için değil zaten en azından ileri bir dönem için.

Facebook Twitter Instagram