Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167067 defa)

chainlift

• Full Member
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #150 : 30 Kasım 2018, 19:02:12 »
Bence hiç gerek yok arabayı satmaya; iyi bir dönorün var ise Uygun fiyatlı bir ekim yeri seç  ekim öncesi 2 ay  ve ekim sonrası 8 ay boyunca da kullan finas' ı sonuca sen bile şaşıracaksın
Valla hocam dönor iyi ama biraz cansız. Finas dediğin gibi kullanmam lzım benim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 03 Aralık 2018, 12:10:04 »
Finasterid saçı genetik olarak dökülen herkesin kullanması gereken bir ilaç özellikle saç ekimi yaptırıcaksa
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2018, 02:42:10 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

w3d4t66

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #152 : 07 Aralık 2018, 10:42:09 »
Bende yıllardır araştırıyorum ama bi türlü cesaret edemedim ekim yaptırmaya.Koray Hocanın Methini çok duyduk herkes gibi.Ama bu fiyatlar herne olursa olsun türkiye için afaki fiyatlar.Bana 3500 greft ekim yapılması lazım dediler.Şuanki kurdan hesaplarsam 3500x6,10=21.350 tl.üstelik ben istanbuldada değilim.Gidiş-dönüş falan derken bu 25.000 tl olur.Tabi Euro Sabit kalırsa.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #153 : 07 Aralık 2018, 10:46:50 »
Bende yıllardır araştırıyorum ama bi türlü cesaret edemedim ekim yaptırmaya.Koray Hocanın Methini çok duyduk herkes gibi.Ama bu fiyatlar herne olursa olsun türkiye için afaki fiyatlar.Bana 3500 greft ekim yapılması lazım dediler.Şuanki kurdan hesaplarsam 3500x6,10=21.350 tl.üstelik ben istanbuldada değilim.Gidiş-dönüş falan derken bu 25.000 tl olur.Tabi Euro Sabit kalırsa.

Herkes ayağını yorganına göre uzatır kardeşim
Global Moderator

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 07 Aralık 2018, 14:42:19 »

hocam hesabın yanliş :)
tanesini 2.5 euro dan ekiyolar
3500 gref için 8750 euro eder senin ekimin
onuda 6.10 ile çarp 53.375 tl eder
senin hesabının 2 katı

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #155 : 11 Aralık 2018, 12:15:52 »
hocam hesabın yanliş :)
tanesini 2.5 euro dan ekiyolar
3500 gref için 8750 euro eder senin ekimin
onuda 6.10 ile çarp 53.375 tl eder
senin hesabının 2 katı

hocam bende arkadaşın hesabı gorunce heyecan yaptım. sonra baktım ki arkadaş grefti 1 euro dan hesaplıyor. ah kardeşim ah. keşke 1 euro olsada yaptırsak :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 15 Aralık 2018, 20:52:16 »
Dr. koray erdoğan marka konferansı 2018
Global Moderator

antipatik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #157 : 22 Aralık 2018, 22:32:18 »
nakitte indirim yapıyorlar mı acaba ?

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 25 Aralık 2018, 00:37:10 »
nakitte indirim yapıyorlar mı acaba ?

Ödemenin taksitle yapılması diye bir seçenek yok. Nakit ödeme alıyorlar sadece.
The World is Yours

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 25 Aralık 2018, 22:39:05 »
şu video yu izledikten sonra indirim beklemeyin olmayacağını anlarsınız

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 30 Aralık 2018, 01:34:49 »
Baska Hic bi yerde asmedin verdigi kaliteyi ve güveni bulamassiniz bütceniz yetiyorsa bence dünyanin en iyi sac ekim merkezi kendimde orda ektirmek istedim ama su siralar evde büyük bi tadilat yaptirdigim icin tüm parayi eve yatirdim

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #161 : 31 Aralık 2018, 11:25:14 »
sonuc olarak estetik amaçlı yapılıyor. ikinci bir şansımız olmayabilir. o yüzden daha önce söylediğim gibi 80 bin liralık araca binmem. o parayı saçım için harcarım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 31 Aralık 2018, 11:32:59 »
sonuc olarak estetik amaçlı yapılıyor. ikinci bir şansımız olmayabilir. o yüzden daha önce söylediğim gibi 80 bin liralık araca binmem. o parayı saçım için harcarım.

İnsan oğlu hep bişeyler istiyor :) saçım olmadan önce saç isterdim şimdi saçım var arabamı değiştirmek istiyorum Onu da yapınca gene kesin başka bişeyler istiyeceğim; kısaca hep istemekle ve ona ulaşmak ile geçiyor zaman :) Ve şu piskoloji ile hareket etmeye başladım aslında harcadığımız para değil onu kazanmak için Hayatımızdan harcadığımız vakit kısaca para harcamıyoruz hayatımız dan harcıyoruz o yüzden sizi en mutlu eden şeylere harcayın mesala ben saça harcadım hep benimle birlikte:) doğru bir harcama oldu araba kısa vadeli alıyorsun sonra başka bir modelini istemeye başlıyorsun.
Global Moderator

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #163 : 31 Aralık 2018, 11:37:20 »
İnsan oğlu hep bişeyler istiyor :) saçım olmadan önce saç isterdim şimdi saçım var arabamı değiştirmek istiyorum Onu da yapımca gene kesin bişeyler istiyeceğim kısaca hep istemekle ve ona ulaşmak ile geçiyor zaman :) Ve şu piskoloji ile hareket etmeye başladım aslında harcadığımız para değil onu kazanmak için Hayatımızdan harcadığımız vakit kısaca para harcamıyoruz hayatımız dan harcıyoruz o yüzden sizi en mutlu eden şeylere harcayın mesala ben saça harcadım hep benimle birlikte:) doğru bir harcama oldu araba kısa vadeli.

insan ister üstadım. ancak hiç bir zaman mercedesim olmadı diye üzülmedim. olsun istedim. sadece bir heves olarak kaldı. ancak saçlarımın dökülmesine çok üzüldüm. 18 yaşımdan 28 yaşıma kadar her gün aynada ne kadar dökülmüş diye baktım. isteklerimi sıralıyorum. önce saç sonra araba :)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 03 Ocak 2019, 13:38:49 »
Valla dostum bende iyi bir araba var ayıptır söylemesi  Allah sizlere daha iyi isini nasip etsin.Eskisen araba forumlarından çıkmazdım hızlı arabaları severdim modifiye hobimdi saçlar dökülmeye başladı ne araba umrumda ne de başka bir şey akşama kadar bu forumdayım dökülme patendim otursun 1 dakika beklemem. Gerçekten saç dökülmesi hayatımı Alt üst etti dünyanın en iğrenç piskolojisi insan neye üzülüyorsa canı orda derler doğruymuş. Saçıma bakan kız olunca uyuz oluyorum saçma sapan sorular soruyorum kıza:) kötümü çok mu dökülmüş gibi öz güven yerlerde.

İnşallah mercedesinide alırsın saçlarada kavuşursun kardeşim:)
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2019, 13:45:44 Gönderen: DieAnotherDay »

Facebook Twitter Instagram